Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Keşke kötü oynasaydık ama en azından 1 puanla dönseydik.Maça iyi başladığımızda içime kurt düşmüştü benim.

Neyse canları sağolsun.Birileri şampiyonlar ligine gidemedi diye başkalarının takımlarını tutuyor.Değerini bilelim.

4 puanla hala iddiamızı sürdürüyoruz.2 maçta havlu atanları gördü bu gözler.
    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Henrique+Vittek+Pawel+Halil+Murat Tosun=Burak Yılmaz

Burak'tan başka forvetimiz yok kırk kere söyledik hatalı yönetim mi Şenol Güneş mi?
      Bordomavi.net

Yorum

• Pawel Brozek denen sahis acilen futbolu birakip bugune kadarki birikimleriyle is filan kursun. Cok seviyorsa futbolu haftasonlari arkadaslari ve tabi ki kardesiyle filan oynasin. O neydi yahu...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          necmi misin nesin sen çok oldun bu gece nedir lan bu millet senin yazdığın zırvaları bu forumda okumak zorunda mı andaval
          cevap vermiyorum yaşına saygımdan değil sana cevap versem suçlu ben olacağım , hakaret etmeye devam et sen.

Yorum

• burda bazı tipler var neymiş şenol hoca klasiğiymiş napsın adam ferhatı tayfunu mu alsın sözde forvet brozeki alcak tabi.sevgili başkanımıza göre 30 kişilik hepsi birbirinden değerli bir oyuncu kadromuz var ya gidin hesabı ona sorun
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Arkadaş burada Bundesliga dan anlamayan karşıma çıkıpta yorum yazmasın. Tamam mı. Birşeyler yazacağım ama ceza verirler. Futbol bilginiz Edirneden dışarı çıkar mı sizin?

Halil Altıntopun oynadığı takım küme düştü. Neden mi? Gol pozisyonları buldular. Ama Halil boş kalelere atamadı. Bilmeyen gitsin Sky TV den görüntüleri istesin izlesin. Tamam mı???

Gol atamazken Wolfburga karşı 1-0 öndeyken Halil son dakikada kendi kalesine atarak takımını küme düşürdü. Size aslında daha neler yazmak isterim ama terbiyem izin vermiyor...
              En son HH_52 tarafından düzenlendi; 18.10.2011, 21:16.
              Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• Ben onu bunu bilmem de Adrian Mierzejewski gerçekten iyi topçuymuş.

Yorum

• Colman maçın en kötü adamı bana göre.

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet takımda en iyi colman ve adriandı

colmanı begendirmek zorunda değiliz artık 3 senedir.
                    dogru diyorsun colman güzel asist yapti bugün...
                    serkanida topcu diye oynatanda kabahat...
                    pawel forvetmi allah askina, adamin futbolla uzakdan yakindan alakasi yok....
                    bi adrian biraz cabaladi
                    perisan oldum resmen....adamlarin iki kara usagi var bizim takima bedel....
                    bizim forvet pawel...vay be

Yorum

• Ben bu maç Paulo yu aradım, kim ne derse desin...

İkinci maçta Burak olacak, Paulo da yetişirşe bence bugünki eksikelrimizin üçte ikisine sahip oluruz.

Şenol Hoca'nın alternatifi yoktu yedek kulübesinde ama...

Yine Serkan sevdasına defansın balansını bozdu resmen...

Serkan'ı beke çekeceğine çıkar dışarı al.

Lig maçı değilki yabancı sayısına dikkat edesin.

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Forvetsiz takım bu kadar olur
                        Yinede tebrikler Trabzonspor
                        Bu ara lig tv imana gelmiş şampiyonlar ligine Ozel program var su anda
                        yenildik diye yapıyorlardır
                        galip gelseydik yapmazlardı şe..........

Yorum

• şikeci savunucusu kuyruk kovalayıcısı sadri bey takımın savunma hattındaki oyuncuların performansı sonrası zevkten 5 köşe olmuştur umarım
                          defans göbeğinden adam gönderip almayan adamdan başkan diye bahsetmek abes kaçar

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Halil Altıntopu Bundesligadaki kulübler neden istemedi bilen var mı?
                            İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çünkü boş kaleye gol atamadığı için. NOKTA!
                            Helal sana
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bu Arada

Bitlis’te patlama, 5’i polis 8 vatandaşımız hayatını kaybetti.
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                cevap vermiyorum yaşına saygımdan değil sana cevap versem suçlu ben olacağım , hakaret etmeye devam et sen.
                                bak kardeşim her mesajın buram buram olumsuzluk kokuyor her aklına geleni yazma kimse sana o kelimeyi kullanmaya bayılmaz o zaman
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X