Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben bunları tanıyorum, bunların anaları rus, sarp kapısı ilk açıldığında gelmişlerdi Trabzona, şimdi büyümüşler oç olmuşlar...
    Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Halil Altıntopu Bundesligadaki kulübler neden istemedi bilen var mı?

Gene meydana cikissin.... hayirdir?

Anladim TS yenildi. TS`nin puan aldigi maclarda seni forumda görmek isterdim.

Aklima kötü seyler geliyor.....?

Yorum

• yahu neye gore iyi oyun oynadik diyorsunuz anlamiyorum,

mac boyu orta sahada top cevirdik durduk evet etkili bir sekilde cevirdik pas yuzdesinde ustun olduk topa sahip olmada falan filan.

mesele etkili olmaktir, 3. bolgeye topu ne kadar getirdik?

cskani orta sahayi ne kadar hizli gectigini gordunuzmu

kac tane tehlikeli pozisyonumuz var 3

adamlarin kac? 9

beraberligi oynarken ustunken oyunu sogutmak adina cok dogru bir oyun evet ama gel gorki takim surekli ayni

oynuyor evet. Senol Hoca icin sevmedigim bi adam korkak oynatiyor dedi ben buna temkinli diyorum ama ona kizamiyorum

su adamlar kadrosuna bir bakin arkadas 3 TANE EVET 3 TANE UST DUZEY EN ONEMLI oyunculari yok on ragmen bi bakin DOUMBIA - WAGNER - DZOGAEV - TOSIC oyuna sonradan giren genc CAUNA bile ne kadar basit AMA ETKILI OYNUYOR

BASIT AMA ETKILI......
        sakin olun...

Yorum

• Forvetsiz takım bu kadar olur
          Yinede tebrikler Trabzonspor
          Bu ara lig tv imana gelmiş şampiyonlar ligine Ozel program var su anda
          En son CAFER ÖZER tarafından düzenlendi; 18.10.2011, 21:13.
          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• foruma giriyim dedim ama ortalık toz duman sakiiiin
            Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İnter Galibiyetlerini Beklemeliyiz Bundan Sonra 2Lille Maçında. Bırakın Eleştiriyi. Neler Yapabiliriz. Neler Yapmalıyız Bunları Tartışın.

İnter 6
              Cska 4
              Trabzon 4
              Lille 2

Olması Lazım. Lille Yarıştan Kopar Bu Şekilde.İnter Rovanşta Da Yensin Lille'i 3.Lüğümüz Garanti Olsun Kafa Rahat Oynayalım Saldıralım Son 2 Maç.

Bir Sonraki Hafta ..

İnter 9
              Cska ...
              Trabzon ...
              Lille 2

Bu Durumda Herşey Trabzondaki Cska Maçına Bağlı. İkili Avaraj Aleyhimize.Galibiyet Üst Tur. Mağlubiyet Yada Beraberlik Uefa Avrupa Ligi Gibi Görünüyorr..

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kahpeşehir in 400-500 bin € paraya getirdiği adamı ellerinden kaptık, tavan ücreti alan yerliler arasında yer almakta burak tan sonra galiba en çok o kazanıyor 1.2m € üzeri birşey alıyor diye biliyorum.

bu parayı kazanan bir oyuncuya göre oldukça verimsiz + aşırı düz bir oyuncu.
                Nankörlük etmeye gerek yok..Halil bugün etkisizdi ama İnter ve Lille maçlarının en iyi oyuncusuydu..Orta alandan destek alamayan bir santrafor ne kadar etkili olabilir?

Her takımın kendine göre maaş bütçesi vardır ve o bütçe içerisinde maaş öder..

Yorum

• Oynanan oyuna bakarsak maç bizim açımızdan bitebilecek en kötü skorla bitti.Ofansif anlamda Lille maçından çok daha etkili bir oyun ortaya koyduk ancak defansı stoperlerimizin hantallığına rağmen ilerde kurmaya çalışınca ve buna basit hatalar da eklenince böyle bir skor ortaya çıktı.Bu saatten sonra içerdeki CSKA maçını nasıl kazanırızı düşünmekten başka yapabileceğimiz birşey yok.Fazla umutsuzluğa kapılmaya da gerek yok ayrıca, artık bu takımın hücum gücünün önemli bir bölümünü sırtlayan dev adam da yanımızda olacak..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Jaja hariç kimseyi aramıyoruz. Ama Jaja gibi yaratıcı oyuncumuz malesef yok, adamlar kapandılar ikinci yarı baştan sona kadar kontra kovaladılar. Orada işte bir adam geçip araya salacak adam lazım.
                    jaja gibi adamımız olsaydı bu maçı kaybetmezdik.
                    Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Jaja hariç kimseyi aramıyoruz. Ama Jaja gibi yaratıcı oyuncumuz malesef yok, adamlar kapandılar ikinci yarı baştan sona kadar kontra kovaladılar. Orada işte bir adam geçip araya salacak adam lazım.
                      Mantıklı ve yerinde bir yorum
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• egemen varken defansa adam lazım diyoduk egemeni gönderdik yerine kimseyi almadık ve şampiyonlar ligindeyiz.. şenol güneş her hafta takımın defansıyla oynayacağına şu serkanı alanı daha kadroya almamayı denesin yada serkanı en azından dışarı almayı göstersin bize bıktık artık rezil oyunundan.. herşeyi geçtim bugün forvet eksikliğinden kaybettik maçı yapacak bişe yok.. inş. bi dahaki maça burak ve henriqe hazır olur yoksa işimiz yine zor.. bu arada geçme ihtimalimiz olan tek takım bana göre cskaydı onuda beraberlik durumunda geçemicez malesef bize karşı en kötü oynayan cskaydı bu fırsatı diğerleri vermez evimizde işimiz daha zor.. inşallah yanılırımda en kötü avrupaya gidebiliriz..

Yorum

• Bu savunma dörtlüsüyle biz bu CSKA yı bırakın Trabzonda uzayda sabaha kadar oynasak yenemeyiz.Bu oyun anlayışı ve bu savunma dörtlüsüyle bu adamlar bizi her maç en az 3 ler.
                          Kim dedi Glowackiye bu kadar ileri çık diye çok merak ediyorum.Deplasmanda maç 0-0 iken stoperin orda ne işi var biri açıklayabilir mi? 2. gol de benzer.Gitmiş,dönememiş.Rakip hızlı,sen yaşlı ve ağırsın.Dönemeyeceğin yere niye çıkıyorsun?

Yorum

• Maçı yayınlayan yönetmen ne içmişti acep? Bir tane ofsayt pozisyonumuzun tekrarını göremedik.

Maçla ilgili daha geniş yazacağım ama sıcağı sıcağına söylemek istiyorum ki günü Zokora ve Giray katletti. 3 maç içinde en iyi hücum ettiğimiz maç olmasına rağmen 3-0 yenik ayrıldık.

Zokora'nın ismine yakışan bir futbol oynamadığını ve habire dan dun yaptığını söyleyip duruyorum. Bu yüzden dalga bile geçildi burda yazdıklarımla. Bugün son golde anında cezayı kestiler o dan dun vuruşa.

Hey gidi, Zokora'nın dan dun'ları Ayman'larınkinden daha iyi dan dun'dur diyen bile çıkmış idi. Hı hı evet...

Genel olarak takımı beğendim. Maçın hakkı kesinlikle bu değildi...
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• avantajımız vardı kaybettik. şartlar eşitlendi. bu maçta eksiklerimizi net olarak gördük. her işte bir hayır vardır

Yorum

• Yalan yok, ucuncu olup Avrupa liginede gitmek buyuk basaridir....
                                1

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X