aykutu alıyo ahahahahha şenol güneş maçı kurtaracak hamleyi yaptı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Tüm takımı ayakta alkışlıyorum.Teknik heyet ve hocamız Şenol GÜNEŞ'i de avuçlarım patlayana kadar alkışlıyorum.Bir yanilgi ile takımı ve hocasını hakarete varan sözlerle eleştirnelere ne denir ki yazıklar olsun....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Sana sormadım, bu takımın kurulmasında yönetim ne kadar suçluysa, bir önceki kadronun dağılmasında şenol o kadar suçlu. Ornek; jaja, enginİlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğzını da yazını da topla terbiyesizlik yapma.Bu kadar aşağılık olunmaz.........Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
Şikecileri sevindirdik ya ona üzülüyorum.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Altına imzamı atıyorum. Top çevirmiş olabiliriz ama iyi oynamadık.İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalecinin atlayarak tuttugu sutumuz varmi?
ayrica söyle kaleye yüklenipte gol aradigimiz pozisyon varmi?
top cevirmeyle olmuyor... sonuc önemli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum