2. yarı ilk 15 dk saldrıp gol bulmalıyız sonra geri cekilip kontradan bir tane daha cakıp 2-1 alır döneriz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
maç 0-0 iken böyle demiştim şimdi düzeltiyorum;bu maç bizim skor da 2-1.maçtan sonra görüşürüz.İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleskoru bilmem ama bu maç bizim,şimdiden söliyeyim
)
Yorum
-
Alanzınho kadar yetenekli olup da takımına bu kadar olumsuz katkı yapan başka bir futbolcu ben hatırlamıyorum.Yahu ya kafası iyi ya da düşünemiyor pas atarken.Tam fiyasko.............2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Alananmı Sabredersın Pawelemıİlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha Pawel Diyenler Var Adam 0 Maçın İçinde İşte
Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
Dk 3 Olsada Çıkar Stoperler Kornere Ne Var Bunda ??İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledk. 29 duran top
2 stoper ileri çıkıyor
kenarda ünal ve şenol hoca uyuyor sanırım
Yorum
-
yenilen gol bilindik glowacki hatası !@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Golden sonra takım daha iyi, Adrian yavaş yavaş ısınıyor takıma.
CSKA savunmada sıkıntılı aynı bizim gibi, ama bizde o ikili oyunu oynayacak oyuncular yok bugün.
Gol atacağız, buna inanıyorum.
Önemli olan 2'yi yemeden golü bulmak.
Halil bizde golcü özelliğinden çok mücadele kimliğiyle oynuyor, o yüzden gol sıkıntısı çekeceğimiz belliydi. Ah Burak ahh.
Neyse 2. yarıyı da izleyelim görelim.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
şenol hocanın izni olmadan cıkamazlar cıkmalılarda zaten ş.liiginde kornerler altın değerindeİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledk. 29 duran top
2 stoper ileri çıkıyor
kenarda ünal ve şenol hoca uyuyor sanırım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum