Ruslara soguk dusun en alasini verecegiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Hafta | C.Moskova 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Lille maçında da benzer şeyleri yaptı. Serkan'ın savunmaya yardım ettiğine katılmıyorum. Zaten hücuma da artı birşey kattığı yok. Tek artısı yerli olması. Onun dışında 10 aydır berbat oynuyor.İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen İnter maçını izledim milano'da Serkan'ın hiç öyle fazla yardım ettiği yok. Adamı kaptırmış geliyor bizim sağ taraftan, o hiç şunun en azından bir peşinden koşiyim demiyor, seyrediyor oyunu. Başka bir iki maçta daha rastladım buna. Takipçiliği hiç iyi değil.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
Bende buna benzer şeyler hissediyorum. Halil atıcak gibi bir hisde var.İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian frikikten yazar...

Hayırlısı olsun.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Başıma iş gelmeyecekse soruyorum:
Maç şifreli mi?
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum