Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• pazar gunu goleri gormek nasip olmadi.
    2,,,3 dakikaligina wc ye gitmistim geldigim de 2-0 di.

Anladimki ben wc ye sey ettirirken burak da eskisehire seyettirmis.
    En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 04.10.2011, 21:58.
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eskişehir taraftarı organize olmaya çalışırken
      ardından ''çekirdek yemeyle olmuyor'' diyor..

Maça çıkarken Veysel: sert oynayın iyi oynayın hissetsinler deplasmanda olduklarını diyor.. (acaba yine mi mamalandılar diye düşündüm o an)
      ama nafile
      BİZE HER YER T R A B Z O N :meşale2::meşale2:
      bu eleman benim tanıdığım... maçı Eskişehirliler arasında seyrettim.... elindeki megafonla görür görmez beni ve birkaç arkadaşımı deşifre etti... )) Organize olmak için çok uğraştılar, ama ilk defa Eskişehir taraftarını bu kadar sönük çaresiz gördüm.... daha önceki mesajlarımda da yazdım; bizim taraftarlar muhteşemdi, 90 dakika susmadılar.... "satılmış şehirden tutunda şike yapanı düşürüne" kadar her türlü tezahüratı yaptılar... Eskişehirliler cılız karşılık verdiler ama olmadı... sadece izlediler... bando espana bile kaval moduna girdi inanılmaz keyifliydi benim için... özellikle yanımdaki oflu ve subay Trabzon'lu arkadaşımın maç anındaki tepkileri karşısında Eskişehirliler sadece bakakaldılar...hayatımın en keyifli günüydü... Lillie yenseydik böyle keyif almazdım... Taraftarlarımızı izledikçe gözlerim doldu, gurur duydum aynı yüreği ve onuru paylaştığım İllice... Bir de kırmızı-siyah, sarı-lacivert- sarı-kırmızı vs. vs. renkler yanında bordo-mavi ne güzel renklerimiz var; tribünde uzaktan bakınca bir daha aşık oldum....
      Always Trabzon!!!

Yorum

• Maci izleyemedim. Oynanan Futbolu bilmiyorum ama sonuc güzel.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu arada maç sonunda Giray'ın bağırışlarını, ne kadar içten Bize her yer Trabzon diye haykırdığını gören var mı? Tüm takım oradaydı gerçi. Bir de maç öncesi var. Tolga'nın sahaya çıkarken yüreğimizle yüreğimizle diye bağırışı beni bile gaza getirdi burada.
          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Geçen yıl tribünler dolu idi, eskişehir şampiyonluğa oynuyordu sanki coşku ve heyecanları üst düzeydi

1 puan ile şampiyon olacaklardı.

Bu yıl erkenden havlu attılar.
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Geçen yıl tribünler dolu idi, eskişehir şampiyonluğa oynuyordu sanki coşku ve heyecanları üst düzeydi

1 puan ile şampiyon olacaklardı.

Bu yıl erkenden havlu attılar.
              Şey gitti ya onlardann.Şey gitti hani adını hatırlayamadım.O yüzden gelmemişlerdir maça.Yönetime tepkileridir.
              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün eskisehir adeta forvetsiz oynadi,buna bir anlam veremedim.

Mehmet yildiz nerdeydi,kris boyd varken neden camara oynadi merak ettim.

Skibbe cok yumusak bir hoca uzun süre eskiehirde tutunacagini sanmiyorum.

Gercekten peki Batuhan cezalimiydi?Bu kadar forvetten hic birini oynatmayip Serdardan gol beklemesi garipti

Yorum

• Yazmayi unutmusum...

Bence Burak'in düsürüldügü pozisyon penalti idi, cünkü orantisiz güc kullanimi vardi.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yazmayi unutmusum...

Bence Burak'in düsürüldügü pozisyon penalti idi, cünkü orantisiz güc kullanimi vardi.

Bence penaltı değildi, kırmızı kart ve frikik idi...Çünkü diego dışarıda yapıştırdı Burak'a...

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence penaltı değildi, kırmızı kart ve frikik idi...Çünkü diego dışarıda yapıştırdı Burak'a...

Bana iceride gibi geldi. Maci izlemedim, sadece özetine baktim. Belki sen farkli bir pozisyondan bashediyorsun.

Yorum

• satılmış eskı sehır.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bana iceride gibi geldi. Maci izlemedim, sadece özetine baktim. Belki sen farkli bir pozisyondan bashediyorsun.
                          Zaten önemli olan orada bir faulun olup olmadığıdır ve var...

Yorum

• Avrupa'nın üst liglerinde geçen hafta en fazla faul olan maç 43 faulle Eskişehirspor - Trabzonsor karşılaşması.
                            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avrupa'nın üst liglerinde geçen hafta en fazla faul olan maç 43 faulle Eskişehirspor - Trabzonsor karşılaşması.
                              buda Satılmışşehirli Kö....in bizim takıma karşı ne kadar hırslı oynadığını gösterir. Ama yemedi Trabzonum çaktı geçti..

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                buda Satılmışşehirli Kö....in bizim takıma karşı ne kadar hırslı oynadığını gösterir. Ama yemedi Trabzonum çaktı geçti..
                                maçın hakemine ne demeli bu maçın ilk yarısında satılmışşehir çok sert oynadı hakem seyretti ama 2. yarı aynı sertlikle karşılık verdik oyuna hakim olduk hakem kesinlikle art niyetliydi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X