Şike tezahuratı yaptı mı bizim taraftar ??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
Ben bi ara neet bir sekilde Sike tezahüratini duydum. Hatta Mac boyunca sürekli bizim Taraftari duydum. Helal olsun valla.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike tezahuratı yaptı mı bizim taraftar ??"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Şunları yendik ya, Burak golleri attı ya, sus yaptı ya hepsine, içimin yağları eridi.
Maçla ilgili bir şey yazmaya da gerek yok.
Hepsini alınlarından öpüyorum.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Ağızlarına sağlık.Topçulara da tebrikler..İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bi ara neet bir sekilde Sike tezahüratini duydum. Hatta Mac boyunca sürekli bizim Taraftari duydum. Helal olsun valla.
Yorum
-
Bak şimdi de Günebakış gazetesinde bunlara şikeci diyen bir yazara mail kampanyası yapıyorlar,neymiş özür dileyecekmiş!
Tamam teknik direktörünüz satılmış,şike yapmış,tamam başkanınız satılmış,tamam topçularınız satılmış şb'ye al gülüm ver gülüm yapmış bize karşı sahada kusmuş hiç problem değil,
siz değil misiniz o stadda şb bayrağı açan,avrupa'ya gideceğiz ayağına 1 puana köpek gibi sevinen?
siz değil misiniz maç sonu o aşağılık tezahuratı yapan?
hani sizin anti bizansınız?
hani Anadolunuz?
tutundukları tek dal da bizim 7-1'lik galibiyetimiz,acı koymuş beyzadelere!
Biz düşürmüşüz bunları,hayır efendiler biz düşürmedik sizi,
sizin kümede kalmak için bizi yenmeniz denizlisporun da geseye yenilmesi gerekiyordu başka her türlü ihtimal sizi düşürüyordu,
e biz de müsade buyurursanız şampiyonluk kovalıyorduk,galip gelmeliydik,zaten o kadroyu değil yenmek berabere kalma ihtimaliniz bile komik olurdu,
7 gole mi içerlediniz o kadar,ama şb de 6 atmıştı size o niye zorunuza gitmedi?
hem o sezon ligin en çok gol yiyen takımı da sizdiniz.
laf işte şb'nin en büyük düşmanı kim? Biz,
siz kimin uşağısınız? şb,
sorun bu.
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
benim acizane futbol bilgime dayanarak anladığım takımındaki futbolcuların yapısı gereği şenol hocanın bir taktiği bu ilkyarı rakibi kendini yormadan uyut ve top çevirerek yor 2. devre rakip oyundan düşmeye başladığında yada sende birşey olmadağına kanaat getirip üstüne gelmeye başlayınca yüklen .İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa aarkadaş 3 haftadır ne hikmetse 1. devre berbat 2 devre coşuyor takım
anlamış değilim. Yine bu maçta da aynısı oldu. İlk devre kötü 2. devre süper
buolay sadece ligde böyle değil ş.liginde de aynı hep 2. yarılar takım yüklenmeye başlıyor.....
Yorum
-
İLk yarıları kontrollü, ikinci yarıları baskın oynamamız bir tesadüf değil. Takımın sahada yapabileceklerini anlaması için bir kırkbeş dakika gerekiyor. Oynadıkça ve iyi skorlar geldikçe daha iyi olacağız. Hoca dahil hiç kimse takımın (takım kalitesi) kalite anlamında sınırını henüz bilmiyor.
Yorum
-
Trabzonspor Kendine Geliyor
İsmet Eraydın
bilgi@gunebakis.com.tr
Eskişehirspor denilince akla şike ve teşvik geliyor.
Trabzonspor’un şampiyonluğa giden yoluna taş koymuş, ilkin Fenere maçı kolayca verip sonra aldıkları teşvikle bordo-mavili takımın karşısına çıkmışlardı.
Şimdi teknik adamları metriste idman yaparken, federasyonun katkısıyla da uzantıları hala futbolun içinde.
Trabzonspor yeni takım olmanın sıkıntılarını yaşıyor.Bir türlü istenilen omurgayı oluşturamamış, takım oturmamıştı.Orta sahada Colman ve Adrian ikilisini Güneş yine aynı anda kullanmaya çalışıyor ama bence en büyük hatayı burada yapıyor.Aynı özellikte iki 10 numara her zaman takıma daha fazla katkı yapmıyor.
Eskişehir deplasmanın da bordo-mavili ekip tutuk bir futbolla oyuna başladı.Tempoyu artıracak pas yapamayınca sönük ataklarla ilk devreyi geçirdiler.Göbekten rakip defansın arkasına, yani Burak’a atılan toplar tüm oyun planını oluşturuyordu.Kanatlardan ne bir atak ne de bir yan top organizasyonu gördük.Halil Altıntop klasik bir forvet değil kendisini ceza alanı içinde değil daha çok orta saha da görüyoruz.Özellikle ikinci devre takımına büyük katkı sağladı.
Klasik orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk yarıda futbol adına güzel şeylerden bahsetmek mümkün değil.İkinci yarıda aynı tempo devam ederken rakibe çarpan top Burak’a pas olunca gol gelmiş oldu.Ardından Halil topu kapınca Burak’ın bazukası rakip fileleri sarstı.Bir anda oyunun şekli değişti.Oyunun rengi bordo-mavi oldu.
Volkan Şen, hem sağ kanat hem sol kanat olarak şansını denedi.İstekli görünmesine rağmen istenilen verimlilikte değil.Bal üretmekte sıkıntısı var.
Burak Yılmaz, azmi ve hırçınlığıyla sahanın yıldızıydı. Bu sezon attığı 7 golle başarısının tesadüfü olmadığını gösterdi.
Trabzonspor 2-0 öne geçtikten sonra geri yaslanmadı.Eski maçlarda yaptığı skor koruma hatasını yapmadı.Oyunun kontrolünü elinde tutarak rakip sahada pas yaptı.
Hakem Yunus Yıldırım, Trabzonspor adına iki penaltı pozisyonunu görmemezlikten geldi.
Kaleci Tolga Zengin, yerinde kurtarışlarla skorun korunmasında etkendi.Bu sezon ilk deplasman galibiyetini alan Trabzonspor, takım olma adına biraz daha mesafe kat etti.
Eskişehir adına akılda kalan sol açık oynayan Erkan Zengindi.Umarım geçen sezon yapılanlardan ders almışlardır.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
maç sonu takım taraftar ile coşarken http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=995352010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-

eskişehir taraftarı organize olmaya çalışırken
ardından ''çekirdek yemeyle olmuyor'' diyor..
Maça çıkarken Veysel: sert oynayın iyi oynayın hissetsinler deplasmanda olduklarını diyor.. (acaba yine mi mamalandılar diye düşündüm o an)
ama nafile
BİZE HER YER T R A B Z O N :meşale2:

:meşale2:
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Halil kardes yine Amigo gibi masaAllahİlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç sonu takım taraftar ile coşarken http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=99535
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
[QUOTE=ilknurozmen;1918088520]İlk olarak Gökhan Döner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa aarkadaş 3 haftadır ne hikmetse 1. devre berbat 2 devre coşuyor takım
anlamış değilim. Yine bu maçta da aynısı oldu. İlk devre kötü 2. devre süper[
Biz buna TURAN taktiği diyoruz, osmanlının savaşalrda kullandığı taktik, önce düşmanı üzerimize çekiyoruz, yoruyoruz, sonra çember içersine alıp ikinci devre yok ediyoruz
he aynen öle bu benim taktiğim..TURAN taktiği daaaa..
))
t.akyildiz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum