Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu ne kanadı Armağan unutun artık o tarz futbolu.Sahi Barçanın isbatli ortası ir maçta kaç acaba?Orta diye bir derdi yok bu takımın bundan vazgeçin artık.
    Kanat organizasyonlarını unutmak benden de iyi geceler geç oldu.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adaşın taşıyor takımı Avrupa'da..İnter'den 5 yeseydik sesiniz çıkacakmıydı?..
      Bazı takımları gol attıkça yıldırırsın..Manisa maçında,Samsun maçında bunu yapamadık mesela..
      Bu akşam da yapamasaydık puan kaybı muhtemeldi yine..
      Ama yaptık ?

Adaşım Lille maçında bizi nasıl taşıdı anlayamadım 5 derecelik açıdan çok saçma bir gol.

İnter maçında haklı olabilirsin ama Tolga mükemmel ötesi olsa bile kaleci en fazla 1 puan kazandırabilir. O maçtanda 3 puan almasını bildik.
      FIRTINA

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşte yönetimde sizin gibi düşündüğü için anadolu takımlarından oyuncu almadı burun kıvırdı gitti polonya liginden oyuncu aldı.danny ede burun kıvıran bunlardı.illa yurt dışından olacak polonyadan olacak malik adlı menajerin oyuncusu olacak!!geçiniz

simpson u nekadar tanıyorsun ? simpson ile aymanı kıyaslayacak kadar kötü ve önyargısına sahip olmak büyük başarı. bence simpson şuan türkiyede kollektif futbola en yatkın yabancı ilk 3 oyuncu arasındadır.

pas trafiğini çok iyi yönetebilir asist ve gol özelliğide çok yüksektir.inanılmaz bir istikrar abidesidir.gittiği her takımda belirli bir seviyenin üstüne çıkmıştır.kötü oynadığı maç çok azdır.

birazdan istatistiklerini yayınlacağım
        Hocam eski yazılarını da bilirim.Bu gece yazdıklarına inanamıyorum dehşet içinde okuyorum.

Çok çok uzun bir maç analizi yazardım ama anlıyorum ki bir işe yaramıyacak.

Sonucu bilmesem maçı izlemesem bu takım üç yemiş rakibe de 15-20 pozisyon vermiş derdim.

Keşke bu topa hiç girmeseydim ama dayanamadım yazdım.
        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

kimseye anlatamazsın hocam Şenol hoca bile bugün kameralar karşısında "oyunun hakimi bizdik vs." diyorsa konuşacak birşey kalmamıştır.

her lafına katılıyorum lakin tek 1 lafına katılmıyorum elimizde çok kaliteli oyuncu kadrosu olduğu kısmına.bence adrian volkan çok kaliteli değil vasat oyuncular.anadolu takımlarında bazen öne çıkan oyuncular vardır bi iyi oynar bi kötü o tarz oyuncular kimse kusura bakmasın.

savunma hattına gelirsek geçen yılki serkan sahada yok kötü.

mustafa iyi niyetli ama çok iyi değil.

oyuncular arasında en az 30 metre var

tolga aldığı her topu ileri vuruyor

inanılmaz fazla sayıda pas hatası yapıyoruz

bir oyun planımız yok.

sabit bir 11 imiz yok.

herşey okadar negatifki

hayatımda ilkkez bir maçımızda gol atınca ayağa kalkıp sevinmedim.

bu takım bukadar kötü oynamayı haketmiyor.

yahu ortasahada 3 tane pas yapamayacak kadar mı kötüyüz ? yerden oynasak pas yapsak biraz topa sahip olsak.bundan önceki maçlarda 45-50 dakka kapanıyorduk allahtan bu maç kapanmadık.oda eskişehir forvetsiz çıktığı içindi birazda.

DEVRE ARASINA KADAR artık bir şekilde gidecektir yine FORMA ilk 4 e girecektir.Ancak takım kalitesi artmalı.en az çok iyi 3 oyuncu gelmeli bu takıma.

Manisaspor demişken Simpson adriandan 5 kat daha efektif bir oyuncudur.Nokta.
          Hiç sorma hocam ya oyunun hakimi bizdik dedi gerçekten şenol hoca da bazen abartıyor. Gole kadar oyun üstünlüğü diğer taraftaydı. 2 gol gelince oyundan düştüler yoksa işimiz kolay değildi.

Bana göre kadromuz kaliteli hee ama avrupadaki rakiplerimizi baz alırsak değil ama türkiye için yeterli diye düşünüyorum. Biz trabzonsporu eleştiriyoruz böyle giderse kötü olur diyoruz. Ben iyi olacağını düşünüyorum. Ama hoca gerekli önlemleri almazsa gerçekten kötü olabilir.. Her maç farklı bir kadro. Önümüzdeki maç hangi 11le çıkacak diye sorsak yarımız kadroyu tam söyleyemez. Çok yeni oyuncular var. Uyum sorunu çekiyorlar. Bunun üstüne maç içinde bile oyuncuların yerleri sürekli değişiyor. Volkan sağa adrian sola sonra serkan sağ bekten ortaya geçiyor. Celustka sol beke geçiyor bazen sağda oynuyor. Yani bu takımın oturması çok uzun zaman alacak gibi. Hee ama şenol hocaya kalsa her hafta böyle iyi oynadık basit hatayla puan kaybettik deyip kendini avutursa olmaz. Bu takımda çok eksik var. Hoca umarım bunları görüyordur.

Yorum

• Birileri takımı eleştirirken bu takımın haftada iki maç yaptığını düşünsün Zokora ve Colman her maç sahada,enerjilerini ekonomik kullanırken bile kazanıyoruz,takıma kalitesiz diyenler şapkadan tavşan çıkarmaya çalışmasın,bu takım yeni kuruldu ve şampiyonluk adayı,CL herkesle başabaş oynuyor,eksiklerimiz olmasına rağmen,ileride çok iyi olacağız çok,ben güvendiğim bi takımım olduğu için çok mutluyum
            2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
            2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
            2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Her maç yapacaksın diye bir garanti yok onu demek istiyoruz..
              Takım sistemsiz top oynuyor..
              Galip geliyoruz ama anladınız mı bu akşam oynadığımız oyunu..
              ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kanat organizasyonlarını unutmak benden de iyi geceler geç oldu.
                Selametle de size tavsiyem Manu Barça Real gibi takımların bir maçta kaç kanat ortası yaptığının hatta kaç kafa golü attıklarının istatistiklerine bakın.

Yorum

Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:

Gol: Trabzonspor: 2 – Eskişehirspor: 0

Toplam Şut: Trabzonspor: 11 - Eskişehirspor: 10

İsabetli Şut: Trabzonspor: 9 - Eskişehirspor: 2

İsabetli Orta: Trabzonspor: 0 - Eskişehirspor: 2

Faul: Trabzonspor: 21 - Eskişehirspor: 22

Korner: Trabzonspor: 2 - Eskişehirspor: 7

Ofsayt: Trabzonspor: 0 - Eskişehirspor: 3

Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 46 - Eskişehirspor:% 54

İsabetli orta 0...Kanatlarımız işlemiyor...

Yahu oyun sistemimizden kaynaklanıyor. Bunu görmek çok mu zor, zaten takımda kanat oyuncusu yok. Sadece Volkan var, o da bu sene geldi. Milan nerdeyse 10 senedir kanatları kullanmıyor, hiç mi izlemiyorsunuz?.. Ha, doğrudur veya değildir o tartışılır.
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• şimdi ilk yarıyı izledim..takım gayet iyi..öyle ahım şahım bir durum yok..eleştirenler bence hayata bakışlarını değiştirsinler...
                    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hocam eski yazılarını da bilirim.Bu gece yazdıklarına inanamıyorum dehşet içinde okuyorum.

Çok çok uzun bir maç analizi yazardım ama anlıyorum ki bir işe yaramıyacak.

Sonucu bilmesem maçı izlemesem bu takım üç yemiş rakibe de 15-20 pozisyon vermiş derdim.

Keşke bu topa hiç girmeseydim ama dayanamadım yazdım.
                      eğer olayı pozisyon konusu üzerinden değerlendireceksek

Trabzonspor yine tartışmasız ligin en çok pozisyona giren takımıdır

hatta bugün defansif anlamdada önceki maçlara göre başarılı bir maç çıkardık.

İYİ OYUNDAN BAHSEDİYORUM HOCAM BEN "İYİ OYUN".

idare eder bile oynasak geleceğe umutla bakacağım

malesef şuan o bile yok.özellikle ilk yarı oynanan şey neydi öyle ya ?
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• takımın eksikliği duran toplar,geçen sene ortalarla maç kazanıyorduk,bu sene duran toplar tehlike bile yaratmıyor
                        2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                        2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                        2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• kalecı tolga bazen cıddı hatalar yapıyor ama ondan sonra öle bı top tutuyokı affedıverıorsn defansımız bugun iydi iyi kapattı eskısehır takımını ama celutksa geldıgı gun gıbı deıl malesef sıradan bı defans oyuncusu gıbı gıray desen canlı bomba sukur kı bugun bızım elımızde patlamadı adrıan ın bıraz guce ıhtıyacı var bı de ondan daha ii ara pasları uzun paslar ıstıyorum bunu yapacak kapasıtede burak a yorum yapmak ıstemıyorum nazar degmesın onumuzdekı hafta bır hetrık daha ızleyebılırz burakdan aslında cok acık bızım takımın hali ne zaman ne yapacagı bellı olmuyor bızım takımın ve bızı bu sene cok sasırttacak hıc beklemedıgımız macta puan alabılırz hıc beklemeydıgmız mactada puan kaybedebılırz
                          Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

Her maç yapacaksın diye bir garanti yok onu demek istiyoruz..
                            Takım sistemsiz top oynuyor..
                            Galip geliyoruz ama anladınız mı bu akşam oynadığımız oyunu..
                            Sistemsiz top mu oynanır yahu bu devirde.

Bizim sistemimiz belli Burak kaçıcak aradan toplarla gol atacak ve sistem gayet iyi işliyor. Avrupada Burak olmadığı için takımın sistemi değişiyor defansif futbol..

Eleştiri olacak elbette ama gerçekleri görelim. Takımın 7 ilk 11 oyuncusu yeni ve daha 10 maç yapmışlar biraz zaman..
                            FIRTINA

Yorum

eğer olayı pozisyon konusu üzerinden değerlendireceksek

Trabzonspor yine tartışmasız ligin en çok pozisyona giren takımıdır

hatta bugün defansif anlamdada önceki maçlara göre başarılı bir maç çıkardık.

İYİ OYUNDAN BAHSEDİYORUM HOCAM BEN "İYİ OYUN".

idare eder bile oynasak geleceğe umutla bakacağım

malesef şuan o bile yok.özellikle ilk yarı oynanan şey neydi öyle ya ?
                              Bir süre daha iyi oyun beklemeyelim bu takımdan.

Dirençli mücadele gücü yüksek hücumda üretkenliği az bir takım izleyecez.

Seni anlıyorum ama şartlar buna hiç uygun değil.

Yorum

• Kanatlardan kasıt çizgiyi kullanmaksa onun bize pek yararı olmaz o topları değerlendirecek oyuncumuz yok sanırım Stoke City'nin etkisinda kaldık. Bu takım pas yaparak, boş alanda sürekli hareketli olarak bir yerlere varabilir çünkü elinde ki oyuncular bu anlayışa uygun oyuncular. Bir de tam anlamıyla gerçek kadromuzla arka arkaya maç oynayamıyoruz bu da takımın oturmasını geciktiriyor. Orta alan yavas yavas oturuyor ama çok daha fazlasını bekliyorum ben eldeki oyuncular iyi Colman-Zokora-Adrian üçlüsü oturursa geçen sene ki orta alandan daha fazla iş yapar. Hücumda geçen yıl Burak-Jaja-Umut vardı Burak-Halil-Volkan var elimizde Volkan içeriye fazla destek vermiyor biraz mesafeli oynyor bu hücumda organizasyon konusunda takımı etkiliyor Halil de biraz kaleyi düşünse , pozisyon kovalasa daha iyi olur Burak kaldığı yerden devam ediyor kısacası hücum hattında biraz aksıyoruz bunu çözmemiz lazım ilk etapta.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X