Burak'a yeter sen daha fazla gol atma birazda baskası mı atsın diyoruz orta saha destek vermiyor diğer forvetler yetersiz buraksiz oyunda sorun var giderilmeli sorun büyük.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş ne yapalım bu durumda?.. Elinde bir futbolcu var, rakip defanslar durduramıyor, her maçta ortalığı dağıtıp goılünü atıyor. Ne yapalım, "kardeş bu iş böyle olmazi sen sol bekte oyna" mı diyelim, başkası gol atsın diye yedek mi başlatalım. Diyeceksiniz ki o olmadığı zaman yerine kim oynayacak? E var mı kardeşim aynısından Türkiye'de bir tane daha, olsa da yedek bekler mi? Siz Napoli'nin nasıl şampiyon olduğunu hatırlamıyor musunuz?..
)O atsın da ondan başka birisi de gol pozisyonuna girsin diyorum.. Laflarımı çevirip kelime oyunu yapma.. Bunu anlayacak kapasitedemeisin bilmiyorum...Ama sadece burak neden atıyor lafımı, onun atmasından rahatsızmışım gibi değerlendirmek ancak bir çocuğun düşüneceği bir fikir.. neyse keyfine baj.. sende taraftarsın
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Geçen sezonun 2. yarısından itibaren benzer oyun oynuyoruz. FUtbol olarak ne olduğu belli olmayan bir futbol. Sistemimiz belli değil demiyorum ben sistemimiz yok diyorum. Tamamen olmasa bu takımın ligde orta sınıf takımlara karşı dahi gol bulup kazanması tesadüflere bağlı bugün olduğu gibi. Organizasyon denen bişey yok zaten. Tamamen oyuncuların bireysel becerileriyle maç kazanmaya çalışıyoruz. Tabiki bu oyun tarzıyla gitmez bence.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaldı ki; Takımızın oynadığı futbolun bir adı da yok...Sistemimiz belli değil..Kımın ne yapmaya çalıştığıda belli değil
Bir defansımız var, Birbirlerini tanımayan, Çok müsati pozisyonda yanındakıne pas atmayı düşünmeyip, topu taca sallmaya çalışan bir kurgu??
Bu düşünce tarzı b,z, büyütmez aksine küçültür, Bu takımın 2 stoperi de butun topları taca dikiyorsa ve cesaret edip yanındakı arkadaşına pas veremiyorsa valla ben utanırım
Ligde gerçek anlamda gördüğüm tek takım manisaspor. Vasat oyunculardan kurulmuş takım olabilmiş bir takım. Elimizde çok kaliteli bir oyuncu kadrosu var. Bu kadroyu takım yapabilirsek çok iyi yerlere gelir.
Yorum
-
Bu söylediklerini anlayamayan bir taraftar olmamalı. Trabzonspor taraftarı burdakı eksikliği görebilmeli.. Bunu ıtiraf edebilmeli..İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'a yeter sen daha fazla gol atma birazda baskası mı atsın diyoruz orta saha destek vermiyor diğer forvetler yetersiz buraksiz oyunda sorun var giderilmeli sorun büyük.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk 10 yine iyi demişsin. Geçen sezon başında ilk 10'a gireceğimizi düşünenlerin sayısı çok azdı. Takım 16 günde 7 maç yapmış, bunlardan 2 tanesi Şampiyonlar Ligi maçı, dünya kadar sakat var, çıktığı maç ligin en zor deplasmanlarından biri, geçen yıldan kalma bir hesap kesmenin stresi de var. 2-0 kazanıyorsun, 2 penaltın verilmemiş, 1 topun direkten dönmüş, az zorlasan adamları rezil edecek skoru bulacaksın. Netice : "İlk 10'a anca gireriz"... Bravo, ne diyeyim.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
arkadaşlar maçtaydım, yeni geldim eve, gene sığmadı bizim taraftar kendine ayrılan yere, bu arada misafir tribünü portatif ve yıkılmasın diye pek zıplamadık, orada maç izletiren zihniyeti kınıyorum...
maça gelirsek, pozisyon kıtlığımız var topu ayakta tutamıyoruz, ileri top taşımamız ve orda tutmamız ne yazıkki zor, bu yüzden bence bolca hazırlık pası yapmamız lazım zaten ilk golde bunun kanıtı..
kaleye ne yazıkki şut çekmiyoruz, dağlara taşlara da olsa bolca şut denemeliyiz, kanatları hiç kullanamadık, eskişehir iyi kapandı aslında volkanı ertuğrul sağlamın neden gönderdiğini bu maçta anladım..
geçen sene duran top kazanınca ayağa kalkardık, bu sene duran topları paslaşarak kullanıyoruz, ileri çıkan stoperler de dönüşte sıkıntı yaşıyo, o yüzden duran top kazanmak için uğraşmak nafile..acilen duran top çalışması yapılmalı ve kötü de kullansa bir kişide ısrar edilmeli belki düzelir..
takımda yardımlaşmayı eksik gördüm, 1-0 öne geçince yardımlaşma oldukça arttı ama sıkıntılı dakikalarda her topa koşan bi colman birde zokora var..
skora katkı yönünden halilin almanyada 22 gol attığını acilen hatırlaması lazım...Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Mühendisler nası belli ediyor kendilerini..
Eksikleri görebilmek
...
Ki keza bazı oyuncular da kendilerini gösterebilmeli..
Burak'a bağımlı olmamak demek istiyoruz..
Ya sakatlanırsa ne yapacağız..En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 03.10.2011, 01:04.ölümüne trabzon !
Yorum
-
bu tempoda oynuyordu ozaman niye aldık ?İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian olacak zaman verin biraz.
Çok çok iyi olacak.
Yıllarca bu tempoda oynamış bir adamdan hemen güçlenmesini beklemeyelim...
ben adriana kızmıyorum zaten yönetime kızıyorum
bize fizik ve teknik kapasitesi daha yüksek oyuncular lazımSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Kesinlikle evet..İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezonun 2. yarısından itibaren benzer oyun oynuyoruz. FUtbol olarak ne olduğu belli olmayan bir futbol. Sistemimiz belli değil demiyorum ben sistemimiz yok diyorum. Tamamen olmasa bu takımın ligde orta sınıf takımlara karşı dahi gol bulup kazanması tesadüflere bağlı bugün olduğu gibi. Organizasyon denen bişey yok zaten. Tamamen oyuncuların bireysel becerileriyle maç kazanmaya çalışıyoruz. Tabiki bu oyun tarzıyla gitmez bence.
Ligde gerçek anlamda gördüğüm tek takım manisaspor. Vasat oyunculardan kurulmuş takım olabilmiş bir takım. Elimizde çok kaliteli bir oyuncu kadrosu var. Bu kadroyu takım yapabilirsek çok iyi yerlere gelir.
Bu Ligde hemen hemen her takım kadrosunu yeniledi..
Şampiyonlar Liginde oynadığı maçlarla birlikte oynama fırsatını daha fazla bulan takımımızın hala net bir oyun oynamadan sadece gol yememeye çalışması dışında ve Burak topla buluşursa bir gol buluruz diye düşünen bir takım olduk çıktık..
Eğer mazaret sadece YORGUNLUK ise, Bizim oynadığımız takımlar bizimle beraber aynı sayıda maç oynamadı mı??
Butun bunlar ortadayken takımızın tat vermemesi ve sadece burak'la gol araması çok tufaf geliyor bana..Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
alintidir
"Ali Aydın
Cüneyt Çakır'dan kritik hatalar
FIFA kokartlı Cüneyt Çakır, dün gece maçın sonucuna direkt etki etki eden, ya da edebilecek ciddi hatalar yaptı. Dakika 1... Bekir, ceza alanına girmek üzere olan Webo'yu formasından çekti.
Pozisyon, sarı kart ve direkt vuruş olması gerekirken devam ettirdi. Dakika 42... Maçın 9. dakikasından sarı kartı bulunan Fenerbahçeli Orhan Şam, rakip takım hücumdayken Doka'yı arkadan kontrolsüz şekilde düşürdü. İkinci sarı kart gösterilmesi gereken pozisyon sadece faulle geçiştirildi. Dakika 76... Skor 3-0 iken Baroni'nin, kendi ceza alanı içinde önündeki rakibi Tevfik'in bileğine bir müdahalesi var. Doğruyu söylemek gerekirse, bu pozisyon zordu. Ama penaltı ile cezalandırılması gerekirdi. Burada belki de bariz gol şansı yorumu bile yapılabilirdi. Dakika 89... Önceden sarı kartı bulunan Gökhan Gönül, İBB atağa çıkarken verilen pasta topa bilerek elle müdahale etti. Bu müdahale olmasa top hücuma kalkan İBB'li futbolcunun önünde olacaktı. Tartışmasız şekilde sarı kart gösterilmesi gereken pozisyon kartsız geçiştirildi. Bu pozisyona haklı olarak itiraz eden Webo, sarı kart gördü. 81'de Marcin Kus'un eline çarpan topta devam kararı doğruydu. Sonuç olarak Cüneyt Çakır, Fenerbahçe maçlarında maalesef böylesine kritik kararlara imza atıyor.sakin olun...
Yorum
-
Bende dinliyorum suan. Baskanlari harbi delikanli ve ahlakli kisi. Helal olsun Nedim Türkmenİlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrduspor başkanını dinliyorum Resmen mest oldum adamın cesaretli ve akıl konuşmasından herkes dinlesin lütfen.. herkes ağzı açık onu dinliyor
.
FrancescoTotti
Yorum
-
Konu ne ne diyor.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrduspor başkanını dinliyorum Resmen mest oldum adamın cesaretli ve akıl konuşmasından herkes dinlesin lütfen.. herkes ağzı açık onu dinliyorHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum