Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi musait oldum ve ilk mesajımı yazacağım,

Kimin ne yazdığına da bakmadım

Öncelikle takımımı kazandığı için kutluyorum

Allah nazarlardan saklasın Burak'ın performansına da hayran kalmamak mümkün değil?

Lakin???

sadece bir futbolcusunun form düzeyi ile mu noktalara gelen bir takım olmaktan da hiç hoşnut olmuyorum..Allah Muhafaza başına birşey gelse neler olabileceğini tahmin edemiyorum..

Karabuk gibi EMENİKE üzerine kurulu bir takım gibi olmak bizi büyütmez aksıne küçültür..
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bu şekılde düşünen taraftara saldırı da düzenlemeyin..Bu büyük düşünen taraftar modelidir..

Bir takımın attığı 7 golun tamaamını aynı oyuncu atıyorsa burda bazı şeyler ters gidiyor demektir..
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlgisi yok abi..
        Burak olmadığı zaman topu ileri taşıyan adamımız yok..
        Adrian bu işi iyi yapamıyor..
        Keza Volkan da iyi değil..
        Sapara desen bişe demem..
        Alanzinho'nun ne yapmaya çalıştığı konusunda da bir fikrim yok..
        Tamam da her zaman işin negatif yönüne bakıyorsunuz. Zokora olmasa ne yapacağız peki?.. Ya Tolga da sakatlanırsa ne olacak?.. Onlara da bağlı bu takım. Burak olmazsa bir yolu bulunacak, farklı bir yol denenecek. Sanki fenerden alexi çıkarsan geriye bir şey kalıyor da.
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• tekrara bakıyorum da adamlar iyi bando çalmış..artık sevmeyeceğim felan..artık maç izlemeyeceğim demişlerdir ikinci yarı
          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Lige verilen arada yapılması gereken Volkan, Adrian, Sapara üçlüsüne her gün yarımşar kilo pekmez yedirip sabah akşam koşturmak.
            Takımın performansı %20 artmazsa hiç bir şey bilmiyorum.
            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Adrian olacak zaman verin biraz.

Çok çok iyi olacak.

Yıllarca bu tempoda oynamış bir adamdan hemen güçlenmesini beklemeyelim...

Yorum

• iyi koyduk. hepsi bu.
                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Kaldı ki; Takımızın oynadığı futbolun bir adı da yok...Sistemimiz belli değil..Kımın ne yapmaya çalıştığıda belli değil

Bir defansımız var, Birbirlerini tanımayan, Çok müsati pozisyonda yanındakıne pas atmayı düşünmeyip, topu taca sallmaya çalışan bir kurgu??

Bu düşünce tarzı b,z, büyütmez aksine küçültür, Bu takımın 2 stoperi de butun topları taca dikiyorsa ve cesaret edip yanındakı arkadaşına pas veremiyorsa valla ben utanırım

Yorum

• Burakli Trabzonspor ile buraksiz Trabzonspor arasındaki fark çok fazla ama memnun ol sus otur yerine diyene ne diyeceksin.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• bu aldığımız 3 puan her yönden süper oldu tebrik ediyorum TRABZONSPORUMU

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burakli Trabzonspor ile buraksiz Trabzonspor arasındaki fark çok fazla ama memnun ol sus otur yerine diyene ne diyeceksin.
                        Henrique de bence çok iyi futbolcu, son maçlarda oynadığı oyunun onun oyunu olmadığına eminim. Benfica maçında izledim adamı canlı, gerçekten fiziğine göre sürati falan iyi ayakta kalıyor yıkılmıyor.

Bir de şampiyonlar liginde izliyorum televizyondan, diyorum yanlış adamı mı izledik biz olimpiyatta.

Ameliyattan sonra form tutturursa oda patlama yapabilir.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Ama yapacak birşey yok,

Bu futbolcular ile devam etmek zorundayız..

Şenol hoca her sene şapkadan civsiv çıkarmak zorunda... Ona da anlayış göstermek gerekiyor

Takıma geldiği gün bu takıma direkt katkı sağlayacak, Cuk oturdu diyeceğimiz tek oyuncu ZOKORA , Diğer bütün oyuncular mutlaka şenol Hoca tarafından terapi almak zorunda neden diye kımse sorgulamıyor, Neden işi top oynamak ve katkı sağlamak zorunda olan oyuncular olduğunu bilmeyen oyuncu ordusu hep bize denk geliyor...

İlla butun oyuncularımız, Burak gibi var olan yetenekelrini birilerinin dışarı çıkarması gerekn oyuncular mı olmalı

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu şekılde düşünen taraftara saldırı da düzenlemeyin..Bu büyük düşünen taraftar modelidir..

Bir takımın attığı 7 golun tamaamını aynı oyuncu atıyorsa burda bazı şeyler ters gidiyor demektir..
                            Kardeş ne yapalım bu durumda?.. Elinde bir futbolcu var, rakip defanslar durduramıyor, her maçta ortalığı dağıtıp goılünü atıyor. Ne yapalım, "kardeş bu iş böyle olmazi sen sol bekte oyna" mı diyelim, başkası gol atsın diye yedek mi başlatalım. Diyeceksiniz ki o olmadığı zaman yerine kim oynayacak? E var mı kardeşim aynısından Türkiye'de bir tane daha, olsa da yedek bekler mi? Siz Napoli'nin nasıl şampiyon olduğunu hatırlamıyor musunuz?..
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• burak klübeye gönderilsin...Golleri hep o atıyor olmaz böyle....! ! ! hem diger uşaklara haksızlık..takımda bölünmeye neden olabilir....! peki peki ben uyumaya gidiyorum.... Seviyorum sizleri
                              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Bu akşam 3 puandan ve Burak'ın performansından başka övüneceğim hiç bir şey olmadı..

Üst sıralardan uzaklaşmamak adına 3 puan şahane,

Ama emin olun bu takımımız biraz geriye düşsün sadece llk 10 mücadelesi verir...Eksik olan mevkilere yaptığımız takviyeler bir bir eksiliyor. Henrigue yok.. Vittek yok.. Sapara yok... Defans zaten alınmadı.. Serkan formsuz... Cech sakat...

Geçen sezondan daha kötü bir kadromuz oldu maalesef.. İlk haftadakı derinlik ortadan kalkmıştır...

ALLAH ZOKORA VE BURAK'A ZEVAL VERMESİN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X