Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Mustafa iyiydi. Ankette oyumu Mustafa'ya vereceğim

Maça gelince; çok tutuk oynuyoruz ilk yarılar boşa gidiyor
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Kazanmak güzel, Buragin Gol atmasi sahane ama artik baskalarida atmasi gerekir.
      Bu durum can sIkmaya basladi sanki.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Kazanmamıza rağmen yine yeterli değildik. Böyle haftalarda böyle maçlarda kazanmak önemli takım oturacaktır ama zamana ihtiyacımız var. Takım oturana kadar zirveden kopmamamız lazım zaten devre arasında da eksik görülen yerlere mutlaka transfer yapılacaktır yetrli bütçemiz var.
        SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
        CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Şu Mustafa İYİ denen hıyara ilk yarı Halil'in pozisyonunu fısıldamadı mı biri 1545427621 defa ilk yarı tek pozisyon Tolga'dan seken top dedi..

Yorum

• Buragin 2.golde sagindaki oyuncumuza pas vermesi gerekirdi.

Burakta bu aksam biraz simariklik ve bencillik gördüm,umarim simarmaz.

Burak 5 macta 7 gol atti diye hersey güllük gülistanlik görülmemeli,yildiz muamelesi yapilmamali.

Senol hocada mactan sonra bunu vurgu yapti.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Golleri nereden izleyebilirim?
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kör olan kim belli oluyor.Takımda 5-6 tane hoca var,Şenol hoca var siz Mustafa ile uğraşıyorsunuz.
                Sırf Trabzonlu diye bence iş olsun diye yapılıyor bu eleştiriler.Çünkü bu işin geçmişi var ve şimdi yazmaya gerek yok...
                Şimdi de kendi memleketimizin oyuncusunu eleştiriyoruz diye yanlı olduk iyi mi .

Adama sorarlar Engin Baytar niye eleştirdik o zaman .
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Golleri nereden izleyebilirim?
                  lig tv nin sitesinden
                  "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hali bal yapmayan ari gibi,cok calisiyor ama son vuruslari bazen umut u bile aratiyor.

Umarim en yakin zamanda gol atarda üzerindeki stresi atar.
                    Asıl bunu yaparsak adam stres yapacak... Rahat bırakalım bence. Adamda gol atamama stresi diye bir şey yok biz yaratıyoruz zorla.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Buragin 2.golde sagindaki oyuncumuza pas vermesi gerekirdi.

Burakta bu aksam biraz simariklik ve bencillik gördüm,umarim simarmaz.

Burak 5 macta 7 gol atti diye hersey güllük gülistanlik görülmemeli,yildiz muamelesi yapilmamali.

Senol hocada mactan sonra bunu vurgu yapti.
                      Senol Hoca gercekden cok iyi seziyor bu durumlari!

Yorum

• takım kötü oynasada zevk vermesede bu galibiyetle bu zevki bana yaşattıkları
                        için hepsini alınlarından öpüyorum. satılmışlara kapak olsun. daha iyi olacak inşallah.
                        2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• Halil'in penaltı pozisyonu bariz bir şekilde penaltıydı. Hakem nasıl görmedi anlayamadım (!)
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• kazanmamız yeterliydi yoğun bir tempodan geçtik milli maç arasına kadar geldik.burak a helal olsun görevini layıkıyla yaptı.
                            şu alanzinho ya birisi söylesin onun görevinin topu aldıktan sonra kaleye kadar koşmak olmadığını. la arkadaş aldın topu anında hızlandın geçtin 2-3 kişi la ver topu sağına yada soluna illla topla kendin gitmek zorundamısın.

Yorum

• Kesinlikle, bütün golleri Burak'ın atması hocanın canını sıkıyor...

Mesela golu atana kadar çok saç baş yoldurdu Burak...Özellikle 45.dakikada ki pozisyonda...Topla çok oynuyor, git gide hep ben atayım psikolojisine girebilir...

Yorum

• gözünğn onünde halil in pozisyonuna penaltı vermeyen hakem de geçen senenin etkisi altında demektir
                                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X