İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
müsait pozisyonda bencillik mi yaptı yaİlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak önce attır da sonra sen atarsın
Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
kanal 4İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorasi yayini kesti
Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
- Alex vursa o topa tam en köşeye giderdi karaktersiz top...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
yok yok devam ediyorİlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorasi yayini kesti
Biz TRABZONSPORLUYUZ. Bükemediğimiz bileği, KIRARIZ!
uozqɐɹʇ ɹǝʎ ɹǝɥ ǝziq
Yorum
-
o ilaç açılmıyor renkdaşİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilaç var
Türkiye'nin kisaltilmisi-goals-nokta-tv
kanal 3
Yorum
-
şu maçta laf atılacak en son adam hakem %100 penaltımızı vermemesine rağmenİlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah seni davul etsin Yunus.
ben son 3-4 yıldır bu yılki trabzonspor kadar kötü takım görmedim
CİDDİ BİR DEVRİMMİ yapıyorlar yaptırımmı uyguluyorlar
birileri gidiyormu artık birşeyler yapılsın
bunedir yahu
bir takım 2 pas yapamazmı yaSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum