İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Azizsilin diye bir şeyleri vardı sanırım onun toz olanını üretmiş olmalılar : )İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş valla ben daha çok bu fenerliler ne iciyor onu merak ediyorum
Onlara özel bir şey olmalı
Yorum
-
erkan onu yapan gerçek eskişehir taraftarı değil bunu yapan değil ee ne kaldı geriye o zaman . hangisi bunu yapan ?
o zaman onları çürük diye nitelendiriyorsanız , içinizde barındırmayın."We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
eskişehir-fb maçından önce Aziz ve yöneticilerinin Eskişehir tesislerinde ne işi vardı Erkan açıklarmısın, hatta Aziz Bülent Uygun'un kuşlarıyla stres dahi atmış bana bunları açıklayabilirmisin ?Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
istanbul basın ve medyasının her dediğine inanan sizler, kendinize oklar dönünce hep gülmekten ölüyorsunuz.. Tepkileriniz nerde bu haberi yapanlara?İlk olarak Erkan26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi o olayı görünce gülmekten öldük biz. Ben arkadaşları falan aradım dedim kim amigo yaşar
kimse tanımıyor.. Bizim tribünlerimizde amigo yaşar diye yakın zamanda kimse olmadı. Bu yazıyı yazan gazetelere de uyarı mailleri attık..
Olayların aslını astarını bilinmediği içinde herkes bu haberi gerçek sandı iş nerelere geldi..
Eğer o amigo yaşar diye üretilen suni şahıs gerçek olsaydı emin olun şuan ya hayatta değildi, ya da koltuk değnekleriyle yürüyordu..Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...
Yorum
-
Bahsi geçen bırak gerçek Eskişehirspor taraftarı olmayı, gerçek bile değil. Amigo Yaşar diye birisi olmadı bu tribünlerde..İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleerkan onu yapan gerçek eskişehir taraftarı değil bunu yapan değil ee ne kaldı geriye o zaman . hangisi bunu yapan ?
o zaman onları çürük diye nitelendiriyorsanız , içinizde barındırmayın.
Yorum
-
Ne anlatsan bos kardesim. Biz olup bitenleri gayet iyi goruyoruz ve sizin sahtekar dostlugunuza hic ama hic ihtiyacimiz yok. Bizansa karsi durusunuzu tum Turkiye gordu gecen sene. Hadi kocum sen yoluna biz yolumuza.İlk olarak Erkan26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlatmak istediğim, demek istediğim her şey bu. Bizde satılmışlar diye bağırıyoruz, bülent ile ümit'e.. Ama onların bu yaptıkları hainlik bizi lekeledi bir kere..
Yorum
-
yok ne desek gerçek eskişehirli değil diyorsun . savunma bu mu yani. o zaman siz de tepkinizi koyacaksınız çok rahatsız ediyorsa bu tip hareketler sizi.İlk olarak Erkan26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBahsi geçen bırak gerçek Eskişehirspor taraftarı olmayı, gerçek bile değil. Amigo Yaşar diye birisi olmadı bu tribünlerde..
ha etmiyorsa orasını bilemem tabi
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
bir esesli gidiyor bir esesli geliyor sayfa allak bullak oluyor. hayır yanlış birşey yazan varsa zaten yöneticiler görevini yapacaktır, bunun dışında her lafa agresif tutum göstermeye gerek yok. gerçek eskişehire gönül veren taraftarların 3 temmuz sonrası bizim önceden söylediklerimizin polis ve savcı tarafından doğrulanması sonucu utandıklarını da düşünüyorum. teknik direktörünün futbolcunun yaptıkları yanlışları taraftara maletmemek gerekir. birşeyler görseler de, kimsenin kendisine yakıştıramadığından dolayı bunu kabul etmemeleri de herkes için normal karşılanmalı. tabi bu süreçten sonra artık bazı şeylerin düzelmeyeceği de bir gerçek. iki tarafta suçluların içeride olduğunu kabul edip, geçmişe dönmeyi bıraksa keşke. ancak bu akşam eses tribünleri önemli bir sınav verecek. rüzgar ekip fırtına biçmeye devam ederse bu süreç böyle devam eder.
Yorum
-
Bu kısma katılıyorum ama bizden 1 puan aldıktan sonra sahada deli gibi göbek atıyorlardı, berabere kalan ve hedefi olmayan bir takım kendi evinde seyircisi önünde bir puan aldıktan sonra neden müzikle birlikte oynar ?teknik direktörünün futbolcunun yaptıkları yanlışları taraftara maletmemek gerekir.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
yaa adamların başkanı(Halil Ünal) çıkıp diyorki : şike yapanlar küme düşürülmesin, futbol ekonomisi çöker. yani demek istiyorki alıyoruz veriyoruz ekonomiye can veriyoruz...
akşam göreceğiz o gerçek eskişehirlileri nasıl gırtlaklarını yırtarcasını küfür edecekler bize...
Yorum
-
Suçluluk psikolojisinden edecekler ederlerseİlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaa adamların başkanı(Halil Ünal) çıkıp diyorki : şike yapanlar küme düşürülmesin, futbol ekonomisi çöker. yani demek istiyorki alıyoruz veriyoruz ekonomiye can veriyoruz...
akşam göreceğiz o gerçek eskişehirlileri nasıl gırtlaklarını yırtarcasını küfür edecekler bize...
7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum