Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erkan26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşım bizi maç satmakla vs. ile suçluyorsun, imzana bir bakıyorum Alper Potuk yazıyor. Alper Potuk bizim oyuncumuzdur, satılmış Eskişehir diyorsan o da satılmıştır, fakat ne hikmetse imzanda..
    Burası da günah çıkartma forumuna döndü.. Sivaslisi gelir günah cıkartır Es Eslisi gelir günah çıkartır.. korkuyorum yahudiler foruma sarıcak şimdi ağlama duvarı sanıp burayı.. Biz mi dedik trabzondan intikamımızı aldık maçı da sattık vs diye.. her şeyi geçtim bunu açıklayan adam hala içinizden biri değil mi?
    Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• forumların bakıyorum da hala şu ilkokul esprisini yapanlar var. "Bu akşam menüde hamsi tava var herkese afiyet olsun."

kaç kere yendiyse eskişehir tarihinde bizi çıkmış aşık atıyorlar.
      "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• şu eziklerin yaptığına bak, ülke futbolunu ne hale getirdi.. dahası böyle satılmışları ( eskişehir ve zivas gibi ) gün yüzüne çıkardı.
        Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

Maalesef seviyene inemeyeceğim, Trabzonspor hakkındaki görüşlerim daha önceki mesajlarımla aynıdır. Soysuz bir kaç kişinin yaptığı şeyleri koca bir camiaya maletmek kadar saçma birşey varsa o da kendini bilmez bazı kişilerin ağır ithamları yüzünden bir camiaya küsmektir..
          1996 da pankart açmıştı eskişehir gönüllerin şampiyonu trabzon diye o zamandan beri severim es-esi burada bence es-es değil eski hocası sorgulanmalı
          tatanga

Yorum

• nasıl ki gerçek hayatımızda birçok başka takım taraftarı arkadaşımız varsa forumda da başka takımlı üyeler olabilmeli bence.düzgün şekilde fikirlerini ifade ettiği sürece kalabilmeli,kural dışına çıkınca da tüm üyeler gibi ceza alabilmeli.bu tahammülsüzlük kötü bence.
            he bir de şey var tabi.adama herkes küfür falan ettikten sonra o da seviyesini bozarsa işte bunlar böyle moduna giriliyor.küfürü edenlerin hepsi cezasını çekmeli.takım ayrımı yapmaksızın.
            muhtemelen mesajım yanlış yerlere çekilecek ama yine de söylemek istedim.insanlara sırf başka takımı tutuyor diye saldırmak (sevmediğimiz bir takım olsa bile) bana çok doğru gelmiyor açıkçası

Yorum

• Şu Eskişehir kadar nefret ettiğim takım yok zaten yenmemiz lazım ara acılıyor iyice puan kaybına tahammülümüz yok.
              Futbolcular yüreklerinle oynasınlar iyi bir futbol izleyemiyorum kaç haftadır.
              NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burası da günah çıkartma forumuna döndü.. Sivaslisi gelir günah cıkartır Es Eslisi gelir günah çıkartır.. korkuyorum yahudiler foruma sarıcak şimdi ağlama duvarı sanıp burayı.. Biz mi dedik trabzondan intikamımızı aldık maçı da sattık vs diye.. her şeyi geçtim bunu açıklayan adam hala içinizden biri değil mi?
                Ben gerçek bir Eskişehirspor taraftarının maçı sattık intikamımızı aldık diye bir cümle sarfedeceğini düşünmüyorum. Bunu da ilk sizden duyuyorum. Geçmişe dair içinde birşeyler kalanlar olabilir belki ama yine de "Maçı sattık" ifadesini söyleyebilen bir taraftar asla Eskişehirspor taraftarı değildir. Kolpalığı engellemenin pek mümkünatı olmuyor bazen..

Yorum

• İlk olarak sakaryalı54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1996 da pankart açmıştı eskişehir gönüllerin şampiyonu trabzon diye o zamandan beri severim es-esi burada bence es-es değil eski hocası sorgulanmalı
                  haklısın ama malesef çok zor artık... bu arada eses lilerin burda yorum yazmasında bi sakınca yok bence seviyeli olmak kaydıyla tartışıyoruz işte...
                  2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

Maalesef seviyene inemeyeceğim, Trabzonspor hakkındaki görüşlerim daha önceki mesajlarımla aynıdır. Soysuz bir kaç kişinin yaptığı şeyleri koca bir camiaya maletmek kadar saçma birşey varsa o da kendini bilmez bazı kişilerin ağır ithamları yüzünden bir camiaya küsmektir..
                    Arkadaşım lige çıktığınızdan beri ne zaman eskişehire gelsek hep küfür yedik hep taraftarımıza küfür edildi biz hiç sesimizi çıkarmadık olur böyle şeyler eskişehir anadoluyu temsilde önde gelen kulüplerden biri dedik birkaç kişinin yaptığı şeyleri camiaya mal etmeyelim dedik. Ama en son yaptığınız yenilir yutulur değildi. Fenerbahçe karşısında türkiye liglerinde en önce markaj yemesi gereken alex boş boş sahada dolanıp asistler yapıp kalenize gol attırırken hiç sesiniz çıkmadı. Trabzonsporla yaptığınız maçta önliberolarımıza bile markaj uygulattı senin teknik direktörün. Stadyumunuzda fb bayrağı açıldı hiç mi utanmadınız? Trabzonda kaç defa size küfür edildi? Trabzonda eskişehir hep sevgiyle karşılanmıştır hep alkışlanmıştır. Kısacası size karşı iyi davranışımızın karşılığı olarak hep kötülük gördük. Daha fazla bişey söylemeye gerek yok.

Yorum

• İlk olarak sakaryalı54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anlatmak istediğim, demek istediğim her şey bu. Bizde satılmışlar diye bağırıyoruz, bülent ile ümit'e.. Ama onların bu yaptıkları hainlik bizi lekeledi bir kere..

Yorum

Ben gerçek bir Eskişehirspor taraftarının maçı sattık intikamımızı aldık diye bir cümle sarfedeceğini düşünmüyorum. Bunu da ilk sizden duyuyorum. Geçmişe dair içinde birşeyler kalanlar olabilir belki ama yine de "Maçı sattık" ifadesini söyleyebilen bir taraftar asla Eskişehirspor taraftarı değildir. Kolpalığı engellemenin pek mümkünatı olmuyor bazen..
                        Eskişehir'in amigosu Yaşar, "Trabzon bizi 1996'da küme düşürmüştü. Bunun intikamını aldık. Fener'e de maçı sattık" dedi.
                        1995-96 sezonunun son haftasında Trabzonspor, Avni Aker'de Eskişehirspor'u 7-1 yenmiş ve Kırmızı- Siyahlılar bu sonuçla küme düşmüştü. Trabzon ise Fenerbahçe'nin Van deplasmanında kazanmasıyla şampiyonluk ümitlerini tüketmişti

BUNU TÜM TÜRKİYE BİLİYOR!
                        Eskişehirspor'un Yaşar isimli amigosu, Trabzon'dan 7-1'in intikamını aldıklarını söyledi. Yaşar, "Fener'e de maçı sattık. Bunu tüm Türkiye biliyor" dedi.

Sabah

Zaten bütün türkiyeyi TRABZONSPOR küme düşürmüştür.. oynadıkları 32 macın önemi yoktur. 2 macta TRABZONSPORA yenilir ve küme düşerler.. Hangi takıma gidersek gidelim bir tanesi istanbul takımlarından yakınmaz. NEDEN? çünkü ciğerleri İstanbul eziklerine bağlıdır..
                        En son TSuha61 tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 14:47.

Yorum

• SatılmışŞehir taraftarı : "Bizans'a karşı devrim bizimle başladı, bizimle bitecek...Gerçek tek efsane ES-ES"

Bunlar neyle kafa yapıyorsa aynısından istiyorum.

Yorum

Anlatmak istediğim, demek istediğim her şey bu. Bizde satılmışlar diye bağırıyoruz, bülent ile ümit'e.. Ama onların bu yaptıkları hainlik bizi lekeledi bir kere..
                            Doğrudur önceden iki takım taraftarları neredeyse dosttu o kadar söyliyim ama geçen maç bizzat ben de staddaydım.Tribüne girer girmez küfürler maç boyu i.ne Trabzon olamazsın şampiyon diye bağırmalar hiç yakışmadı kim olucak biz olmayınca şampiyon Anti İstanbul dediğiniz Fenerbahçe mi?Olayı belki de büyüten Bülent Uygun haysiyetsizidir ancak o gün Eskişehir taraftarının yaklaşımını asla unutamam.Maç sonu da sanki şampiyon olmuş gibi,galibiyet almış sevindi...
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              SatılmışŞehir taraftarı : "Bizans'a karşı devrim bizimle başladı, bizimle bitecek...Gerçek tek efsane ES-ES"

Bunlar neyle kafa yapıyorsa aynısından istiyorum.
                              Renktaş valla ben daha çok bu fenerliler ne iciyor onu merak ediyorum Onlara özel bir şey olmalı

Yorum

• İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eskişehir'in amigosu Yaşar, "Trabzon bizi 1996'da küme düşürmüştü. Bunun intikamını aldık. Fener'e de maçı sattık" dedi.
                                1995-96 sezonunun son haftasında Trabzonspor, Avni Aker'de Eskişehirspor'u 7-1 yenmiş ve Kırmızı- Siyahlılar bu sonuçla küme düşmüştü. Trabzon ise Fenerbahçe'nin Van deplasmanında kazanmasıyla şampiyonluk ümitlerini tüketmişti

BUNU TÜM TÜRKİYE BİLİYOR!
                                Eskişehirspor'un Yaşar isimli amigosu, Trabzon'dan 7-1'in intikamını aldıklarını söyledi. Yaşar, "Fener'e de maçı sattık. Bunu tüm Türkiye biliyor" dedi.

Sabah

Zaten bütün türkiyeyi TRABZONSPOR küme düşürmüştür.. mata oynadıkları 32 macın önemi yoktur. 2 macta TRABZONSPORA yenilir ve küme düşerler.. Hangi takıma gidersek gidelim bir tanesi istanbul takımlarından yakınmaz. NEDEN? çünkü ciğerleri İstanbul eziklerine bağlıdır..
                                Abi o olayı görünce gülmekten öldük biz. Ben arkadaşları falan aradım dedim kim amigo yaşar kimse tanımıyor.. Bizim tribünlerimizde amigo yaşar diye yakın zamanda kimse olmadı. Bu yazıyı yazan gazetelere de uyarı mailleri attık..

Olayların aslını astarını bilinmediği içinde herkes bu haberi gerçek sandı iş nerelere geldi..

Eğer o amigo yaşar diye üretilen suni şahıs gerçek olsaydı emin olun şuan ya hayatta değildi, ya da koltuk değnekleriyle yürüyordu..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X