burakın formu iyi bence intikamımızı burak alacak hem de farklı inşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
61. dk. da planlarI varmis satilmislarin....
"61 . Dakika da sov var bugun ! Olamazsin sampiyon tezahurati"
Bu sirada, bunlar "espana" deyip duruyorlar. Ne demek oluyor???En son OFLU_79 tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 13:06.
Yorum
-
Ispanya demek ama ne alaka??İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61. dk. da planlarI varmis satilmislarin....
Bu sirada, bunlar "espana" deyip duruyorlar. Ne demek oluyor???''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
İlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle61. dk. da planlarI varmis satilmislarin....
Bu sirada, bunlar "espana" deyip duruyorlar. Ne demek oluyor???Espana onların bandoyla yaptıkları sözsüz bir tezahûrat. Sorsan kendileri uydurdu.İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIspanya demek ama ne alaka??
Yorum
-
Su satilmisin dedigne bir bakin:
"Sağlam trübünle,tese neye uğradığını şaşırır,çok rahat galibiyete ulaşırız.Hamsilere trübünde ders vere vere bi hal olduk "
Bunlara gercekden iyi bir ders vermek lazim
LigTV de Satilmislari iyi gaza getiriyor. Websitede bizim 7lik Maci gösteriyor, Konudan sapmak icin Sotayi gösteriyorlar. Tam sey cocuklarI bunlar.En son OFLU_79 tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 13:17.
Yorum
-
Utanmadan da bize laf eder, ithal hırsızlar.İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEspana onların bandoyla yaptıkları sözsüz bir tezahûrat. Sorsan kendileri uydurdu.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Pisligtv nin bilerek yaptigini dusunuyorum. Trabzonlular maci izleyemesin diye ayni saate aldilar maci.İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende sadece Ligtv var.Izleyemeyecegim.Sagol Ligtv.25 Euro ödüyorum Ayip be.
Ankaragücü.gs Maci kimi ilgilendiriyor
Bizim yonetim de fenerasyona ne icin tesekkur ediyor anlamis degilim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Bunlara unutulmayacak bir ders vermeli bizimkiler bu aksam. Yerlerini bilsinler bu satilmislar.
Yorum