Serkan yine orta alanda başlıcak gibi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ulan jaja takım her sahaya cıktıgında gozlerim seni arıyor nerdesin be kocum hem ligi hem CL yi kasup kavuracaktın bu sene...
Yonetime soylenecek cok sey var ama zamanı degil.Su an destek zamanı...
Giden yerli:umut,selcuk,ceyhun,egemen,engin yabancı:jaja,yattara,cale
gelen yerli:sercan,aykut,halil,volkan,barıs ozbek,eren
gelen yabancı:vittek,sapara,celustka,zokora,adrian,henrique
bunlardan kac tane yerli ilk 11 seviyesinde? en fazla 2
Ah yonetim ah ulan CL ye giremezsen Avrupa ligi var,üstelik sampiyonlugun elinden alınmıs bu sene senin intikam yılın
Transferler boylemi olmalıydı?
Kim ne derse desin futbol sansı bu sene ozellikle CL de bizimle...Ve cok daha fazla ihtiyacımız olacak...ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Bu arada oyle yada boyle Engin i dısarıda tutuyorum(Cünkü sürekli yalan yere taraftarın gozunu boyadı ve duygularıyla oynadı)
Selcuk,Egemen,Umut,Jaja,Ceyhun,cale,yattara hepsi sagolsunlar onların üstün performansıyla bu sene CL de oynuyoruz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Amaçlar eskısehırı gaza vermekmı taraftarını gaza vermekmıİlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig tv sitesinde 7-1lik maçı yayınlamış altına yorum yaptım bende
Yorum
-
Eren oynayıp mağlup olursak ne diyeceksin?İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol güneş artık gençlere sırtını dönmekten vazgeçmeli..Eren den yavaş yavaş faydalanmaya başlamalı..
Eleştirelim ama iftira atmalım.Sırtını döndüğünü kim çıkardı Mustafa Yumlu gökten mi düştü.*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
Bir adet Ünal ve bir adet Shota istiyorum
---------------tolga--------------------
celustka----giray-----glo--------cech
--------zokora-----colman------------
burak--------unal------------adrian
-------shota-----------------------
benim ilk 11 im
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Gs maçıyla çakıştığı için bayağı bir Trabzon taraftarı oluyor maçlarda inş bulurum yakın biyerde veren

Yorum