İlk olarak jacek cyzıo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bildigim kadariyla genel evleri meshurmus. Satilik mal bolca mevcutİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskişehir'in kendine has nesi varmış ?
Yorum
-
Aynen öyle...İlk olarak Ha-kan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen sezon o maçta oynayan oyunculardan bu maçta hırslı oyun bekliyorum.iyi biliyorlar eskişehirin fenere karşı nasıl bize karşı nasıl oynadığını
Oyuncularımız bu sezon Eskişehir ve Fenerbahçe maçına başka gözle bakmalı ve kazanmak için her şeyi yapmalı!
Resmen dayak atarcasına bir galibiyet almalıyız!“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Gol atacak oyuncu sayısı artmalı ama Burak'tan başka gol atacak oyuncu yok nerdeyse. Volkan-Adrian-Halil göreve haydi haydi haydi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
su sikebahce yenince nedense benim o hafta maclara bakasim gelmiyor hic... asil bu sene sike yili bunu herkes görecek... kendilerini aklamak icin bu yil saman altindan su yürütecekler... hakemler sikebahceli oyunculara kart göstermeye cesaret edemeyecekler... tiskiiyorum, igreniyorum su sikecilerdennn.. bunlarin oldugu bir ligi izlemek istemiyorum... onca olaydan sonra baslayan lig sorunsuz ilerliyor ben de buna sasiyorum.. adamlara bir tepki veren yok... sadece kendileri sayip söyvuyorlar herkese.. yani suclu olan onlar ama agizlari susmayanlarda onlar... bu nasil bir istir anlamadim... adilerrrTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
------------burak-------------
adrian------halil-------volkan
zoko--------colman---
celu---glo--giray---serkan
----------tolga-----------
böyle olur inşallah halil göbekte oynamalı.celu sola serkan sağa yazdım ama ferhatta oynayabilir serkan yedek olup.Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
---------------tolga------------
celustka----giray----mustafa-----ferhat
--------zoko-------colman-----------
volkan-----------------------adrian
---------burak-----pawel------------ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Bende öyle düsünüyorum şikenin alası bu sene yapılacak düsüncekler nasılsa suçlanıyoruz düsürmeye bakıyorlar bu sene şike yaparsak dikkat çekmeyiz battı balık yan gider hesabı..İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu sikebahce yenince nedense benim o hafta maclara bakasim gelmiyor hic... asil bu sene sike yili bunu herkes görecek... kendilerini aklamak icin bu yil saman altindan su yürütecekler... hakemler sikebahceli oyunculara kart göstermeye cesaret edemeyecekler... tiskiiyorum, igreniyorum su sikecilerdennn.. bunlarin oldugu bir ligi izlemek istemiyorum... onca olaydan sonra baslayan lig sorunsuz ilerliyor ben de buna sasiyorum.. adamlara bir tepki veren yok... sadece kendileri sayip söyvuyorlar herkese.. yani suclu olan onlar ama agizlari susmayanlarda onlar... bu nasil bir istir anlamadim... adilerrr
Yorum
-
Eren'i çok merak ediyorum ben ya. Bir maçda son 15-20 dakika şans vermesi lazım bence hocanın ama kadroya bile almıyor. Bursaspor'un yedek kulübesinde 17 yaşında çocuk vardı geçen maç. Ertuğrul Sağlam bu işi iyi yapıyor.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum