Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu satılmışşehirli aptallarda beste yapmayı büyük bir olay gibi görüyor, bundan zevk alıyorlar..
    nasıl bi zevktir anlamadım ki

Futbol da başarıdan çok beste yapmak onlar için daha önemli, işte bu kadar küçük beyinlisiniz ve küçük takımsınız..
    tamam alın bütün besteleri siz yapın
    biz başarıdan başarıya koşalım, Şampiyonlar ligini kaçırmayın..
    Yahu adam basarili olamiyor, eziklik almis yurumus, birseyiyle ovunecek degil mi, neden anlamiyorsunuz ki? Ha besteden daha basarili olduklari alanlar da var, cok fena satiyorlar mesela...

Yorum

• eskişehir'in kendine has nesi varmış ?
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz Şampiyonlar Ligi müziğinden bahsediyoruz, zerzavat gelmiş Espana diyor. La de get.
        Sampiyonlar ligi muzigini de bu satiliklar bulmus aslinda.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          eskişehir'in kendine has nesi varmış ?
          bildiğim tek şey var, o da kendilerinin bir fiyatı olduğu ve satma konusunda tecrübeli oldukları

Yorum

• adrıan ve colman günlerınde olsun yenerız.zokoradan zerre kadar şüphem yok,ınsan değıl makıne mubarek,maşallah.burakın vurduğu gırer.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biz Şampiyonlar Ligi müziğinden bahsediyoruz, zerzavat gelmiş Espana diyor. La de get.
              hem yoneticisin hem bu itle muhatap oluyorsun
              silin gitsin gerzegi
              bide cevap veriyorsun ite
              ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• satılmışşehırın kendıne has saksafonu var.yarın yendıkmı artık nerelerıyle çalarlar görucez.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• eskisehirli de fenerli de cok guzel insanlar vardir
                  genelleme yapmak sehre ve sehirlilere hakaret etmek dogru degildir
                  dikkat edelim lutfen
                  her toplum icinde uckagitcilar sahtekarlar duzeysizler vardir
                  muhatap olup seviye dusurmeyelim
                  herkes kendine yakisani yapsin
                  ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bildiğim tek şey var, o da kendilerinin bir fiyatı olduğu ve satma konusunda tecrübeli oldukları

sudan ucuzlar ustelik
                    namuslari 2 bond canta ,400 bin dolar.

iki ev parasina namus satan ,seref fukarasi bir kulubun taraftarinin nasil olmasini bekliyoruz ki.

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hem yoneticisin hem bu itle muhatap oluyorsun
                      silin gitsin gerzegi
                      bide cevap veriyorsun ite
                      Hasbinallah

Adamın başını ezdik çoktan, misafir olarak bakıyor buraya, bir sakin olalım, kontrolümüz altında
                      hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• eskişehir , sivas, manisa, kayseri veya diğer maç satan takımlar veya o şehrin taraftarı suçlu değildir...

örgüt kurup bu takımlara yönetici olarak çöken zihniyet sorgulanmalı.

devlet buna izin veriyor.

örn. fenerbahçe üyesi olan biri , sivas veya eskişehir başkanı olmamalı !!
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• hücum hattında bir problem yaşamayız bu maçta.. umarım yanılmam..

tek sıkıntım savunma da
                          bireysel hatalardan korkuyorum, savunmanın sol, sağ beki ve ortası beni düşündürüyor..

Yorum

• mecnun fenerbahçe üyesi, sivasspor başkanı

satar maçı fenere tabi ki
                            @tsmustafakemal

Yorum

• siradaki espana azize ablalarina gelsin

Yorum

• tamam ben de eleştiriyorum bizim yaptığımız şu espanayı ama rakip takımın formuna giripte ,küfür ederek yüzsüzlük yapma cesaretini bulması, açıkca aptallık,ahlaksızlık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X