Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne zaman bir takıma 5 atacağız artık.her maçta goller izlemek istiyorum. futbolumuz renk versin. kontrollü futbolu sevmiyorum.
    hep hücum olsun. ya hep ya hiç olsun. 1-0, 2-1 gibi skorlardan nefret ediyorum.
    En son mawro61 tarafından düzenlendi; 01.10.2011, 22:22.

Yorum

• piotr 1 ayda düzeleckti 2 ay oldu be sakatlanan geri gelmiyor arkadaş
      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mustafa'nın yerine Glowacki oldu mu tamamdır.
        olabilir çünkü yabancı sorunu da yok verdiğin kadroda
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• belki yeri değil ama yazmazsam çatlarım.

maç 3-0 olana dek çüneyt denen herif elinden gelen herşeyi fener lehine yaptı.

-orhan şam 2. sarıdan atılmadı

-weboya yapılan ceza sahası üzreindeki harekete faul çalmadı

,-bariz bir şekilde kornere giden topa aut verdi

-dako ya 3 defa sert giren gökhan ancak 1 sarı gördü.elle oynadığı pozisyonda yan hakemin ısrarıyla hentbol verdi.zira sarı göstermesi gerektiğinin farkındaydı görmemezlik yapacaktı .yanhakem işi bozdu .direk vuruşu vermek zorunda kaldı ama sarı yı vermedi.isyan eden webo sarıyı gördü.

-maç beklenmdik şekilde 3-2 olunca panik atak yönetimi dikkatlice seyredlisin

oyun olarak ezilen feneri sadece hakem desteği kuratarabilirdi.o desteği alan şikeciler elbette ikramı değerlendirecektir..
          ben cüneyt çakırın birileri tarafından torpille avupada yükseldiğini düşünüyorum.orada kazndığı etiketle içerideki kritik fener maçlarının yönetmesi sağlanıyor..şikenin hakem ayağı ..hiçbir krıtik fener maçı şikecilerin aleyhine sonuçlanmıyor.

şerefsiz aziz maçlarımıza illa çünet çakır verilsin diye boşuna bağırmaz..
          En son ftunsal tarafından düzenlendi; 01.10.2011, 22:30.
          fenerbahçe dünya pisliğidir..
          her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            olabilir çünkü yabancı sorunu da yok verdiğin kadroda
            Hocam şu avatarındaki fotoğrafı gönderebilir misn ?

Yorum

• Biraz geç oldu ama Cüneyt Çakır'ı tebrik etmek istiyorum!!!

Gökhan Gönül'ü atamadı, evet atamadı bu kadar net! Bizim Burak nedense 24 saat izleniyor birşey yapsa da ceza versek diye...Ama febenin topçuları hep es geçiliyor...

Ohhh penaltıyı da yedi bir güzel...Bir maç ancak bir takım adına bu kadar katledilebilirdi...Ama muhtemelen alan memnun, satan memnun olmuştur...O yüzden sıkıntı yok...

Yorum

• şşşt misafirler , seyre devam , maçtan sonra da bekleriz hadi canım
                "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• O kadar sumsuk bir takim ki su, soyledikleri sarki turkulerden baska ovunebildikleri hicbirsey yok. Zaten amblemlerinde de istanbul takimlarinin renklerini almislar hep, saygililar oldukca sattiklari kisilere...

Yorum

• tribünde espana degil orhan babadan batsin bu dünya söylesen ne olur...

takimin gelene gidene kendini satiyor...

varsin benim tribünüm serefli takimi sahaya cikinca sussun...

yeterki onursuz olmasin ask...

Yorum

• Barakalarında fenev forması açan gelmiş bize utanma yok mu diyor. Hey Allah' ım
                      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• Moderatörlerden ricamdır...yukarıda yazdığım yazılarında terbiyesizin yazılarıyla birlikte silinmesini rica ederim..Bu yazanında eskişehirli olduğunu da düşünmüyorum ya...Fener artığı..
                        Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                        UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Biz Şampiyonlar Ligi müziğinden bahsediyoruz, zerzavat gelmiş Espana diyor. La de get.
                          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Bunlar herhalde birbirlerine de, neyse.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu satılmışşehirli aptallarda beste yapmayı büyük bir olay gibi görüyor, bundan zevk alıyorlar..
                              nasıl bi zevktir anlamadım ki

Futbol da başarıdan çok beste yapmak onlar için daha önemli, işte bu kadar küçük beyinlisiniz ve küçük takımsınız..
                              tamam alın bütün besteleri siz yapın
                              biz başarıdan başarıya koşalım, Şampiyonlar ligini kaçırmayın bizi izleyin
                              En son Sacit tarafından düzenlendi; 01.10.2011, 22:34.

Yorum

• Maca dönelim,agresif ve tempolu bir oyunla esese galibiyete kimin daha fazla ihtiyaci oldugunu hisstermeliyiz.

Artik takimin kanatlari da iyi kullanmasi gerekiyor,rakibi acmanin en önemli silahi budur.

Ivesa boyu uzun olmasina ragmen yüksek toplara hakim bir kaleci degil,onu fazlasiyla zorlamaliyiz.

Eskisehir defansi da acik veren cinsten,onlari hataya zorlamaliyiz.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X