İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Arkadaşın deplasman olduğu için içi rahatmış ya o yüzden yazdım. Hemen atlayıp cevap yazmana gerek yoktu . Evet daha bismillah daha kaç maç oynadık içerde !!!"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
-
İsmi lazım değil'de.İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCech'in kadroda olmadığı nerede yazıyor?
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Hoş. Neyse gördüm şimdi haber sitelerinde...İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmi lazım değil'de.

Yorum
-
ankaragücü bu sene yaz kampını tam geçiremedi..o yüzden sapara henüz hazır değil..zaten geçen hafta hazır olmadığını belli etmişti..İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCech'i anladım da Sapara ne ara sakatlandı. Bu Slovak ve Polonya tayfası ne kadar kolay sakatlanıyor...
Yorum
-
1-0 öndeyken anlamsız bir şekilde geri çekilmenin, defansa gömülmenin ve son dakikalarda yendiğimiz gollerin sebebi deplasmanda oynamamız mı şimdi senin dediğine göre?İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaçma bir soru olmamış..
lig maçlarında özellikle deplasmanda ki maçlarda 1-0 öndeyken anlamsız bir şekilde geri çekilmek, defansa gömülmek ve son dakkalarda yediğimiz golleri düşünürsek gayet net bir soru olmuş..
manisaspor ve samsunspor'u yenmeliydik..
Ben içerde kötüyüz dışarda iyiyiz veya tam tersini demedim. Sadece daha ligin başı ve deplasmanda şöyleyiz içerde böyleyiz diyebilecek bir performans yok.İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşın deplasman olduğu için içi rahatmış ya o yüzden yazdım. Hemen atlayıp cevap yazmana gerek yoktu . Evet daha bismillah daha kaç maç oynadık içerde !!!Més Que Un Club
Yorum
-
Arkadaşlar hususi arabamla Merterden yola çıkıp Eskişehire gidicem.Gelmeyen 1 arkadaş var.Dolayısıyla arabada 1 kişilik yer var biletide boşta.İsteyen arkadaş bizimle gelebilirler yol parası mühim değil isteyen ödeyebildiği kadar öder bilet parasıda neyse odur zaten.İlgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir 05325013730En son halukozcelik tarafından düzenlendi; 01.10.2011, 15:56.FOREVER
TRABZONSPOR
Yorum
-
Takımımız Eskişehir’de
Takımımız Spor Toto Süper Ligi’nin 5. Haftasında oynayacağı Eskişehirspor maçı için Eskişehir’e gitti.
Sabah saatlerinde M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamlayan ekibimiz, 14.00’de Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla Eskişehir’e gitti. Takımımızı Eskişehir Anadolu Havaalanı’nda bir grup taraftarımız çiçekle karşıladı. Kafilemiz daha sonra kamp yapacağı otele geçerek burada maç saatini beklemeye başladı.
Diğer Fotoğraflar

Yorum
-
Eren hocamız kadroya alsa iyi olur genç Sercan'da iyi futbolcu Tayfun'da sağ bek için alternatifİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren, Sercan ve Tayfun kafileye alınmış. Bakalım kaçı 18'e girecek...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum