Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benfica'ya yenildik, Bilbao, Manisa ve Samsunspor ile berabere kaldık ve tabii ki İnter'i yendik. Bu çok saçma soru olmuş. Sanki ligin ilk yarısı bitmek üzere ve bunu soruyorsun. Ligde daha 2 maç yaptık daha bismillah.
    Arkadaşın deplasman olduğu için içi rahatmış ya o yüzden yazdım. Hemen atlayıp cevap yazmana gerek yoktu . Evet daha bismillah daha kaç maç oynadık içerde !!!
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cech'in kadroda olmadığı nerede yazıyor?
      İsmi lazım değil'de.

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İsmi lazım değil'de.

Hoş. Neyse gördüm şimdi haber sitelerinde...

Yorum

• İnşallah Volkan ve Halil'in maçı olur..

Yorum

• Cech'i anladım da Sapara ne ara sakatlandı. Bu Slovak ve Polonya tayfası ne kadar kolay sakatlanıyor...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cech'i anladım da Sapara ne ara sakatlandı. Bu Slovak ve Polonya tayfası ne kadar kolay sakatlanıyor...
              ankaragücü bu sene yaz kampını tam geçiremedi..o yüzden sapara henüz hazır değil..zaten geçen hafta hazır olmadığını belli etmişti..
              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                saçma bir soru olmamış..
                lig maçlarında özellikle deplasmanda ki maçlarda 1-0 öndeyken anlamsız bir şekilde geri çekilmek, defansa gömülmek ve son dakkalarda yediğimiz golleri düşünürsek gayet net bir soru olmuş..

manisaspor ve samsunspor'u yenmeliydik..
                1-0 öndeyken anlamsız bir şekilde geri çekilmenin, defansa gömülmenin ve son dakikalarda yendiğimiz gollerin sebebi deplasmanda oynamamız mı şimdi senin dediğine göre?

İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşın deplasman olduğu için içi rahatmış ya o yüzden yazdım. Hemen atlayıp cevap yazmana gerek yoktu . Evet daha bismillah daha kaç maç oynadık içerde !!!
                Ben içerde kötüyüz dışarda iyiyiz veya tam tersini demedim. Sadece daha ligin başı ve deplasmanda şöyleyiz içerde böyleyiz diyebilecek bir performans yok.
                Més Que Un Club

Yorum

• Arkadaşlar hususi arabamla Merterden yola çıkıp Eskişehire gidicem.Gelmeyen 1 arkadaş var.Dolayısıyla arabada 1 kişilik yer var biletide boşta.İsteyen arkadaş bizimle gelebilirler yol parası mühim değil isteyen ödeyebildiği kadar öder bilet parasıda neyse odur zaten.İlgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir 05325013730
                  En son halukozcelik tarafından düzenlendi; 01.10.2011, 15:56.
                  FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• 0-1 olsun bizimn olsun yeter haydi Trabzonspor'um
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Takımımız Eskişehir’de

Takımımız Spor Toto Süper Ligi’nin 5. Haftasında oynayacağı Eskişehirspor maçı için Eskişehir’e gitti.

Sabah saatlerinde M. Ali Yılmaz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamlayan ekibimiz, 14.00’de Türk Hava Yolları’na ait özel uçakla Eskişehir’e gitti. Takımımızı Eskişehir Anadolu Havaalanı’nda bir grup taraftarımız çiçekle karşıladı. Kafilemiz daha sonra kamp yapacağı otele geçerek burada maç saatini beklemeye başladı.

Diğer Fotoğraflar

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Yorum

• Eren, Sercan ve Tayfun kafileye alınmış. Bakalım kaçı 18'e girecek...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eren, Sercan ve Tayfun kafileye alınmış. Bakalım kaçı 18'e girecek...
                            Eren hocamız kadroya alsa iyi olur genç Sercan'da iyi futbolcu Tayfun'da sağ bek için alternatif

Yorum

• Kareografi hazırlıyorlarmış satılmışlar. Maç zor geçecek yenelim de maç sonu tribünlerde iyi dalga geçelim bu namussuzlarla.

Yorum

• Ligtv gs maçını verecekmiş, bizim maçı Ligtv 2'de gösteriyor.

Bende şampiyonlar paketi var, ligtv 2 açılmaz heralde.

Nasıl olacak bu ?

Şampiyonlar paketi alanlar ne düşünüyo ?
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X