Sapara,Henrique ve Cech kadroda yokmuş.. Ergun Ata
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Tolga
Serkan-Giray-Glowacki-Celustka
-----------Zoko-COlman---------
Volkan------Adrian------Halil
--------------Burak--------------
Halili dinlendirip Pawelide oynatabiliriz mantikli olabilir...Ama oyuncularin son durumunu net olarak biulemiyorum tabiki......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Benim de beklediğim kadroİlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga
Serkan-Giray-Glowacki-Celustka
-----------Zoko-COlman---------
Volkan------Adrian------Halil
--------------Burak--------------
Halili dinlendirip Pawelide oynatabiliriz mantikli olabilir...Ama oyuncularin son durumunu net olarak biulemiyorum tabiki...
Yorum
-
Trabzonspor Burak'a güveniyor
Trabzonspor Burak Yılmaz'a güveniyor.
Spor Toto Süper Lig'de, yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, çıkışını sürdürmek istiyor.
Ligde ilk galibiyetini geçen hafta Kardemir Karabükspor'u sahasında 3-1 yenerek elde eden, ardından UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'nın Lille takımı ile 1-1 berabere kalarak gruptaki liderliğini sürdüren bordo-mavililer, Eskişehirspor maçında da sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.
Manisaspor ve Samsunspor deplasmanlarından 1-1'lik eşitlikle dönen Karadeniz ekibi, Eskişehirspor'u yenmesi halinde ise bu sezon dış sahadaki ilk galibiyetini elde edecek.
Yarınki karşılaşmada gözler, attığı 5 golle ligin en golcüsü olan Burak Yılmaz'ın üzerinde olacak. Trabzonspor'un ilk 4 haftadaki 5 golünün tamamını kaydeden Burak Yılmaz, gol yollarında bordo-mavili takımın güvendiği isimlerin başında geliyor.
Karadeniz ekibinde, Piotr Brozek, Vittek ve Barış Özbek, sakatlığı nedeniyle Eskişehirspor maçında takımda yer alamayacaklar.
Bordo-mavili takımın karşılaşmaya Tolga, Celustka, Giray, Mustafa, Cech, Zokora, Colman, Burak, Volkan, Adrian ve Halil ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.
Eskişehir Atatürk Stadı'nda, saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.
Yorum
-
Benfica'ya yenildik, Bilbao, Manisa ve Samsunspor ile berabere kaldık ve tabii ki İnter'i yendik.İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene deplasmanda kaç maç kazandın ?
Bu çok saçma soru olmuş. Sanki ligin ilk yarısı bitmek üzere ve bunu soruyorsun. Ligde daha 2 maç yaptık daha bismillah.
Més Que Un Club
Yorum
-
Cech o darbeden sonra kadroda olamazdı zaten, o belliydi. Henrique'nin de düşen formunun nedeni belli oldu. Sakatlıkmış. Büyük ihtimal ameliyat olacak ve 4 5 hafta takımdan ayrı kalacak. Ama daha güçlü ve o Benfica maçlarından önceki Henrique'yi izleyeceğiz. Çok talihsiz oldu bu sakatlık da.
Tolga, Serkan, Glowacki, Giray, Celustka, Zokora, Colman, Adrian, Volkan, Halil, Burak
Glo mu Mustafa mı diye gidip geliyorum ama Glowacki bir maçı daha çıkartabilir diye düşündüm.
En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 01.10.2011, 15:09.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
saçma bir soru olmamış..İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenfica'ya yenildik, Bilbao, Manisa ve Samsunspor ile berabere kaldık ve tabii ki İnter'i yendik.
Bu çok saçma soru olmuş. Sanki ligin ilk yarısı bitmek üzere ve bunu soruyorsun. Ligde daha 2 maç yaptık daha bismillah.
lig maçlarında özellikle deplasmanda ki maçlarda 1-0 öndeyken anlamsız bir şekilde geri çekilmek, defansa gömülmek ve son dakkalarda yediğimiz golleri düşünürsek gayet net bir soru olmuş..
manisaspor ve samsunspor'u yenmeliydik..
Yorum
-
volkan,burak,halil üçlüsü tutarsa eğer türkiye'de çok takımın başı yanar..
şenol hoca milli takıma 3 forvet kazandırmak üzere..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum