Tolga-Celustka-Giray-Glowacki-Cech-Volkan-Zokora-Colman-Adrian-Halil-Burak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
19 : 07
Tüm taraftarlarımızı
"Şu metrisin önü" türküsünü söylemeye davet ediyorum@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Su satilmislara gereken ders verilecektir. Özellikle yerli oyuncularimiz zaten yeterince motive olacaklardir..tabi Senol Hocamizda“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
zor mac olacak gibi duruyor ama en kolay mac olacak gecen senenin hıncını cıkartalım sunlardanda . bence mac 2 0 biter golü burak ve volken şen yazar....Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Bu adiler Bursaspor'a da ölümüne oynamışlardı...İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezor mac olacak gibi duruyor ama en kolay mac olacak gecen senenin hıncını cıkartalım sunlardanda . bence mac 2 0 biter golü burak ve volken şen yazar....
Bence Volkan Şen'de bu maça çok önem veriyordur...Hafta içi de maç oynamadılar...Burak ve Volkan Eskişehir'i yıkacaktır...
Yorum
-
o zaman es es bandosu saygı duruşu oldugu zaman calan müzik var ya dııın dıınnn, dıııınnnn, dıınınn .. diye bişi çççç ççç onu calarlarİlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adiler Bursaspor'a da ölümüne oynamışlardı...
Bence Volkan Şen'de bu maça çok önem veriyordur...Hafta içi de maç oynamadılar...Burak ve Volkan Eskişehir'i yıkacaktır...
şampiyona saygı gerekir tabiBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
trabzonspor un gerginlikden gerilimdenuzak tutmalıyız bize hiç yaradıgını hatırlamıyorum ... en zor virajlarımızda gerilim oluşturup bizi strese kokaklardı bilirlerdiki bize yaramaz... ondan sakın olmaklazım takım adına tarafyar olarak kınimizi kusmaya devam satılmış eskişehir...1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun
selçuk AYDIN
Yorum
-
gençlerbirliği çok kötüydü bursa skoru aldatmasınİlk olarak faithus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebursa da yendi, hem de 4-0, bizim de farklı bir galibiyet alıp lige ağırlığımızı koymamız lazım artık...
eskişehir iyi takımdır
2 farklı galibiyet bekliyorum
artık defans hattımızı bozmayalım
ideal kadromuzla çıkalım
sürekli değişiklik yorgunluk derken takım allak bullak olduSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum