Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok zor bir maç olucak inşallah 3 puan ile ayrılırız seri yakamalıyız

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      61. dakikada konfeti yerine para atmak lazim. Ardindan Tezahürat " Topla Parayi, Topla parayi, Satilmissehir Topla parayi" (Melodi Sesi kissana Ligtv gibisinden)
      Müthis bir fikir.
      #BorussiaDortmund
      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Ben eskisehirspor taraftarinin genelinin gecen sezon yasananlara tepkili oldugunu düsünüyorum.

Bu nedenle taraftarimizin gerilimi tirmandiracak hareketlerden uzak durmasi gerekir.

Olup bitenleri unutmak lazim,taraftardan ziyade takimin gecen sezonun hesabini sahada sormasi lazim.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

61. dakikada konfeti yerine para atmak lazim. Ardindan Tezahürat " Topla Parayi, Topla parayi, Satilmissehir Topla parayi" (Melodi Sesi kissana Ligtv gibisinden)
          Habuni sevdim

Yorum

• Zor maç..
            Bjk'yi yenmişti Eskişehir..
            İyi pas yapmalıyız,değişik varyasyonlarla defanslarını yıpratmalıyız.
            Karabük maçı gibi geçmeyecektir..
            Hoş Karabük maçı da pek kolay geçmedi ya..
            Maç 1-1'ken zenci forvetleri benim bile kaçırmayacağım topu dışarı attı..
            ölümüne trabzon !

Yorum

Süper fikir

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Habuni sevdim
                Kinden,menfaatten fayda gelmez taraftar olarak sagduyulu olmaliyiz.

Gecen sezon maci satan eskisehir taraftari degil bülent uygundu sapla samani karistirmamak gerekir.

Futbolda dostluk da düsmanlik da beslemek bence dogru degil,rakipler ve kazanilmasi gereken maclar vardir.

Eskisehir vb, ile ugrasmak yerine tribünde ve yerinde takimimiza destek olursak daha yerinde bir is yapmis oluruz.

Yorum

• Bu maçı napıp edip kazanmaları lazım..! Bazı maçlar vardır 3 puanın ötesinde kazanılması gereken işte bu maç o sınıfa giriyor.!
                  FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    €$€$'i yeneceğiz..
                    Tabiki eze eze hemde yenmeliyiz...lakin takımın adını lekelediğini söylediğimiz hocaları içeride ve direk ilişkilerini kestiler onlarda...Artık onlara takıntımız olmamalı,geçen senenin ağzıyla konuşmuyorlarsa eğer..
                    '9'
                    fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Benim gibi sağduyu sahibi bir kişinin bile gözünü intikam duygusu bürümüş ise taraftarımızın halini düşünemiyorum.
                      İnşallah alnımızın akıyla çıkarız buradan.

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsun. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Haydi çocuklar sizlere inanıyoruz.

Yorum

• Ulan ne olur alalım şu maçı. Tribünü de alalım, maçı da.
                          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Şaibeli takımla maç yapacağız işimiz kolay değil.
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• inşallah bu maçta satılmamıştır.

Вы попали по адресу!

Yorum

• Galip gelirsek eskisehiri altimiza almis oluyoruz,sadece bu acidan bakildiginda bile cok önemli bir mac.

Gecen sezon 2 macta da eskisehiri yenememistik artik onlari da devirmenin zamani geldi de gecti bile.

Fb nin kazanacagini varsayarsak puan kaybetmemiz halinde puan farki 7 olmus olacak ki,bu sezon basi icin büyük bir rakam olur.

Bizim icin tek yol galibiyet,baska yolu yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X