Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fikriliman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Volkan Halil Bİ toparlasalar kendilerini bi patlama yapsalar takımı götürüceklerde bi tutukluk var ben anlamadım gitti.Herkesmi durgun olur.
    Halil , Volkan , Henriqe ,Adrian, herkeste bi ölü topragı var.

Gerçekten de öyle herkes bir durgun oynuyor, Serkan eskisi gibi oynasa ya da biraz kenarda beklese artık. Volkan'dan çok şey bekliyorum, çok gol attırabilir bu sene biraz birbirlerine alışsalar takımda gol atabilecek ayaklar çok fazla aslında

Yorum

• Kötü oynayabiliriz ama kazanalım...
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Her hafta horonun ritmi yukselecek,sistem oturacak onemli olan bu gunlerde maksimum neticelere ulasabilmek.

Haydi Burak haydi Volkan ikiniz bu maca yetersiniz insallah

Yorum

• burak var volkan var sorun çıkacağını sanmıyorum bizim üzerimize gelenlere karşı iyiyiz kazanırız.
          Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
          zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Renjıde et Trabzonspor!
            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              burak var volkan var sorun çıkacağını sanmıyorum bizim üzerimize gelenlere karşı iyiyiz kazanırız.

Çok güzel diyosun arkadaşım
              Ama bazı düz taban arkadaşlar gidecek maça engelde olamıyorum.
              En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
              En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• LigTv Tsnin Satilmissehire 7lik(1996) macini gösteriyor

Yorum

• evet pamuk eller cebe bu sefer kareografi için değil şike için para topluyoruz maksat takıma katkımız olsun
                  "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                  (ALINTIDIR)

Yorum

• Halil'e İtafen yapılacak Tezavratları ciddi ciddi merak ediyorum. Maç bizim ! ama Halil'i Eskişehirde .. düşünemiyorum.

Yorum

• Bi arkadas ne guzel pankartlik yazmisti S"OLD CITY"...
                      "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                      http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        s"old city" şeklinde pankart yapılmalı.
                        super bir fikir bence

Yorum

• beklenen zamanlardan biri ve cok az kadı yüzümüzün akıyla çıkarz inşallah...

Yorum

• Geçen senenin rövanşını inşallah pazar günü alacağız.

Yorum

• Nenelerinize sorun Dedelerimizi anlatsınlar bu pankart güzel olur..

Yorum

• ************************Tolga**********************

Celutska***********Glowacki********Giray********Cech(Ferhat)

-----------------Zokora**********Colman*************

Volkan****************Adrian**************Halil

*****************Burak******************

Bu kadro ile çıkmalıyız ve büyük ihtimalle böyle çıkacağız Cech in sakatlığı ciddi değilse tabi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X