Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ağzını açan Adrian diyor.Yahu sahada 9 tane daha gezen Trabzonsporlu var birazda onları sorun....
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• hala yokmu ilac

Yorum

• boğazlarım şişti ya,salgın bu aralar,pastili olan?
        Entropi İyidir.

Yorum

• şu ana kadar sadece forma oynatıyo futbolcuları

Yorum

• oha be... bu kadar berbat´da oynanmaz arkadas...
            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Burak naapiyon yaaaa
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak hAtes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yeter ya, link link link.Arkadaş google de arama yapmayı bilmiyormusunuz her hafta link istiyorsunuz? geçen hafta izlediğiniz yerden izleyin işte.insan bi google a yada face e "maç izleme" yazar bi aramasını bilir ya.her hafta aynı muhabbet.Banlayın şu link isteyenleri ya.
                40 50 sayfaya girdim baktım yok renkdaş, gördüğün gibi normalin dışında hemen hemen herkes link bulamamış, bunun link aramamakla alakası yok, kimse maç izleyeceğine keyfine veya tembelliğine buraya gelip yazmıyor..

Yorum

• bizden bu yıl cacık olmaz şampiyonlar liginde de zaten ballıyız orada da patlamaya haızırız demedi demeyin çok kötü takım bu saatten sonra birşey beklenmez bu yıl bu takımdan ...
                  www.akyuzkalip.com
                  www.facebook.com/akyuzkalip
                  www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kim gözüküyor ki?
                    defansif anlamda bir sorun yok,gol atmamız için paşamızın kıçını kaldırması lazım biraz.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Colman ve Zokora önde baskıyla karşılaştımı böyle bocalıyoruz işte. Topa hakim olmanın mümkünatı yok.
                      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hala yokmu ilac
                        yok abi yok ... gs macı icin 15 link var ts macı icn yok radyo bile b izim macı dönüsümlüde anlatıyor o da sık sık gayse macını anlatıyor vay anasını vay ya.
                        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• link isteyenler bence maçi izlemeyin. stresten baska birsey verdigi yok

Yorum

• Yazılanlara göre maçı izlesem daha da stres olacağım, o yüzden uğraşmıyorum daha

Yorum

• 205 açılmıyor.. digitürk de yayın yok mu? lig tv 2 için lig tv üyeliği lazım. ben sadece trabzon maçlarını almıştım.. bilgisi olan yazarsa çok makbule geçer.. lütfen..
                              20+10+20+11 = 61
                              2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Rasgele transferler yaparsan uyum sorunu olur... Bu takimdaki futbolcular zor birbirine uyum saglar.. Artik takim yeni eski diye mazeret aramaya gerek yok bu takim kacinci macina cikiyor..
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X