Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Almanyadasın çünkü
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• #satilmiseskisehir twitter da gündem oldu
      .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Bu maç intikam maçı, sıradan bir 3 puan maçı değil.
        21.12.2009 Unutmayacağız...
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
        Cemil Usta
        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tek maç 6.99 tl alabilirsiniz...
          İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Almanyadasın çünkü
          Tahmin etmistim.
          Tesekkürler.
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• old city =€$-€$

şoyle bir pankart bir yazı hazırlanmalı

Вы попали по адресу!

Yorum

• oyle demayin...o şehir başka şehir
              paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• eskişehirsporun teşvik prirmi aldığı maçın ardından kalp krizi geçirip vefat eden abimiz için oynayın.

Yorum

• 19:00 MKE Ankaragücü - Galatasaray (Ligtv)
                  19:00 Kayserispor - Mersin İdman Yurdu (Ligtv 2)
                  18:00 Tottenham Hotspur - Arsenal (Ligtv 3)

bizim maç nerede
                  [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Simdi kahvede normal ligtv yi izliyebiliyoruz. Mac vakti ligtv2 yide acacaklarmi bu febetv ? Yoksa izleyemeyecekmiyiz?

Yorum

• Zonguldak'ta inanılmaz bir yağmur yağıyor.Yayın gidip geliyor ama düzelir inşallah maça kadar. Gol olup yağacazğız inşallah biz de satılmışlara...
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Simdi kahvede normal ligtv yi izliyebiliyoruz. Mac vakti ligtv2 yide acacaklarmi bu febetv ? Yoksa izleyemeyecekmiyiz?
                        Lig TV 2'yi normal Lig Tv üyesiyse kahve yani belirttiğiniz gibi ve şikebahçe,Gs,Bjk ve bizim maçlar normalde izlenebiliyorsa isteseler açarlar Lig Tv 2'yi yani kahvede izlemen mümkün ancak Gs maçı varken hiç sanmıyorum bizim maçı açacaklarını maalesef dönüşümlü açarlar ya da eğer kahve sahibi Trabzonsporlu değilse ve çoğunluk Trabzonsporlu değilse...
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Haydi uşaklar dik oynayın alalım şu maçı eskişehire bir ders verelim.

Yorum

• Bize KAHVE de TRABZON!! renkdasim =)))

İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lig TV 2'yi normal Lig Tv üyesiyse kahve yani belirttiğiniz gibi ve şikebahçe,Gs,Bjk ve bizim maçlar normalde izlenebiliyorsa isteseler açarlar Lig Tv 2'yi yani kahvede izlemen mümkün ancak Gs maçı varken hiç sanmıyorum bizim maçı açacaklarını maalesef dönüşümlü açarlar ya da eğer kahve sahibi Trabzonsporlu değilse ve çoğunluk Trabzonsporlu değilse...

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bende Rizede sordum 2 Tv olanlar 2 macı birden vericek rahatLadım vaLLa

Yorum

• bizim mac lig tv 2de mi yoksa 3de mi ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X