Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sapara kondisyon olarak toparladiginda soyle bir hucum hatti nasil olur?Hepsi ayaga oynayabilen dikine gidebilen adamlar.

Zokora
    Sapara Colman

Volkan Adrian

Burak

Yorum

• 17 günde 6 maç yaptıktan sonra, 2-0 kazandığımız, 2 penaltımızın verilmediği, 1 topumuzun direkten döndüğü ve rakibin benim hatırladığım tek net gol pozisyonu olduğu, ligin en zor deplasmanlarından biri olan maçtan sonra yapılan yorumlara bak arkadaş. Ben de yatayım bari, neye uğraşıyorsam burada.
      En son TheCrow tarafından düzenlendi; 03.10.2011, 01:35.
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kanatlardan kasıt çizgiyi kullanmaksa onun bize pek yararı olmaz o topları değerlendirecek oyuncumuz yok sanırım Stoke City'nin etkisinda kaldık. Bu takım pas yaparak, boş alanda sürekli hareketli olarak bir yerlere varabilir çünkü elinde ki oyuncular bu anlayışa uygun oyuncular. Bir de tam anlamıyla gerçek kadromuzla arka arkaya maç oynayamıyoruz bu da takımın oturmasını geciktiriyor. Orta alan yavas yavas oturuyor ama çok daha fazlasını bekliyorum ben eldeki oyuncular iyi Colman-Zokora-Adrian üçlüsü oturursa geçen sene ki orta alandan daha fazla iş yapar. Hücumda geçen yıl Burak-Jaja-Umut vardı Burak-Halil-Volkan var elimizde Volkan içeriye fazla destek vermiyor biraz mesafeli oynyor bu hücumda organizasyon konusunda takımı etkiliyor Halil de biraz kaleyi düşünse , pozisyon kovalasa daha iyi olur Burak kaldığı yerden devam ediyor kısacası hücum hattında biraz aksıyoruz bunu çözmemiz lazım ilk etapta.
        İşte doğru bir analiz. Bize gerekli olan zaman.
        FIRTINA

Yorum

Kanatlardan kasıt çizgiyi kullanmaksa onun bize pek yararı olmaz o topları değerlendirecek oyuncumuz yok sanırım Stoke City'nin etkisinda kaldık. Bu takım pas yaparak, boş alanda sürekli hareketli olarak bir yerlere varabilir çünkü elinde ki oyuncular bu anlayışa uygun oyuncular. Bir de tam anlamıyla gerçek kadromuzla arka arkaya maç oynayamıyoruz bu da takımın oturmasını geciktiriyor. Orta alan yavas yavas oturuyor ama çok daha fazlasını bekliyorum ben eldeki oyuncular iyi Colman-Zokora-Adrian üçlüsü oturursa geçen sene ki orta alandan daha fazla iş yapar. Hücumda geçen yıl Burak-Jaja-Umut vardı Burak-Halil-Volkan var elimizde Volkan içeriye fazla destek vermiyor biraz mesafeli oynyor bu hücumda organizasyon konusunda takımı etkiliyor Halil de biraz kaleyi düşünse , pozisyon kovalasa daha iyi olur Burak kaldığı yerden devam ediyor kısacası hücum hattında biraz aksıyoruz bunu çözmemiz lazım ilk etapta.
          Eyvallah Tuğberk ya azimle şu yazıyı yazdığın için çok teşekkür ediyorum.

Yattara Gökdeniz li fubolu hatırlıyor bazı arkadaşlar ama bu takım başka takım

Halbuki geçen seneden alışık olmamız lazımdı.
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sapara kondisyon olarak toparladiginda soyle bir hucum hatti nasil olur?Hepsi ayaga oynayabilen dikine gidebilen adamlar.

Zokora
            Sapara Colman

Volkan Adrian

Burak
            Halil Altintop?
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Dünyada okadar basit bir örnek var ki onu bari iyi izleyin ve arastirin.

Barcelona....

Dünyanin en iyi takimi olurken bugünden yarina mi oldu ??? Herkesin bildigigibi hayir...

Gelelim bize kadro cok degesti her 3 günde bir mac her macta rotasyon yapiyoruz ve antremanlarda takimi fazla calistirip istedigi taktik veoyun anlayisina getirme sansi yok arti 3 günde mac olunca belli bir 11 olmuyor buda etkiliyor...

Bukadar basit...

8 puan ligde liderin 5 puan lig liderin gerisinde son 2 maci nasil kazandiklari meydanda...arti s.liginde 2 macta 4 puan...

Neyse okadar cok sey yazabilirim ki yazasim yok...

----------

Inanilir gibi degil...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                17 günde 6 maç yaptıktan sonra, 2-0 kazandığımız, 2 penaltımızın verilmediği, 1 topumuzun direkten döndüğü ve rakibin benim hatırladığım tek net gol pozisyonu olduğu, ligin en zor deplasmanlarından biri olan maçtan sonra yapılan yorumlara bak arkadaş. Ben de yatayım bari, neye uğraşıyorsam burada.
                - Abi hiç uğraşma , sırf ne biliyomusun "Ben geçen yendiğimizdede eleştirdim , objektif united " yersen
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

%100 ayni görüsteyim bukadar basit.

Ileri uctaki sorunda asilmayacak birsey degil...Henrique benfica maclarindaki formunu ulasirsa cok faydasi olur...

Acaba diyorum Paweli en uca alarak buraki gecen seneki gibi kullanip halili solda oynatarak is yapamazmiyiz ?

Ozaman volkan oynamiyor gerci ama deneyebiliriz.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Halil Altintop?
                    Onumuzde cok mac var illaki yazdigim isimler kadar oynayacaktir.

Yorum

Katılıyorum. ŞL'inin piyangodan çıkması, son dakika transferleri, maç trafiği derken plansız bir şekilde daldık yoğuluğun içine. 11'deki oyuncular değişiyor, yerleri değişiyor. Sakatlıklar, cezalılar derken hayli rotasyon oldu. Takım oturramadı.

Orta sahada pas sayımız istediğimiz kadar değil. Oynadığımız sahaların kötü olması en önemli etken. Top kontrolü güçleşiyor, top kaybı yaşıyoruz.

Henrique sakatlığını atlattığında ileri üçlümüz daha rahat skor bulacaktır.
                      21.12.2009 Unutmayacağız...
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                      Cemil Usta
                      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Abi hiç uğraşma , sırf ne biliyomusun "Ben geçen yendiğimizdede eleştirdim , objektif united " yersen
                        Şu saate ihtiyacımız olan en son şey "objektif" bakış açısı Keyfini çıkarın yahu, S'oldşehire takmışız iki tane.

Yorum

• Takım maç yapmaktan idman yapmaya fırsat bulamıyor ki bir sistem oturtalım. Maç yaparak idmanlara hazırlanıyoruz resmen.

Yorum

• Burak'ın yanına deplase olan top kullanabilen-taşıyabilen güçlü bir oyuncu şart bunda sanırım hemfiikiriz takım böyle bir oyuncunun eksikliğini fazlasıyla çekiyor . Henrique ilk zamanlarda bunu yaptı ama sakatlandı,formsuz oldu vs. Şimdi elde Pawel var bu çocuğun durumu muamma iyi oyuncu ama beklenenin çok altında oynuyor CSKA maçında Burak da olmuyacak Hocanın işi zor bu aralar onun yerinde olmak istemezdim.
                            Trabzon SK 1967
                            #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu saate ihtiyacımız olan en son şey "objektif" bakış açısı Keyfini çıkarın yahu, S'oldşehire takmışız iki tane.
                              - Aaa olurmu , yahu abi biz ki Şampiyonlar ligine çağırıkmışken daha ilk gün " Hırsız Yönetim paranın üstüne yatma" diye başlık açan bir milletin torunlarıyız , sevinç felan bize ters şeyler , hep kaos hep gerilim ...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bütün eksikliklerimiz bir yana, en büyük eksikligimiz Motivasyon ve Konsantrasyon.

Bu kirlenmis ligte hem Senol Hoca´nin, hemde gecen sezonu oynamis oyuncularin maclara %100 Motivasyon ile hazirlanabilmesi cok zor görünüyor.

Senol Hoca´da bazi seyleri görüyor elbette, iyi olmadigimiz halde takimi daha iyi göstermesi sadece disariya yönelik gibi geliyor bana. Kaldi ki bu kadar kötü olmamiza ragmen girdigimiz net pozisyonlar bile bu ligin üstünde oldugumuzu gösteriyor. Ligin ikinci yarisinda firtina gibi bir takim gelecek, hissediyorum. Avrupa´da da kalabilirsek, demeyin tadimiza
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X