Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya Abi bu nedir yahu derelerin üstü kapatılmış önü tıkanmış bunu Sahil yolu için yapmışlar alsınlar başlarına çalsınlar yolu..

Yorum

• ne kadarda çok bilmi tribüncülerimiz varmış yahu buralarda ne kadarda çok şey biliyomuşsunuz fotoğraf çekilmeyle olmuyor taraftarlık TG olmasa o staddan çıt çıkmaz çıt!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya Abi bu nedir yahu derelerin üstü kapatılmış önü tıkanmış bunu Sahil yolu için yapmışlar alsınlar başlarına çalsınlar yolu..
        Bitane dere vardı üstü kapatıldı bu hale geldi.Ama öyle böyle değildi eve giremedim normal bi sokaktaki su belimi geçiyodu..

Geçen sene 13 kişi öldü ama bukadar büyük değildi..Bu sene merkezi vurdu 1 ölü var ne yazıkki

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bitane dere vardı üstü kapatıldı bu hale geldi.Ama öyle böyle değildi eve giremedim normal bi sokaktaki su belimi geçiyodu..

Geçen sene 13 kişi öldü ama bukadar büyük değildi..Bu sene merkezi vurdu 1 ölü var ne yazıkki
          Çok geçmiş olsun... 1990'daki Akçaabat'taki sel felaketini hatırlattı bana
          Always Trabzon!!!

Yorum

• Maçın özetini nerden izleyebilirim

Yorum

• acabattaki dostlarimaza gecmis olsun diyorum
              trabzonspor gercekden dün ilkyari cok kötü oynadi nedeni herzaman degisik oyuncular oynamasi birde tabiki 100 organik yan hakem vardi opsayit olanada olmayana durmadan bayrak kaldirdi saten hakemlerde sikecilerlen bereber calisiyor anlasildi artik bu isi kendimiz söke söke yenecegiz arkadaslar baska yolu yok birde su devre arasinda mecburen 4 tane cok cok kaliteli oyuncu almaliyiz yoksa götüremeyiz bence bu takimda yatara vede jaja egemen olsaydi belki daha iyi olurduk acaba bunlari geriye alma imkani olamazmiki acaba cok iyi olurdu bence yada su almanyada oynayan dioga alsalar bence bu iyi oyuncu bizim oyunculara biraz disini göstermesi lazim senol hoca hadi cocugum evledim demiyecek yoksa basimiza gelenleri görüyoruz yada biz neden su istanbul takimlarinda oyuncu almiyoruz onlar hep bizden aliyor bu konuda yönetimi hic iyi bulmuyorum eski baskanlardan mehmet ali yilmaz aliyordu veriyordu bugünki yönetim hep veriyor

su kayserideki defans oyuncusunuda almak lazim ereni bence bir egemen olabilir sotaya rica etsek belki verebilirler bence iyi bir defans oyuncusu olabilir

Yorum

Maçın özetini nerden izleyebilirim

Geçmiş olsun bu arada Sami.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Maçın özetini nerden izleyebilirim
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Sami kardeş büyük geçmiş olsun resimleri görünce tüylerim ürperdi valla. Düşünsenize her gün geçtiğiniz sokakta su belinize geliyor. Tahayyül edemiyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• oha o ne lan hep bataklik olmus Rize sokaklari.... nasil oluyor yahu, yollar çamur mu toprak mi? o kadar bataklik nasil olusur
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• ilk yarı çok iyi oynadığımız söylenemez.ama ikinci yarı çok istekli idik.. daha iyi olacaktır takım.. artık bir iskeletimiz olmalı

Yorum

• bu takım şenol hoca ile beraber bu sene ilk 4ün içinde olur play off tada şampiyon olur. yarınki lille maçı bu maç ile kıyaslanmaz.

Вы попали по адресу!

Yorum

• Kemal Belgin TV Net'te maçı yorumluyor...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kötünün iyisiydik, yavaş yavaş istediğimiz kıvama geliceğiz.
                              Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• LigTV Mellih Sendil "Su Senol hocanin suratIna bir bakin"

Bunu birinci yarinin sonunda söyledi. "surat" kelimesi ne oluyor burda.

"Senol Hocanin Yüz ifadesi hic iyi degil" desene....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X