Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Görünen köy kılavuz istemiyo...
    Desene biz stadda kör ve sağırız... Görmedik duymadık.

Burak'la Volkan da öyle.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Desene biz stadda kör ve sağırız... Görmedik duymadık.

Burak'la Volkan da öyle.
      Bana öyle geliyoki yanlış anladın sen beni..Deniz tarafı Kala arkasındaki taraftarımız muhteşemdi..Farozlular ve TG 90 dk boyuncu hiç susmadan bağırdı..Ama maraton yine her zamanki gibi uyudu 90 dk boyunca..

Yorum

Bana öyle geliyoki yanlış anladın sen beni..Deniz tarafı Kala arkasındaki taraftarımız muhteşemdi..Farozlular ve TG 90 dk boyuncu hiç susmadan bağırdı..Ama maraton yine her zamanki gibi uyudu 90 dk boyunca..
        Şampiyonlar ligi müziğini duyduktan sonra canlanır umarım orasıda
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

Ben de diyorum ki, sana öyle gelmiş. İlk yarı maraton sessizdi evet ama 90 dk uyudu diyemezsin. İkinci yarı coştu çünkü. Ayrıca yol tarafı kale arkasında da hiç susmayan taraftarımız var. TG yi tebrik edebilirsin. Ama bu sana diğer taraftarların hepsini görmezlikten gelme hakkı vermez.

Yorum

Dostum sen taraftar grubu olmayıp sürekli tezahürat yapan bir tribün göstersene ? Stada herkes bağırmak için gitmez Maraton bazen kızsakta iyi bile halerine göre bağıracak adam oraya gitmez zaten.

Geleyim stattaki boşluklara Maraton'u geçtim full kombineli kale arkalarında bile büyük boşluklar varsa burada suç taraftarda değil Yönetim'dedir. Bu kombineler nerede ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dostum sen taraftar grubu olmayıp sürekli tezahürat yapan bir tribün göstersene ? Stada herkes bağırmak için gitmez Maraton bazen kızsakta iyi bile halerine göre bağıracak adam oraya gitmez zaten.

Geleyim stattaki boşluklara Maraton'u geçtim full kombineli kale arkalarında bile büyük boşluklar varsa burada suç taraftarda değil Yönetim'dedir. Bu kombineler nerede ?
              Dostum ben nie görmedim kale arkasındaki boşlukları..Bırak boşluğu iğne atılcak yer yoktu kale arkalarında

Yorum

• ilk yari 100pas yaptik karabük 200
                100pasi gecen seneler ilk 20dakika sonrasinda yapiyorduk!

45%.55%
                sut dersen adamlarin bizden fazla sutu var kaleye
                net gol posisyonlari asagi yukari ayni

kendi sahamizda bile eziliyoruz

ben oyunu hic begenmedim
                elestiriyorum evet.

en kötü günlerimizde bile karabük gibi siradan takima bu kadar pozisyon ve pas yaptirdigimizi hatirlamiyorum

Yorum

• Şu Trabzon'daki dolmayan tribünler üzerinden Trabzonspor'a sallama alışkanlığımızı bırakmak gerek diye düşünüyorum, özellikle Trabzon dışında yaşayan taraftarlarımızdan... Şu anda uygulanan bilet politikası ve Trabzon'un ekonomik yapısı gereği, o tribünlerin her maç dolmasını beklemek hayalcilikten öteye geçmez. Tribünlerin boş kalmasını takıma yönelik sevgisizlik olarak yorumlamak ise çok büyük bir itham ve bir o kadar asılsız. Trabzon'daki herkes takıma candan bağlıdır, ancak hayat hiç olmadığı kadar zordur Trabzon'da ekonomik anlamda... O tribünleri doldurması beklenen potansiyel kitlenin önemli bir kısmı işsizdir ve bu oran Türkiye ortalamasının çok çok üzerindedir. Ayrıca kırk yılın başı Trabzonspor'un İstanbul'da yaptığı maçlarda yoğun seyirci olmasını örnek göstererek,Trabzonspor'un maçlarını İstanbul'da yapması gerektiği önerisinde bulunanlar da hayalcilik peşindedirler. Emin olun bu sıklıkta Trabzonspor maçlarını İstanbul'da oynasa, hayal ettiğiniz sayıyı değil Trabzon'daki maçlardaki sayıyı bile bulamazsınız. O nedenle Trabzondaki taraftarlarımızın azlığından çok asıl üzerinde durulması gereken, tribün etkinliğidir. Burda da en büyük görev taraftar gruplarına düşmektedir. Taraftar grupları kendi içine gömülüp örgütlenmelere gittiği kadar tribünlerin tamamını içine katabilecek eylemlere yönelmeleri gerekmektedir. Yani iş yine ezberden çıkıp düşünmeye varıyor...
                  Always Trabzon!!!

Yorum

Dostum ben nie görmedim kale arkasındaki boşlukları..Bırak boşluğu iğne atılcak yer yoktu kale arkalarında
                    Hadi ya ben farklı yerdeydim o zaman Deniz tarafında vardı ama sıkışmalar da olduğu için tamdı diyelim karşı tarafta büyük boşluklar vardı. Ya da sen haklısın kale arkasından ofsaytı gören ben göz doktoruna gitmeliyim..

Yorum

• Hiç bişiden haberim yok golleri kim attı ne oldu ne bitti.Rizede hayat felç olmuş durumda 29 saat sonra elektirkle buluştum evde mahsur kaldım faleket durumdayız.

Yorum

• TAKIMI beğendim daha iyi olacağız

Yorum

• dügünden dolayi karsilasmayi izlemedim, özeti izledim, takim fena degil gibime geldi, ofsayt bayragi bir kaç firsatimizi kesti yalniz o bayragi kaldirmamak ta zordu çünkü bizim topçular da hiç geride degil hep tam çizgide bulunuyorlar ve hakem için biraz zor oluyor bayragi kaldirip veya kaldirmamak, onun için hakemi suçlamak yersiz, nasil fb'nin verilmeyen golünde bir kaç cm söz konusu idiyse.... yalniz savunma pek iyi gelmedi bana, az firsat vermemisiz yani, sahanin çok kötü olusu da güzel futbolu engelledi diye düsünüyorum. beni sevindiren olay ise Ferhat'in oynamasi, onun hakkinda yorum yapabilecek var mi iyi miydi kötü müydü acaba ? Sapara nasildi Colman'in dinlendirildigi karsilasmada ? =)
                          Senol hoca nasildi ?? yine keyifsiz ve oyuna müdahale etmekten aciz miydi yoksa bu sefer biraz canlanip takimi atesleyip oyuna iyi mi müdahale etti ?? özet yaniltici olabilir mi ?? takim daha iyi mi oynadi nasil oynadi ??
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ilk yari 100pas yaptik karabük 200
                            100pasi gecen seneler ilk 20dakika sonrasinda yapiyorduk!

45%.55%
                            sut dersen adamlarin bizden fazla sutu var kaleye
                            net gol posisyonlari asagi yukari ayni

kendi sahamizda bile eziliyoruz

ben oyunu hic begenmedim
                            elestiriyorum evet.

en kötü günlerimizde bile karabük gibi siradan takima bu kadar pozisyon ve pas yaptirdigimizi hatirlamiyorum
                            "En kötü günlerimiz" derken?..Sadece geçen yıl için mi?..
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hiç bişiden haberim yok golleri kim attı ne oldu ne bitti.Rizede hayat felç olmuş durumda 29 saat sonra elektirkle buluştum evde mahsur kaldım faleket durumdayız.
                              geçmis olsun, Rize'yi felç eden yagmur Trabzon'a pek vurmadi sanirim, aman ALLAH korusun can kaybi olmasin da cana gelen mala gelsin....
                              durum nasil Rize'de su an ?
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                geçmis olsun, Rize'yi felç eden yagmur Trabzon'a pek vurmadi sanirim, aman ALLAH korusun can kaybi olmasin da cana gelen mala gelsin....
                                durum nasil Rize'de su an ?
                                Durum evden cıkamıyorum bakkala bile gidemiyorum okadar söyleyim..Batak heryer
                                Dün Rize Merkez

Bügün

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X