bir diyarbakırlı kardeşiniz olarak 3-1 lik galibiyetten dolayı sizi kutlarım diyarbakır trabzon elele
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Sağol abicimİlk olarak cunguslu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir diyarbakırlı kardeşiniz olarak 3-1 lik galibiyetten dolayı sizi kutlarım diyarbakır trabzon elele
D.Bakr'lı görmek ne güzel forumda...
"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
Burak ofsayt ama Volkan değil. Top ta Burağa değil Volkan'a geliyor ve golü attırıyor...İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı izlemedim!
Attığımız 3 gole de bakıyorum da savunma arkasına atılan toplar..
Yaratıcı pozisyonumuz yok gibi görünüyor..
Tartışmalı pozisyon oldu mu maçta hani penaltı,kırmızı kart olabilecek pozisyon..Savunma zaafımız varmıydı...
Bu arada 2.golde Burak ofsayt gibi geldi bana
Ayrıca en az yüzde yüz gol pozisyonumuz (2 tane) ofsayt ile kesildi.. Oralarda da ofsayt yok ..!!!"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Şenol hocanın sözlerini şike soruşturmasında bazı kesimlerin olaya yaklaşımını eleştirme adına söylenmiş sözler olarak kabul etmemiz gerekirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Maçı izleyemedim özeti izlerken maraton başladı ordan gollere baktım ve Burak sana helal olsun diyorum
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Lille maçı düşünülerek Karabük maçında bazı futbolcuların dinlendirilmesi gerektiğini söylemiştim. Gerekirse Karabük maçı gözden çıkarılmalıdır demiştim.
Ama takım akşam iyi top oynadı, golü yiyince bile atacaz ya bunlara, sorun yok dedim. Çünkü oyun güven veriyordu. Artık rotasyon yaparken hocanın kafası daha rahat olur , bu maçtan elde ettiğimiz en büyük kazanç bu bence. Çünkü ilerleyen haftalarda da rotasyona ihtiyacımız olacak. Rotasyonla oynayıp ideal kadroya yakın performans gösteren takımlar ilerleyen haftalarda büyük avantaj sağlayacak. İnşallah yedeklerimizin bu performansı devam eder, açıkçası beni utandırdılar
Sadece Zokora'ya anlam veremiyorum. Her maç oynuyor. Hiç yorulmuyor mu bu adam? Akşam sakatlandı diye çok korktum. Ben onun da dinlendirilmesi gerektiğini düşünüyordum ama oynayabiliyorsa oynasın tabi, Lille maçında da tekrar bir İnter performansı bekliyoruz kendisinden
Yorum
-
Oleyy diye bağırmamak için kendimi zor tuttumİlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakış açın enteresan Sibel ama hak vermemek elde değil iyice psikopata bağladık
Yorum
-
aynen kale arkası beni yanılttı tüm kale arkası birlikte bahırsa zaten tüm stad ayak uydurmak zorunda kalıcaklarİlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğidi öldür hakkını yeme demişler.Kale arkasında ki taraftar topluluğu kendisini baya geliştirmiş.Önümüzde ki sezon tüm kale arkasını kaplarlar diye düşünüyorum.Baya organizeler.
Yorum
-
Biz boşuna konuşmadık buralarda..İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğidi öldür hakkını yeme demişler.Kale arkasında ki taraftar topluluğu kendisini baya geliştirmiş.Önümüzde ki sezon tüm kale arkasını kaplarlar diye düşünüyorum.Baya organizeler.
Yorum
-
Evet konuşmaya da devam ediyosun.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz boşuna konuşmadık buralarda..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum