Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir de Hoca'nın söyledikleri var. Hakikaten anlamıyoruz, anlamak istemiyoruz. Bu gece yaptığı açıklamayı bile anlamadığımız ortada.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Alanzinho bu gün gerçekten patladı... ben çok şaşırdım açıkçası bu performansına Alanzinho'nun.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Yetenek olarak çok kötü topçularımız yok.

Önemli olan futbolcuyu yeteneğine yakın kapasitede oynatmaktır.

Geçen sene bunu çok iyi başarmıştık.

Bu sene yapamıyoruz.

Yürüyenler var sahada.

Yorum

• Pawel e pozitif gözlerle bakan arkadaşları Korkulu gözlerle izliyorum.

bence pawel 2 yıldır şansını fazlasıyla denedi.brozekler devre arasında ilk gönderilmesi gerekenler.yanlarına glowacki yide alırsalar fena olmaz.
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Trabzonspor almış olduğu galibiyette büyük pay sahibi olan Yücel İdiz kutlamak lazım .
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Pawel ve Adrian'a haksizlik yapiliyor bence. Tamam her ikiside iyi degildi bu mac, ama kötü oyuncular degiller. Zamanla daha iyi olacaklar. Özellikle Pawel'in daha fazla oynamasi gerekiyor.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ciddi miymiş bari?Lille maçına yetişebilir mi?Yani olacak iş değil arkadaş adam 2 tane hamle yapıyor sakatlanıyor, nasıl iş anlamadım.
                Detaylı birşey söylenmedi, sakatlığın kasığından olduğu söylendi Spiker tarafından sadece.

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yürüyenler var sahada.
                  Evet mesela Pawel bugün sahada yürüdü resmen. Kondisyon sorunu olabilir ama baska birseyde olabilir, bunu cözmek lazim ilk önce.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Detaylı birşey söylenmedi, sakatlığın kasığından olduğu söylendi Spiker tarafından sadece.
                    Teşekkürler Birtan.

İnşallah düzelir.
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Pierre Achill Webo 750.000 € TSL 4 Maç 3 gol 1 Asist
                      Doka Maduereira 2.000.000 € TSL 4 Maç 1 gol 3 Asist

Piotr kalabilir ama Pawel'in yerine çok daha kaliteli bir adam alınmalı devre arası.
                      Kendinizi kandırmayın, Polonya da futbol mu var ?
                      Trabzonspor'a Polonya'dan futbolcu transferi yasaklanamlı.Yıllardır takip ederim, İspanya liginde Polonyalı futbolcu var mı ? Ben hiç görmedim. Avrupada hangi liglerde var, bir kaçtane Almanyada başka ?

01.Ocak'ta, Brozek's + Glowacki + Valizler + Eşleri'ni Havalanında görmek istiyorum.
                      En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 23:48.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pawel e pozitif gözlerle bakan arkadaşları Korkulu gözlerle izliyorum.

bence pawel 2 yıldır şansını fazlasıyla denedi.brozekler devre arasında ilk gönderilmesi gerekenler.yanlarına glowacki yide alırsalar fena olmaz.
                        2 yıl değil 8 ay oldu geleli

Kaç maç oynadı peki bizde.

Şansını fazlasıyla denedi yazmışsın adam toplam 550 dk oynadı bu güne kadar( bugünkü maç haric)

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pawel e pozitif gözlerle bakan arkadaşları Korkulu gözlerle izliyorum.

Bende sizin gibilere korkulu gözlerle izliyorum.

Hatirlatayim, Pawel bu takima 9 ay önce geldi ve daha 3 maci birak 2 mac üstüste 90 dk sahada kalmadi.

Pawel´i bugün bende cok begenmedim ama Vittek´ten sonra oynamasi sart...futboldan anlayan herkes, ne dedigimi anlar
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Pawel Brozek'i kesinlikle ama kesinlikle kazanmalıyız. Burak'ın yokluğunda gole en yakın isim olarak onu görüyorum.

Ayrıca keşke diyorum Barış Özbek bu maçlarda yedek kulübesinde olsaydı. Colman ve Zokora'ya çok iyi bir alternatif olurdu.
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• - Pawelden lahana yaprağı bile olmaz ...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor almış olduğu galibiyette büyük pay sahibi olan Yücel İdiz kutlamak lazım .
                                futboldan çok anlıyoruz

karabük defansı bukadar önde kurmasaydı okadar pozisyona girebilirmiydi ?
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X