Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pawel iyiydi bence...Akıllı iş çıkardı.Kendi özelliklerini sonunda sahaya yansıtabildi.Böyle devam.

Alanzinhoda,karabükün oyun anlayışı sayesinde verimliydi bugün.
    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      maçın en kötüsü paweli ilk 11 e koyup
      maçın en iyisi alanzinhoyu yedek bırakmak

yorumsuz
      kardeş ben gene beğenmedim alanı, ama hadi en iyisi olsun, ağaoğlunun da dediği gibi o kadar da olsun ama...
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu ilk yarıdaki pozisyonlarda ofsayt olmayan pozisyon var mıydı ? Bana 1-2 tanesi değilmiş gibi geldi ama kale arkasında olduğum kadarıyla yorumladım..
        Burak'ınkiler ofsayt değil gibiydi, Pawel'in ki ofsayttı
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Maçtan yeni geldim de hemen sorayım Glowacki neden çıktı sakatlanmamıştır umarım???
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maçtan yeni geldim de hemen sorayım Glowacki neden çıktı sakatlanmamıştır umarım???
            Evet Sakatlık.

Yorum

• Pawel'i Eleştirenler neye Göre Eleştirdi Bu Adamın İlk Lig maçı

Burak'a geniş ve Boş Alanlar yartmadı mı

Burak'a Al da At demedi mi?

Kendi Pozisyona Girmedi mi

Orta Alana gelip Top Almadı mı Adam kovalamadı mı

Daha ilk maçında Maç Kondisyonu Yokken..

Bende Paweli Eleştiren biriyim Ancak Objektif Bakalım.. Ondan önce oynayan henrique kadar Sabır Gösterelim En az 4-5 maç

Şuana Kadar En uyumlu Görüntüyü Bu İkili Verdi Burak Bundan memnun Roportajını izlemenizi tavsiye ederim.

Arayış içinde ve takım Olma Yolunda Burak ve Pawel İkilisine Şans Verilmeli...
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Pawel o kadarda kötü degildi. Kondisyon sorunu var gibi geldi bana. Ayrica ilk macini oynadi adam.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bir maçla yerin dbine sokabildiğimiz gibi bir maçlara göklere çıkarıyoruz takımı.. Düne kadar Alanzinho gitsin diyenler satılsın diyenler bugün harika diyor.. Bugün bencede mükemmel oynadı.. Bana göre de bu takımda en sorunsuz yabancılardan biri.. Bu arada Colman neden türübündeydi?
                  Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak Balcklabel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocamızın derdi futboldan öte; o yüzden takımı bırakıp gideceği yok zamanı gelinceye kadar. Ama söylemek istediği bu ülkede futboldan öte insanın canını acıtan yüzlerce şey oluyor ve bu can acıtıcı şeyler futbol perdesi ile örtülüyor. Kısaca Şenol Güneş'in canı futboldan dolayı değil; ülkemizden dolayı yanıyor, acı çekiyor...
                    inş böyle olur önde şenol hoca arkasında ünal hoca onun arkasında teknik ekip onun arkasında TRABZONSPOR ve hepsinin arkasındaki ordu TRABZONSPOR Taraftarları ile daha çok başarıya imza atacaz....
                    yeterki sabır edelim destek olalım

bu hafta içide haydi lili lili lili lili yar haydi lili lili lili yar diyelim
                    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• 4 maçta Adrian için kesin ifadeler. Hiç vazgeçmiyoruz bu huyumuzdan.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Pawel, Burak'a alan yaratmadı Burak zaten hep kaçıyordu , defansı da Karabük öne kurunca ekmeğine yağ sürdüler Brozek le alakası yok.
                        Brozek al da at demedi, adamın gerisine attı topu, Koşu yoluna atmalıydı.
                        Bomboş kafa vuruşunu bile yapamadı.

Daha ilk maçı derken sanki Trabzona yeni geldi adam. Bizim seviyemizde oyuncu değil, iyi niyetli, iyi çocuk tamam sorun çıkarmayacak adam ama bizim seviyenin oyuncusu değil.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burak'ınkiler ofsayt değil gibiydi, Pawel'in ki ofsayttı
                          Çok merak ediyorum basın manşet manşet yazacak mı ofsayt değildi diye.. Bu maçta puan kaybetsek ne olacaktı..? Fener olsa şimdi bu ofsaytlarıı tek tek inceliyorlardı..
                          Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            maçın en kötüsü paweli ilk 11 e koyup
                            maçın en iyisi alanzinhoyu yedek bırakmak

yorumsuz
                            Mesajimi dogru okumayi becerirsen, ben seni alkislarim...
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet Sakatlık.
                              Ciddi miymiş bari?Lille maçına yetişebilir mi?Yani olacak iş değil arkadaş adam 2 tane hamle yapıyor sakatlanıyor, nasıl iş anlamadım.
                              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bir maçla yerin dbine sokabildiğimiz gibi bir maçlara göklere çıkarıyoruz takımı.. Düne kadar Alanzinho gitsin diyenler satılsın diyenler bugün harika diyor.. Bugün bencede mükemmel oynadı.. Bana göre de bu takımda en sorunsuz yabancılardan biri.. Bu arada Colman neden türübündeydi?
                                hafif sakatlığı vardı sanırım ve lille maçı içinde riske edilmemiş olabilir

cech,adrian,colman ın lille maçı için ilk 11 başlamadığını düşünüyorum

hatta şenol hoca maçtan sonra şöyle dedi;

keşke ilk 3 hafta puan kaybetmeseydikde bugün tüm takımı değiştirebilseydim.
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X