Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yarın yada pazartesi gazetelerde eve gelen misafir ve babasını öldüren fanatik trabzonsporlu diye bi haber çıkarsa o benimdir rentaşlarım.Eve gelen misafir ve babam eşim ve çocuklarımdan sonra çok sevdiğim trabzonsporuma laf atıp duruyorlar.neymiş geçen yıl şike yapmışızda o kadar puan toplamışız
    Aman sakin ol kardeş ilerki haftalarda puanlar toplandıkça herkes susar
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Pawel bilmem kaç mactır oynamamasına ragmen iyi oynadı üstünde durulursa daha da iyi olur

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Brozek'e oynayamadı diyenler açşın maçı tekrar izlesin. Fazla adrenalinden anlayamamışlar maçı.
        aynen...pawel cok akıllıca oynuyo...tam takım oyuncusu..burakla iyi ikili olurlar..buraka alan yarattı bu macda resmen...cift forvetli sisteme okeyyyy

Yorum

• İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burak: Söylenecek laf yok. 3 maç oynadı 5 gol attı! ADAMSIN!
          Adrian: Yavaş yavaş kendine geliyor.
          Alanzinho: Takımı onsuz düşünemiyorum. O estetik hareketler, çalımlar, ince paslar.
          Volkan: Çok hırslı, istekli ve teknik. Direkte patlayan bir şutu var yine. Alıştı artık şehre ve takıma.
          Zokora: "Selçuk kimdi?" dedirtiyor bize. Pas alıp vermesi, oyunu açması. İleriye top taşıması ve daha fazlası.
          Serkan: Bu maçla birlikte eski serkan da geri döndü.
          Tolga: Yorum yok!

TRABZONSPOR: 2010-2011'deki takım geri döndü.

FORMAN İÇİN, ARMAN İÇİN AYNI TARİFE LİLLE'E!
          Henüz değil.Yenilgi sonrası takımı yerden yere vurmak da doğru değil bir galibiyetle takımı çok övmekte.Malesef hiçbir zaman ortasını bulamıyoruz.
          ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben kazandım Fatih sökül paraları..
            Artırma kapandı dedin uyanığa bak.
            Bordomavi.net

Yorum

• brozek halilden daha çok hakediyor şansı

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aman sakin ol kardeş ilerki haftalarda puanlar toplandıkça herkes susar
                yok bunlar daha geçen yılda kalmışlar canımı sıkıyorlar
                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Belediye maçında yediğimiz ilk golu hatırladınızmı bu defans yine aynı şekilde pozisyon verdi, çok saçma değilmi, kimse akıllanmayacakmı defansta, defansın defolarını orta saha kapatıyor bizde yoksa varya Vayyy halimize şöyle defansı ve defans önündekileride talimatlarıyla toplaycak biri lazım üst düzey varsın yaşı 33 olsun song'un ilk zamanları gibi biri...
                  Burak derken bile dilimi ısırıyorum, Volkan eğer bu oynadığına yakın oynasın o kanadın canına okur, defansa gelişi falan çok iyiydi, Alanzinho ilk yarıda iyiydi, top aldı boşa çıkan nadir oyuncuydu ama ikinci yarı oyundan çıktı zannettim, pawel, sapara rezillik ötesi diyeceğim birileri kızacak ama yinede kazanılmalılar, adrian öz güveni gelmiş sorumluluk almaya hazırım der gibi, kısaca rakip kötü diye böyle oldu demekde var ama tek bu tezi çürütecek şey, öndeyken bir topa 2-3 oyuncunun basması oldu bu beni umutlandırdı, bize zaman lazım ama en önemlisi bu takım PAS yaparsa kimse gol bile atamaz bize...
                  Not: Adrian sorumluluk almalı, Volkan varlığını hissettirmeli, colman ve zokora olmadan zor, defans berbat acil kendilerine gelmeliler, hatta bu maçta oyuncuların kafalarının konsantrasyonlarının kötü olduğunu anlamak için Tolga'nın gol deki baraj yağtırması, celutskanın gol öncesi tuhaf hareketi gösteririm...

Yorum

• Pawel-Burak değil Halil-Burak
                    Bordomavi.net

Yorum

• Stadta Kaç Taraftar Vardı
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Valla Karabükün cesur oyunu olmasa işimiz zordu yine...

Yönetime kızgınım.Stoper almamasının sıkıntılarını çekiyoruz.yeter yeter yeter.

Allahıma bin şükür,kazandık.Adrian kumaşını belli etti yine,aklınızda Adrian ile ilgili soru işareti kalmasın Allahımıza şükür tüm transferlerimiz iyi bu sene.

Volkan ve Alanzinho çok iyiydi,Alanzinho ilk yarıda saparayı kurtardı resmen.

Sapara...Bu takıma alıştığında çok daha rahat olacağız.Takımın uyum süreci devam ediyor.Henüz olmadık.Olacağız.Olduğumuzda çok iyi takım olacağız inşaallah.

Hayırlı olsun.
                        Entropi İyidir.

Yorum

• rıdvandan burak hamlesi..bu sene zor tutarmışız..fener mi alacak..yalaka...
                          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Umut Gol Atmamış Ki
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Her macta gol yiyoruz, buda defansin kötü oldugunu gösteriyor.

Bu acigi ancak kalabalik ve güclü bir orta saha ile kapatabiliriz.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stadta Kaç Taraftar Vardı
                                Çekirdekçi tayfa iş başındaydı yine.Trabzonspor maçlarında oyuncuların bağrışma seslerini duymak istemiyorum artık.
                                ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X