Burak Niye Yok Birde Onu Sorayım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Olur mu onlar dünya kulübü . Alex mi Messi miİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatı Karadeniz derbisiymiş
Şimdi Kasımpaşa ile febelekler oynarken de derbi mi oluyor 
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Glo çıktıktan sonra defansın şaftı kaydı. Glo varken de pozisyonlar verdik ama rakibin çabasıyla, Glo çıktıktan sonra kendi çabamızla gol yedik.
Volkan ikinci yarı beklediğimiz Volkan gibiydi, Adrian da kalitesini gösterdi. Zokora özellikle ikinci yarı Cernat'ı sildi. Alan da canlıydı bugün.
Burak'a söyleyecek bir şey bulamıyorum, kaçırdığı golde çok kızsam da adam bu takımın yıldızı ve geçen seneden daha iyi
Giray beni hayalkırıklığına uğrattı, çok güvendiğim bir isim ama bügün çok kötüydü. 3-1 öndeyken son dakikada bile hala tedirgince hareket etmesi yakışmadı.
Ferhat ise şansını kullanamadı.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Volkan asisti yaptı ama brozek hakkındaki dileklerimiz olmadı malesef :sİlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şeyden önce galip gelmek önemliydi futbolcular üzerindeki baskı biraz olsun azaldı.HAMİ_41
Yorum
-
2. yarı biraz hırslandık...Adriyan iyi oldu...Galibiyet güzel oldu.Zokora takımda liderdi.Kendi evimizde kontraya güzel çıktık..Şimdilik her şey iyi..Lille maçı zorlu geçecek.Fenere acıyan fenerli olsun..Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Fark olmadı ama skor fena değilİlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn fazla kosu yapan adamimiz Volkan.Kesinlikle galibiyette katkisi inanilmaz.Ancak takim hala yeterli degil.
Yorum
-
Bilbao maçında kırmızı kart görmüştü, renkdaşİlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Niye Yok Birde Onu Sorayım
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
fenere acıyan bir trabzonsporlu var mıdır acaba?İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. yarı biraz hırslandık...Adriyan iyi oldu...Galibiyet güzel oldu.Zokora takımda liderdi.Kendi evimizde kontraya güzel çıktık..Şimdilik her şey iyi..Lille maçı zorlu geçecek.Fenere acıyan fenerli olsun..Emekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
Yorum
-
bizim 7 gole katılıyorum ama 5 tane de yerdik adalet olsa. 7-5 biterdi bu maç kaçırılanlar atılsa. yanlız koca Trabzonspor böyle futbol oynamamalı...İlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 direk, pawelin ve burağın kaçırdığı pozisyonlarla 7-1 bitmesi gereken maç 3-1 bitti, ikinci yarı süper oynadık artık devamı gilir inşallah.Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum