İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
İlk olarak debboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealdığımız skor ,galibiyet sevincimiz bize oynadığımız oyunun iyi olduğunu göstermesin.
DİKKAT: SALI GÜNÜ BURAK YOK.
Zaten forvetsiz oynasak daha iyi olur. SL'de önemli olan bölge orta saha.
Orta saha kalabalik olmali, aksi taktirde 2 tane Burak bile ise yaramayabilir.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İşte bu kadar. İlk yarıdaki takım nerede, 2. yarıdaki takım nerede. 2. yarıda iyi oynadık, kazandık ve moral bulduk. Altının çizilmesi gereken konu ise savunmamızın patlamaya müsait olması ve Burak'ın yanına koyabileceğimiz 2. bir golcümüzün olmaması. Henrique'nin de bir an evvel devreye girmesi gerekiyor.2. yarıdaki oyunun darısı Lille maçına.
Yorum
-
- Burak'ın üstünü örtmek lazım ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
pozisyonlar vere vere oynadık defans çok korkutuyor beni, glo varkende korkutuyor orta saha defansın defasunu kapatmazsa çok iyi olmayacak, İnşallah bugünlerin sebebi konsantrasyon veya oyuncuların CL maçı bahanesidir,İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllahım Yarabbim Şükürler Olsun............
Nasıl Oynadık ?
Yorum
-
hadi hayirli ugurlu olsun hepimize ama ben maci kazanmamiza ragmen begenmedim fitbol denen bir sey yok arkadaslar bu bisleri aldatmasin carsamba günkü maci kaybetmeyelimde motivasion oldu bence ama mutlaka bu takima takviye yüz yüz sart hemde orta sahaya hem forvete memde beke mutis transferler yapmali yoksa sonumuz iyi degil birde su bizim yatarayiylan jaja egemeni ne olursa olsun geri alalim verelim 2 milyon €uroda geri alim ne olur bu yönetime seslenelim
Yorum
-
- Pawel kenara beni alın işareti yapmış ama zaten oynadığı futbol kenara beni alın diye bas bas bağırıyordu
yerine Halil alınmalıydı Mustafa değil ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
ilk yarı gibi bir daha oynamayız artık inşallah.Serkan ortaya geçene kadar yine sıkıntılıydık ama ortaya geçtikten sonra biraz daha düzeldik.volkan artık kendine geldi gibi.burakın da maşallahı var.adrian ikinci yarı iyi başladı ama sona doğru yine fiziksel problem yaşadı.alanzinho gereksiz top kayıplarını yine yaptı ama daha iyiydi.giraya olan güvenimi tamamen kaybetmek üzereyim.defans ciddi soru işareti.salı günü volkan ve burak yok.inşallah bu sefer paolo ve halil sırtlar takımı
from BOGAZIÇI
Yorum
-
Hocam,Golü nasıl bulacağınız? geriye gömülüp kontrataklarla gol mü arayacağız? geride kalırsak eden hazard gibi bir oyuncu için fırsat yaratırız.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten forvetsiz oynasak daha iyi olur. SL'de önemli olan bölge orta saha.
Orta saha kalabalik olmali, aksi taktirde 2 tane Burak bile ise yaramayabilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum