Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• neyse bu maçı bırakıp lille maçını izliyim, zaten böyle gidersek eden hazard da bizi poşet yapıcak.Son durumuna bir bakayım.

Yorum

• Bu takim yenilsin , bazilarinin gercegi gormesi lazim . Ne olursa olsun bugun kazanmayalim .

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Volkan Şen hayal kırıklığı..Umarım toparlanabilir.
        Adamın açtığı ortaları Tolga açmaz
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• bu kişiliksiz futbola hayır.

geri 4 lü fos.

takımın ne sağ beki ne sol beki var oyunda.

sapara ilen pawel armut topluyor.

volkan'n aklı amerikada.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Dunyanın enzor işi Trabzonspor taraftarı olmak...3-0 lik mac berabere,ilk yarıda işi bitir ikinci yarı rahat rahat topunu oyna,adam gibi stoper ve golcü almayan yönetime helal olsun... Bu maci izleyebilmek icin gece yarısı kalkıyorum, Trabzonspor yuzunden saglıgım bozuluyor, keske bukadar cok hayatıma sokmasaydım Trabzonspor ve futbolu...
            BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Zemin berbat resmen. Colman'ı da ilk yarıda aradık.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Celutska, Giray, Sapara, Brozek sahda yoklar..
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• tamam takım kötü, şans da yanımızda değil, hoca da kötü kimse bana madraval okumasın!
                  hepsinin düzelmesi için zamana ihtiyaç var..
                  ama kardeşim nedir bu hakemlerin anormal hataları???
                  bak kayseri maçına, bir de bizimkine.
                  ikinci yarının başlarında gol bulamazsak bu abitoğlu maçı bize zehir edecektir.
                  daha önce defalarca yaptı, yine yapacaktır.
                  kuddusi neden kayseri maçına verildiyse bu da o yüzden bizim maça verildi...
                  her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• serbest vurusta baraj kurarsin bu normaldir veya kurmazsin. Ama serbest vurusu kullanacak adamin önüne 1 kisi koyarsan o 1 kisi anca kalecini yaniltir.
                    Sanki takim ikinci ligden yeni cikmis gibi amatörce hatalar yapiyor.
                    Sanirim bu kadroyla bizim en iyi yapabilecegimiz sey SL deki taktik. Defansa kapan, 1-2 pozisyon bul

Yorum

• Ya bjk nin kenardan yaptığı ortalara bizimkilere bak serkan rakip adamın ayağına baka baka pas atıyor ya.
                      Defans sarhoş gibi zaten işler acısı.

Bir takımdan 3 kişi gidince takım bu kadar da mı bozulur ya.
                      Bursaya bakıyorum 4..5 oyuncu değişti gs ye bakıyorum neredeyse alayı değğişti ama bu kadar mahkum
                      oynamıyorlar.

Neyse allahtan şampiyonlar liginde mücadele ediyoruz bir bahanemiz var yoksa çoktan birilerinin koltuğu sallanmaya başlanmıştı.
                      Kendi görüşümü de belirtiyim şampiyon ligi gruptan çıkalım ligde ilk 5 falan umrumda değil.
                      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ziya Doğan dönemine gitmek ister misin?
                        sahadaki futbol ziya doğan dönemini andırıyor....

Yorum

• Bekler iyi (Celustka-Cech) de fakat iki tane stoper almak lâzım. En iyisi 2012'de sözleşmesi bitenlerden, fazla pahalı olmasın.

Shelton'un fırsatı inanılmazdı.
                          YOU'LL NEVER WALK ALONE
                          OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ulan Pawel'in Burak'a attığı pas,o pozisyon gol olsaydı 1.devre bitene kadar 1 tane daha atardık.
                            maalesef pas atmayida beceremedi.topu adamin önüne atacagina arkasina atti.orda suc burak in degil brozek in kazmaligi
                            iho istifa.

Yorum

• Bu takım nasıl bu kadar kötü oynayabiliyor aklım almıyor...

Defans berbat , orta saha var mı yok mu belli değil..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• - Valla kusura bakmayında son zamanlarda bu takımda eleştirilecek son adam Tolga'dır , ayıp eidyorsunuz gerçekten...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X