Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alan takımın en iyisi.

Yorum

• selam neler oluyor bu bizim takima allah yani ne diyecegimi bilemiyorum ne bicim fitbol bu böyle yazik vallahi yazik su oynan oyuna bakin bizim senol hoca ne yapiyor arkadaslar anlamis degilim takim günden güne köcüyor kim nasil dirildecek bu takimi seyirciler biraz tesaruht yapin yahu vallahi sanki dügünde halay cekiyorlar bunlar orta saha yok defans denen bir sey yok 32 tane fitbolcu var kadroda ama hic birisi bir seye benzemiyor

Yorum

• Orta sahamının direncini artırmak şart. Zokora'nın önde kaldığı her pozisyon kalemizde gol tehlikesi oluyor.
        BORDO MAVİ

Yorum

• Hazırlık maçlarını bile daha heyecanlı seyrediyordum. Bu kadar tembel bir takım seyretmedim. Paslar bile tembel. Heyecan yok. Ama aradaki kalite farkı lehimize çok yüksek geliyor. Biraz gazlasak fark olur sanki.

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            cok kötü bir takimiz,her mac ayri futbolcular,kimin ne yaptigi belli degil.bu mactan puan alirsak mucize olur.
            bana ligde iyi bir takım söylermisin

fb bu hafta tek pozisyonla maç aldı şuana kadar en az 5-6 pozisyonumuz var

maç şuan 3-4 0 olması lazımdı biraz becerikli olsaydık yada yan hakem kesmeseydi

gs karabüğe karşı 1 puanı zor aldı

bursa 3 haftadır sadece dengeli ve fizik gücüne dayalı oyunla kazanıyor (iyi futbol ve bol pozisyon yine yok)
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Gidenlerin hepsini arıyorum açık ve net!Bu demek olmaz ki geri isterim.Selçuk gibi karaktersizi asla istemem de ama futbol olarak hepsini arıyoruz maalesef hepsini açık ve net!Zoko defans açısından iyi olabilir ama Selçuk iki yönlü oynuyordu oyunu.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• onu bunu bilmemde şenol güneşin takımını ilk defa bu kadar aciz oynarken görüyorum.şenol güneşin başında olduğu takım böyle oynayamaz.sabotemi ediyor ligi diyeceğim ama şenol güneşten başka güvenecek bi tane adam yok kulüpte.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kendi sahasında , rakip takım defansı orta sahaya kurmuş , bizim 2 katımız kadar pas yapmış olması bizden hiç ama hiç çekinmedikleri çok açık net.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Dökülüyoruz tek kelime ile bu! Boyle bir futbol hic yakışmıyor,okadar başarılı bir takım bu derece dağıtılırmı?bizde dağıtılır! Jaja alkol alıyormuş,yahu isterse sahada icsin! Yandık ki ne yandık işimiz cok cok zor Allah yardımcımız olsun. Bu futbolla kazansak da kötü oynuyoruz.

Yorum

• Sapara ve Pawel yerine Adrian ile Halil girsin baya birsey degisir sanirim. Pawel berbat bir oyuncu, bombos kafayi da vuramadi, bombos pozsyonda topu Burak'in arkasina birakti.
                      Gol ise ne yazik ki Tolga'nin hediyesi, tek kisilik baraj nedir yahu. Ayrica Celustka stoperde cok bocalayacak gibi duruyor, Allah sonumuzu hayretsin.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yediğimiz golde Tolga çift vuruş sandı galiba tek kişilik baraj kurarken ben anlamadım çünkü.
                        Yıllardır Türkiye Liginde oynayan Tolga , kaç sezondur Karabükte oynayan Cernat nasıl topa vuracağını bilemiyor mu ? .

Bravo valla .
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Asprilla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çift vuruşlar ya ofsayt, ya kaleciye geri pas, ya da faul olmayıp faule benzediği için (ayağı çok kaldırıp faul yapacakmış gibi yapmak) rakibi korkutup engellediği hareketlere verilir.

Bu yüzden elle oynamak direkt vuruştur, bildiğim kadarıyla.
                          Endirekt Serbest Vurus
                          Kalecinin kendi ceza alaninda asagidaki dört ihlalden birini yapmasi halinde rakip takim
                          lehine bir endirekt serbest vurus verilir:
                          • topu oyuna birakmadan önce eliyle alti saniyeden daha uzun süre kontrol ederse,
                          • topu oyuna biraktiktan sonra, top baska bir oyuncuya degmeden önce topa tekrar
                          eliyle dokunursa,
                          • takim arkadasi tarafindan ayakla bilerek kendisine verilen topa eliyle dokunursa,
                          • takim arkadasinin taç atisindan dogrudan gelen topa eliyle dokunursa

TFF Futbol Oyun kurallarindan alintidir.

Giray a topu Ferhat ayagiyla atti ve topu Giray eliyle kesti.
                          Dolayisiyla EN DIREKT SERBEST VURUS olmasi gerekiyor.

Eger durum boyleyse macta KURAL IHLALI VAR.
                          En son D.Demir tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 20:53.

Yorum

• karabük oynuyor bizimkiler seyrediyor.karabük eger acik oynamasa bu maci rahat alir.ulan 3 günde bir mac oynayacaksin diye her mac farkli kadro olur mu?
                            iho istifa.

Yorum

• Suanki sorun Serkan yada birbaskasi degil orta sahanin kötü olmasi.

Yanliz birde su var; Orta saha iyi olsa bile bu takimin yinede zamana ihtiyaci var. Bu zaman kaybinin sorumlusuda Yönetim'dir.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 2001 2002 yılındaki trabzonspora donduk!!! adam gibi kadro cıkart artık senol hoca!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X