Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayatımda gördüğüm en kötü Trabzonspor belki de.

Yorum

• çok kötüyüz çok.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Tolga bence golde acayip hatalıydı ama son pozisyonda çok beğendim. İyiydi.

Yorum

• Yediğimiz golde Tolga çift vuruş sandı galiba tek kişilik baraj kurarken ben anlamadım çünkü.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• devre arasında oyuncular birbirlerini şamarlayıp uyandırmalı. bu oyunla biraz zor galip geliriz. biraz sakin oynamalıyız.
            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
            ~Twitter ~

Yorum

• savcı girayı çağırırsa hiç şaşırmam,
              tatanga

Yorum

• takım yeni diye kendinizi avutmayın mersin 12 adam aldı 4 haftada 9 puanları var, bu arada manisa 4. maçında da 10 kişi kaldı

Yorum

• Aramıyoruz desenize şimdi de.
                  Bordomavi.net

Yorum

• Çok net fırsatlar kaçırmamıza rağmen oyun tam anlamıyla rezaletti. İlerisi adına hiç umutlu değilim ne yazık ki...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• En son ne zaman bu kadar kötü oynadık hatırlamıyorum.

Yorum

• Kadronun zamana ihtiyaci var ve buda Yönetimin izledigi sacma sapan Transfer Politikasi yüzünden.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• deminki karabükün pozisyonunda allah askina serkana bir bakin. Seken topa kossa alacak. Oyuna gireli 15 dk oldu agar cekimde kosmuyor yürüyor.
                          Allah belalirini versin ya. Kendi evimizde oynuyoruz ilk yari topla oynama yüzdemiz 37.
                          Bunun yeni bir takimla ne alakasi var? Volkan sanki icip icip geliyor maca. Bunlarda ruh kalmamis.

Bu zeminide 5 ayda anca bu hale getirebilen adamlara da selam olsun. Resmen rezil, papates tarlasindan da beter

Yorum

• - Pawel , Alanzinho , ferhat hatta Glowcaki gönderiliceklere yazılsın...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor geçen seneki gücünün %50 sini kaybetmiştir , artık çok net söyleyebilirim. Takımın tek sistemi, savunma arkasına Burak'ı kaçırmak başka hiç bir şey yok.
                              Aynen, bir takım hiç mi pas yapıp rakip alana gelemez, gelemiyoruz işte. Şaka gibi ya.

Yorum

• Son 10 dk gol yese bana sürpriz olmaz
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X