Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugun yenilmeyiz allahin izniyle ya 1 puao ya 3 puan ama beraberlik olacak gibi cok zor olacak

Yorum

• Karabükspor iyi bir takım ama başa baş mücadele etmeye çalışan bir ekip. Bizle başa baş oynayabilecek takımları yeneriz biz, fakat bizden aşağıda olan ekipleri açmakta yada pozisyon üretmekte sıkıntı yaşıyoruz malesef.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Zokora ilk 3 maçtaki gibiyse hiç gerek yok oynamasına . Aykut-Colman-Sapara orta sahası daha üretken olur diye düşünüyorum.

Sapara'nın son durumu nedir acaba?
        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Zokora ilk 3 maçtaki gibiyse hiç gerek yok oynamasına . Aykut-Colman-Sapara orta sahası daha üretken olur diye düşünüyorum.

Colman'ı beğendin ve Zokora'yı beğenmedin öyle mi ligde oynanan maçlarda ?

Sizi Hüseyin Çimşirlerden kurtarıp böyle üst düzey oyuncuları izleyebilme fırsatı sunan yönetimde suç işte. Bütün ülke Zokora'nın takıma katkısından bahsediyor bunlar adamı beğenmiyorlar hiç bir şey anlamıyorum bu taraftardan.
          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• bu maçı mutlaka almalıyız eğer alamazsak ki allah korusun bundan sonrası hiç iyi olmaz .bizim gibi tkımlar puan cetvelinin aşağısında kalmaya alışık değiller aşağıda kaldıkça takımı stres basar oynayacağı oyunuda oynayamaz.

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsun falan yok. Olmasın abi. 1-0 olunca 2 olsun. Sonra 3 olsun. Belki de okuyorlar 1-0'dan sonra 2'yi yapmıyorlar?
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• bu maçı 3-0 alacaz.
                u will need justice at the end..

Yorum

• Üzerimizden tüm şansızlıkları atacağımız maç olacak inşallah...

Yorum

• Lille maçında oynamayacağını düşünürsek Volkan Şen bence sahada olur.Halil'in yedek olarak başlayacağını düşünüyorum.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• 1-0 Olsun Felan Değil Valla O İşi Beceremiyoruz

1i Attıktan Sonra Geri Çekilirsek Artık Şenol Güneşde Suç Bulacağım
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zokora ilk 3 maçtaki gibiyse hiç gerek yok oynamasına . Aykut-Colman-Sapara orta sahası daha üretken olur diye düşünüyorum.

Zokora ilk 3 maç ne yapmadı da gözünüze giremedi?

Şu Zokora'ya penaltıları falan verselerde gol atsın bari, adam gol falan atamıyor diye gönderilecek..

Yorum

• 3-0 alacaz diyenler kimin gol atacağını yazabilirlermi nitekim ben takımda gol atacak adam göremiyorum
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• 3puandan ziyade iyi ve umut verici oyun izlemek istiyorum

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3-0 alacaz diyenler kimin gol atacağını yazabilirlermi nitekim ben takımda gol atacak adam göremiyorum
                              3-1 biter,

goller halil(2) burak , shelton

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3-1 biter,

goller halil(2) burak , shelton
                                Bilmediğimden soruyorum Halil hayatında kaç maçta 2 gol birden atmıştır.
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X