Bugun yenilmeyiz allahin izniyle ya 1 puao ya 3 puan ama beraberlik olacak gibi cok zor olacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Karabükspor iyi bir takım ama başa baş mücadele etmeye çalışan bir ekip. Bizle başa baş oynayabilecek takımları yeneriz biz, fakat bizden aşağıda olan ekipleri açmakta yada pozisyon üretmekte sıkıntı yaşıyoruz malesef.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Colman'ı beğendin ve Zokora'yı beğenmedin öyle mi ligde oynanan maçlarda ?İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora ilk 3 maçtaki gibiyse hiç gerek yok oynamasına . Aykut-Colman-Sapara orta sahası daha üretken olur diye düşünüyorum.
Sapara'nın son durumu nedir acaba?

Sizi Hüseyin Çimşirlerden kurtarıp böyle üst düzey oyuncuları izleyebilme fırsatı sunan yönetimde suç işte. Bütün ülke Zokora'nın takıma katkısından bahsediyor bunlar adamı beğenmiyorlar hiç bir şey anlamıyorum bu taraftardan.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Lille maçında oynamayacağını düşünürsek Volkan Şen bence sahada olur.Halil'in yedek olarak başlayacağını düşünüyorum.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Zokora ilk 3 maç ne yapmadı da gözünüze giremedi?İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora ilk 3 maçtaki gibiyse hiç gerek yok oynamasına . Aykut-Colman-Sapara orta sahası daha üretken olur diye düşünüyorum.
Sapara'nın son durumu nedir acaba?
Şu Zokora'ya penaltıları falan verselerde gol atsın bari, adam gol falan atamıyor diye gönderilecek..
Yorum
-
3-1 biter,İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-0 alacaz diyenler kimin gol atacağını yazabilirlermi nitekim ben takımda gol atacak adam göremiyorum
goller halil(2) burak , shelton
Yorum
-
Bilmediğimden soruyorum Halil hayatında kaç maçta 2 gol birden atmıştır.İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-1 biter,
goller halil(2) burak , sheltonBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum