Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman Sakat mı ?? Bu Maçı Alalım Da Nasıl Olursa Olsun ..

Yorum

• Arkadaş yeter artık herşeyi yapıp kazanmamız lazım. Taraftarlarımız da ruhunu kaybetmeye başladı. Bir galibiyet ile en az 6 hafta puan kaybetmeyiz diyorum.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Trabzon'daki taraftarımız çoktan ruhunu kaybetmiş durumda onlar 3 sene üst üste şampiyon olsa yine çoğu yalnız bırakıyor takımı ama tribünde yuhalamayı iyi biliyorlar.Var mı böyle bir şey ya sadece 272 adet bilet satılmış Karabükspor maçının.

Yorum

• 5 S. 37 Dk. Kaldı
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Bu maçı alıp sonrada lille yendik mi demeyin keyfimize
            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzon'daki taraftarımız çoktan ruhunu kaybetmiş durumda onlar 3 sene üst üste şampiyon olsa yine çoğu yalnız bırakıyor takımı ama tribünde yuhalamayı iyi biliyorlar.Var mı böyle bir şey ya sadece 272 adet bilet satılmış Karabükspor maçının.
              Ciddi misin hakkımız yendikçe pusup bir köşeye çekiliyoruz...Biz böyle değildik ne oluyor anlamış değilim....
              '9'
              fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzon'daki taraftarımız çoktan ruhunu kaybetmiş durumda onlar 3 sene üst üste şampiyon olsa yine çoğu yalnız bırakıyor takımı ama tribünde yuhalamayı iyi biliyorlar.Var mı böyle bir şey ya sadece 272 adet bilet satılmış Karabükspor maçının.
                Biz neden gidiyoruz ki zaten nasılsa rezil işe yaramazız .

3 günde bir maç trafiğini taraftarda kaldıramaz.
                Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Geçen sene son hafta Karabük maçı sonrası Sadri Şener basın mensuplarına demeç verirken arkadan bir taraftarımız AZİZ YILDIRIMIN ÇANTALARINI SORUN demişti. Aylar geçti ve herşey ortaya döküldü.
                  Yani biz eskiden olanları biliyor söylüyor ama yargıya taşıyamıyorduk.
                  Şimdi herşey yargıda alenen yapıldığı ortada buna rağmen hırsız ödüllendirilmeye devam ediyor.

Taraftarımız bunu kabullenemiyor ve soğumuş durumda.
                  Ev sahibi cezalandırılıyor küfrediliyor hırsız ise aklanmak üzere..

Bunun acısını yaşıyoruz.

Yorum

• taraftarmız farklı duygular içinde özellik trabzondaki onlar takımı bacelona sanıyolar hep yeniceklerini zannediyolar hiç birzaman düşüşlerin olmucanı zannediyolar ama şite bunun imkansız oldunu anlamıyolar

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      taraftarmız farklı duygular içinde özellik trabzondaki onlar takımı bacelona sanıyolar hep yeniceklerini zannediyolar hiç birzaman düşüşlerin olmucanı zannediyolar ama şite bunun imkansız oldunu anlamıyolar

Barça bile hep yenmiyor ki

Yorum

• Trabzon kültüründe yetişen adamın hali bambaşka.

Aykut Kocaman milletin penaltılarını irdelesin anca
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• takimimiz iyiye gidecek bundan eminim..Ama trabzondaki taraftarimiz buna engel oluyor..yaziklar olsun diyecek baska birsey bulamiyorum.. Fenerbahce taraftari her mac bize küfür sayar, allah askina adamlar takimlarini nasil sirtliyor bi gördünüzmü??? Ya bizim taraftar? ne yapiyor? Allah askina biri bana cevap versin, resmen fb taraftarlari altinda eziliyoruz..rezaletin önde geleni bu..biri buna artik el koysun..ne yapilacaksa yapilsin kurtulalim bu rezaletten

Yorum

• İlk olarak LaZCiHaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            takimimiz iyiye gidecek bundan eminim..Ama trabzondaki taraftarimiz buna engel oluyor..yaziklar olsun diyecek baska birsey bulamiyorum.. Fenerbahce taraftari her mac bize küfür sayar, allah askina adamlar takimlarini nasil sirtliyor bi gördünüzmü??? Ya bizim taraftar? ne yapiyor? Allah askina biri bana cevap versin, resmen fb taraftarlari altinda eziliyoruz..rezaletin önde geleni bu..biri buna artik el koysun..ne yapilacaksa yapilsin kurtulalim bu rezaletten
                            Genelleme yapmasak....
                            #BorussiaDortmund
                            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

takimimiz iyiye gidecek bundan eminim..Ama trabzondaki taraftarimiz buna engel oluyor..yaziklar olsun diyecek baska birsey bulamiyorum.. Fenerbahce taraftari her mac bize küfür sayar, allah askina adamlar takimlarini nasil sirtliyor bi gördünüzmü??? Ya bizim taraftar? ne yapiyor? Allah askina biri bana cevap versin, resmen fb taraftarlari altinda eziliyoruz..rezaletin önde geleni bu..biri buna artik el koysun..ne yapilacaksa yapilsin kurtulalim bu rezaletten
                              Cihan kardeşim, hiç bir taraftarın karşısında ezilmiyoruz.

Trabzonsporlu olmaktan mutluyuz, gururluyuz, ezilmemiz için hiç bir sebebimiz yok.

Suçlama yöneltmek yerine bir sorun varsa sebeplerini anlamaya, çözümünü bulmaya çalışalım.

Suçlamalar karşılıklı suçlamalara, sonrasında ise hakaretlere dönüşmeye başlıyor.
                              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

İmzama koyabilsem bu metni yazardım.
                                FIRTINA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X