İlk olarak Serdær tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Sanırım şehirde maça giden kesimde kombine var. Diğerleri de kahvede izlemeyi tercih ediyor. 7500 bilet ancak dışarıdan gelenlerin çok olduğu büyük maçlarda satılır.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
-
Ortasahamızı dinlendirmemiz gerek. En azından Colman ile Zokora'yı değişmeli kullanalım bu maç. Ne şiş yansın ne kebap...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
feneri düşmüş kabul edelim kim şampiyon olacak bu kadroyla bizmi ? beşiktaş,bursa,g.saray,eskişehir sonra belki biz zor dostum zor ara transferde mutlaka santrafor almalıyız defansada sağlam bir adam almalıyız dünkü eziklerin maçında hakemden sonra yobo takımını kurtardı yobo tarzında bir adam almalıyıztatanga
Yorum
-
Bakalım çıkmış mı ?İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSapara antrenmanlara cıktı mı?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Çarpıtmadım Bahadır kardeşim,İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkesin anladıgı dilden konusmak lazım ben küfür güzel bişey de demedim. .
Burda ki göndermeler tffye ve pek degerli yönetim kurulumuza. .
Adamlar her mac küdür ediyo bizim yönetimden ses seda yok
Biz küfür edince ceza vericekler mi onu merak ediyorum .
Abicim şike filan diyipte lafları carpıtmayalım.
güzel kelimesi çirkin bir fiilin önünde kullanıldığında o fiilin çirkinliğini gölgelemez. Bunu vurgulamak için yazdım. Yoksa senin şike de yapalım demeyeceğini tabii ki biliyorum.
Güzel güzel küfür etmek ifâdesi bana rahatsız edici geldi. " Güzel güzel şike yapmak" ifâdesiyle senin de dikkatini bu rahatsız ediciliğe çekmek istedim.
İstanbul takımlarına gösterilen hoşgörünün bize gösterilmeyeceğini şimdiye kadar fazlası ile deneyimledik. Bizim isteğimiz, bize de hoşgörü gösterilmesi değil, kimseye hoşgörü gösterilmemesi olmalı.
Aynı dilden konuşmak konusuna gelince,
Elmas lağımın içine düşse de gene elmastır, değerinden hiç bir şey yitirmez.
Yeter ki elmas gibi davranmaya devâm etsin, lağımın özellikerini benimsemeye başlarsa elmas olmaktan vazgeçiyor demektir. Elmas lağımın özelliklerini benimserse dışardan bakanın elmasla lağımı birbirinden ayırd etme imkanı kalmaz.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 13:41.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Anlaşılan şike soruşturmasından en çok etkilenen kurum yine biz olduk. Taraftar tiyatro izlemek istemiyor. Bu işin sonunda Trabzonspor'un hakkı olan şampiyonluk verilmez ise bu şehirde kimsenin stada maç izlemeye gideceğini sanmıyorum.İlk olarak mawro61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu ana kadar kombine hariç 210 bilet satılmış. maç saatine 1000'i bulur.
15 bin oluruz yine. bizim için iyi bir rakam.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
Tamam abi anladım sen orda ki ''güzel''e vurgu yapmışsın o acıdan düşünmemiştim. . .İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇarpıtmadım Bahadır kardeşim,
güzel kelimesi çirkin bir fiilin önünde kullanıldığında o fiilin çirkinliğini gölgelemez. Bunu vurgulamak için yazdım. Yoksa senin şike de yapalım demeyeceğini tabii ki biliyorum.
Güzel güzel küfür etmek ifâdesi bana rahatsız edici geldi. Senin de dikkatini bu rahatsız ediciliğe çekmek istedim.
İstanbul takımlarına gösterilen hoşgörünün bize gösterilmeyeceğini şimdiye kadar fazlası ile deneyimledik. Bizim isteğimiz, bize de hoşgörü gösterilmesi değil, kimseye hoşgörü gösterilmemesi olmalı.
Aynı dilden konuşmak konusuna gelince,
Elmas lağımın içine düşse de gene elmastır, değerinden hiç bir şey yitirmez.
Yeter ki elmas gibi davranmaya devâm etsin, lağımın özellikerini benimsemeye başlarsa elmas olmaktan vazgeçiyor demektir.
Bende eşitlik istiyorum onlara ceza vermiyorlarsa bize de vermesinler yoksa bize ayrı muamale yapsınlar demiyorum ki.
Herkese neyse bize de o.
Aslında serzenişlerimin cogu bizim yönetime. .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum