Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şaka Maka Düşme potasındayız ona göre Trabzondakiler maça gitsin

Yorum

• İlk 3 maçta maçtan önce burada yorum yapmamıştım

Önce Karabük sonra Lille galibiyetleri ile coştur bizi Trabzonspor ' um .

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aksini kimse söylemez zaten. Ama kale arkası boşluklarından taraftar değil kulüp sorumludur.
        Neyse ben aynı açıklamaları tekrar etmekten usandım.
        İnşallah her şey güzel olacaktır.
        Kale arkalarını kombine ve bilet satışına kapatan yönetim eseriyle övünsün dursun
        Ya da E.B sülalesini toplayıp maça götürsün
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Şimdi bu maça ne desem yalan olur Ne zaman büyük konuşsam hep bişiler oldu
          Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Herkes kadro yapıyor bende yapayım bari

-------------------Tolga---------------------
            Celustka------Giray-------Mustafa--------Cech
            ------------------Zokora---------------------
            ------------Colman--------Sapara------------
            Burak-----------------------------------Halil
            -------------------Henrique-------------------

Giray Mustafa ikilisi ile olmaz diyorsanız Mustafa ' nın yerine Glowacki , Celustka ' nın yerine de Serkan

Yorum

• Lütfen herkes Trabzonspor için birkaç hafta daha sabretmemiz gerektiğini öğrensin artık. Öğrenmekle de kalmasın anlatsın...

Kahvede, okulda, sokakta, otobüste... Nerede Ts muhabbeti açılırsa "Sabredelim" diye uyarsın taraftarımız, sabırsız olan insanları...

Bıktım artık çünkü kelle isteyen adamlardan. Yeter yahu, bu takım neler çekti? Kimler geldi geçti? Albayraklar, ziya doğanlar... Sonra top tekniği olmayan "Kazma" diye tabir edilen oyuncularla az mı çıktık sahaya? Herkes şapkasını önüne koysun sabırlı olması gerektiğini öğrensin.

Ben takımımın en az 1 ay daha arkasındayım valla... Aynı zamanda Şenol hocanında...

Yorum

• - Özer Hurmacı denen paragözün Hocasıyla arası açılmış ahh ah nasıl üzüldüm ya ççç
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lütfen herkes Trabzonspor için birkaç hafta daha sabretmemiz gerektiğini öğrensin artık. Öğrenmekle de kalmasın anlatsın...

Kahvede, okulda, sokakta, otobüste... Nerede Ts muhabbeti açılırsa "Sabredelim" diye uyarsın taraftarımız, sabırsız olan insanları...

Bıktım artık çünkü kelle isteyen adamlardan. Yeter yahu, bu takım neler çekti? Kimler geldi geçti? Albayraklar, ziya doğanlar... Sonra top tekniği olmayan "Kazma" diye tabir edilen oyuncularla az mı çıktık sahaya? Herkes şapkasını önüne koysun sabırlı olması gerektiğini öğrensin.

Ben takımımın en az 1 ay daha arkasındayım valla... Aynı zamanda Şenol hocanında...

Aynen ama bunu kisitlamak dogru degil, cünkü bence 1 aydan daha fazla zamana ihtiyacimiz olacak.

Hatta bu sezon hep istikrarsiz sonuclar alacagiz bence.
                  En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 23.09.2011, 15:55.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Glowacki-Colman-Zokora birde oynatma zorunluluğu yoksa Celustka dinlensin bu hafta.Ama Serkan'da çekilir gibi durmuyor.

Tolga-Celustka-Giray-Mustafa-Cech-Aykut-Sapara-Volkan-Henrique-Burak-Halil 11'i maçı alacak kapasiteye sahip.Tabi form düzeyleri iyiyse.

Zeki-Glowacki-Ferhat-Serkan-Colman-Alanzinho-Pawel'de yedeklerim.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen ama bunu kisitlamak dogru degil, cünkü bence 1 aydan daha fazla zamana ihtiyacimiz var.

Hatta bu sezon hep istirkrarsiz sonuclar alacagiz bence.
                      tabi ki kısıtlamak doğru değil. Ben 1 ay tahmini olarak dedim. Takım her geçen gün daha iyi olacak. Bir de onları 1 ay sonra görün manasında

Yoksa istikrarsız bir sezon olabilir. Ama istikrarsız bir oyun olacağını sanmıyorum. Oynadığımız oyun gün geçtikçe daha iyi olacaktır.

Yorum

• Yarin olsa da mac saati gelse.Iple cekiyorum bu maci.Alip yukselise gecme vakti geldi.Burak-Henrique ikilisine cok is dusuyor.

Yorum

• Maç yarın mı

Bu ne ya..

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maç yarın mı

Bu ne ya..
                            Yarin olmasi iyi oldu galibiyete aciz.Alalim da keyfimiz yerine gelsin.

Yorum

• Zokora dinlendirilsin bence.Aykut'u görmek lazım.Sezer bile olur.Orta sahada rotasyon şart.
                              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Aykut'a 3-4 maç sabretsek güzel işler çıkaracak benmi yanlış , düşünüyorum bilmiyorum Samsun maçında oyuna girdikden sonra oyun dengelendi o dakikalarda orta sahamız çok rahat geçiliyordu.
                                Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                                Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X