Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ________________Tolga________________

Celutska_____Yumlu___Giray____Cech
    ____________Aykut____Barış A.

Volkan şen_____ Sapara____Eren

Burak Yılmaz

dakika 45 Eren (çıktı) Alanzinho (girdi)
    dakika 60 Barış A(çıktı) Halil Altıntop (girdi)
    dakika 75 Volkan (çıktı) Zokora(girdi)

oyunun sonlarında düşüyoruz zokora yı böyle bir zamanda sokarsak oyunu tutabilir burada mutlak 3 puan hedef olduğu icin varsaydım böyle değişiklikler oldu

________________________Tolga_________________

Celutska_____Giray____Yumlu_____Cech

Aykut____Sapara____Zokora

Alanzinho

Burak__________Altıntop
    şeklinde bir taktiğe geçeriz orta sahayı da elini kolunu sallayarak geçemezler bu şekilde yine geri dönmeyen oyuncu olur muhtemelen alanzinho ve burak ileride kalır bence geride de acıklar vermeyip 3 puanı hanemize yazdırırız bu sefer .. nasıl olsa öne gececez
    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• ........................
      En son Ahmet F. Zengin tarafından düzenlendi; 23.09.2011, 14:02.

Yorum

• Bu maçta, golu atıp üzerine yatma hastalığından vazgeçeriz inşallah. ilk golden sonra 2'yi 3'ü aramalıyız.
        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tolga-Celutska-Glowacki-Mustafa-Cech-Zokora-Aykut-Volkan-Adrian-Henrique-Burak

Güzel Kadro Sadece Glowacki den sakatlanacak diye çok korkuyorum.
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Konuyla Alakasız Ama Arkadaşlar Ben Kulübe Telefonla Ulaşmaya Çalışıyorum Ne Açan Var Ne Bişe Nasıl Olcak Bu İş..

A.Bilbao Maçı Biletleri İle İlgili. 15 Gün Önce İade Ettim Mecidiyeköy Tsclub'a Şimdi Orayı Aradım Biz Bilgileri Kulübe Gönderdik Kulüple İrtibata Geçin Dediler.

Kulübe Ulaşamıyoruz Ki. K.Bakmayın Konuyla Alakasız Ama.
            ..o maç oynandı ve bilbaoyu eledik...sevgiler
            .....

Yorum

• Colman yada Zokora dinlendirilmeli.
              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk Yarı 2 Fark Yapalımda Oyuncu Dinlendirelim İkinci Yarı. Çok Şey Mi İstiyorum Allah'ım

Yorum

• Artık kötü sonuçlara son verip bu maçı kazanmalıyız. Allah yardımcımız olsun.

Yorum

• bir şansızlıktır gidiyoruz....inş bu hafta beklenen sonucu alırız...

Yorum

• Valla artık harbi harbi düşünüyorum barça modelini...

Zokora'nın defansif özelliklerine kimse laf edemez, çok sağlam adam ama çoğu maçta çok içe gömülüyor ve orta sahada pas yapıp üstünlük kuramıyoruz...

Şenol Hoca orta sahayı SAPARA-COLMAN-ADRIAN üçlüsüyle kursa ve ZOKORA'yı da Mascherano stili stoper-önlibero karışımı oynatsa fena olmazmı, iyi bir kesici ve hava toplarında da gayet iyi...Sapara-Colman-Adrin üçlüsü yapacakları paslarla resmen rakibi süründürür...

Yorum

• Sapara ilk 11'de görmek istiyorum .
                        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güzel Kadro Sadece Glowacki den sakatlanacak diye çok korkuyorum.
                          O zaman Aykut stopere, Sapara ortasahaya
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Maçlar 85 dakika oynansaydı şu an 7 puanımız vardı.

Yorum

• volkanın yerıne saparayla baslanırsa 60 dakıkada adrıan dısarı alınmazsa dahası golu attıkdan sonra gerıye yaslanmassak son 15 dakıka defans oyuncusu değıstırmezsekkı son 3 maçda değısıklıklerın ardından gollerı yedık mac bızım rahat olun bu maçdakı puan kaybı teknık heyatın ısını ıyıce ozrlastırır elestırılerın onu kesılemez zira..

Yorum

• 0-0 biter ya da 85de yeriz 0-1 kaybederiz bu takımdan bir şey olmaz küme düşmemeye oynayan takımlar gibi gol atıp yatıyoruz.halil oynarsa hepten yandık.adam forvet hariç her yerde oynuyor.bi ceza sahasında göremedik kendisini.yazık ya 3 haftada 2 puan ne demek!
                                Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X