Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocayı tartışmaya gerek yok Yönetim acilen istifa etmeli yoksa çok daha kötüye gideceğiz Trabzon tarihinin en kötü takımlarından biri kuruldu hiçbir şey beklemiyorum ben inşallah bir an önce giderler...
    bişeymi içtin hoca iyimisin

Yorum

• Broosun takimi ne hale getirip Trabzonsporu dibe vurmasi ve akabinde Senol hocanin takimi devralip ilk 5e sokup, Turkiye kupasinda sikecileri madara edip, sezon basindada Super kupada sampiyon bursayi madara edip bana kalirsa sampiyon yapmistir. Senol hocayi tartisanlara anlam veremiyorum lakin takim duzlugue cikacaktir. Artik kimse kolay kolay saha disi islerinede basvuramaz ve bakiyoruz ki bizimle beraber bjk, gs ve sikecilerde epey zorlaniyor maclarini kazanmakta. O yuzden bu ig cok seye gebedir yeterki takimimiza her zaman oldugu gibi destek cikalim...
      Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

Hocayı tartışmaya gerek yok Yönetim acilen istifa etmeli yoksa çok daha kötüye gideceğiz Trabzon tarihinin en kötü takımlarından biri kuruldu hiçbir şey beklemiyorum ben inşallah bir an önce giderler...

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Paldır küldür gitsinler mi? Hemen mi?

Bu takımdan bir şey olmaz mı?

Gitsiler tabiki daha işleri ne??

Hiçbir şey olmaz bu takımdan.....
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

Gitsiler tabiki daha işleri ne??

Hiçbir şey olmaz bu takımdan.....
            Peki gitsinler o zaman.
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Eskiden ilk onbir belliydi yedekten oyuna girenlerde hemen hemen ayni isimlerdi simdi kadro genisledi ilk bakista olumlu gozuken bu tablonun ayni zamanda dezavantajlarida var esas 11 hazirlik donemlerinde belirlenemedi sonradan birkac oyuncu dahil oldu onlarlada yeterli derecede takima alisamadilar aslinda yeni kurulan takimlarda ilk macta cikan kadronu birbirlerine alismasi icin sonuc ne olursa olsun en az bes hafta bozulmaz ama sakatliklar ve cezalar dolayisiyla kismet olmadi bu arada eskiden 1-0 onde goturduyumuz maclarda rakipler ustumuze gelmeye cesaret edemiyordular elimizde gokdeniz jaja ve yattara gibi kontra silahlarimiz vardi simdi o tip oyncularimizin olmadigini rakiplerde bildigi icin 1-0 giden maclarda macin sonlarina dogru risk alip cok adamla hucum etme cesaretini gosteriyorlar

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bişeymi içtin hoca iyimisin

Ne hocası cami hocası mı?

Kendi düşüncem katılır katılmazsın o kadar....
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

Peki gitsinler o zaman.

Abi Allah aşkına hiç ümit veriyor mu bu takım ya Sen uzun zamandır böyle bir takım görmüşmüydün??
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

Abi Allah aşkına hiç ümit veriyor mu bu takım ya Sen uzun zamandır böyle bir takım görmüşmüydün??
                    Yanlış anlama, gülüşüm aceleciğine, heyecanına.

Bu sene play off'a şampiyon olarak gireceğimizi tahmin ediyorum.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• 2 li diyaloglara girmeyeyim diyorum yaa sabııır yaa sabııır,düşünceye bak.
                      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Bu takım play off a bile girmese desteğim devam edicektir yeni takım zamana ihtiyacı varşenol hocanın krediside sonsuz...
                        HAMİ_41

Yorum

Est.. abi...

Abi bu takım Playoff'a Şampiyon olarak girsin mesleği bırakmazsam adam değilim ben...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                            İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

lekesi hala temizlenmemiş şu b.ktan ligde 3 maç kazanamadık diye yönetim istifa etmeli öyle mi ? o kadar kolay değil bu işler, sadri şener den iyisini mi bulacağız adam sıradan anadolu takımı damgası yemiş kulübün başına geçti 3 senede büyüklerin başına bela olduk fb yi önce ülkeye sonra tüm dünyaya madara ettik her sene şampiyonluğa oynadık onun döneminde, yada kupa kaldırdık. yetmez mi ? bence yeter...

tamam takımda bir cacık yok adrian felan boş transfer havası vermekte hiç güven vermiyorlar ancak o kadarda vahim bir durum yok yani bu sene yine sonuna kadar zirveyi kovalayalım en azından o heyecanı yaşayalım ek olarak CL dede sürpriz takım olup adımızı avrupaya duyuralım yeter.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                lekesi hala temizlenmemiş şu b.ktan ligde 3 maç kazanamadık diye yönetim istifa etmeli öyle mi ? o kadar kolay değil bu işler, sadri şener den iyisini mi bulacağız adam sıradan anadolu takımı damgası yemiş kulübün başına geçti 3 senede büyüklerin başına bela olduk fb yi önce ülkeye sonra tüm dünyaya madara ettik her sene şampiyonluğa oynadık onun döneminde, yada kupa kaldırdık. yetmez mi ? bence yeter...

tamam takımda bir cacık yok adrian felan boş transfer havası vermekte hiç güven vermiyorlar ancak o kadarda vahim bir durum yok yani bu sene yine sonuna kadar zirveyi kovalayalım en azından o heyecanı yaşayalım ek olarak CL dede sürpriz takım olup adımızı avrupaya duyuralım yeter.

Senin görüşün kardeşim saygı duyarım....
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X