Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Karabük bizden çok daha iyi bir takım Kesinlikle yeniliriz...

Yenilelim Ama lille yi yenelim anlaştık mı?
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senol günesin öyle bir kredisi varki elestirenleri burda doguduklarina pisman ediyorlar resmen...

Su anki durumda senol güneste suc görmeyenler maclari tekrar izlesin...

Kadrosununda genis olmasi nedeniyle oyuncu secimlerinde sacmalayan ve sezonu en erken acan takimlardan biri olmamiza ragmen takim hic ama hic hazir hale getiremeyen senol günes...

Yeni takimimiz var tamam dogru ama bu futbolu gördükten sonra sanki adamlar tam limitte oynuyormus gibi bir görüntü var ve gelecek icin su an hic umut vermiyor
      bırakın bu işleri, kimse utanmaz bir fırsatçılıkla şenol güneş'i bezdirmeye çalışmasın...trabzonspor tarihinin en başarılı insanıdır kendisi ve biz de eğer tırnak ucu kadar seviyorsak trabzonsporu desteklemektir payımıza düşen, şenol güneş'e futboldan anlamayan beyinlerimizle saldırmak değil!!!
      Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
      my name is onur....
      Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senol günesin öyle bir kredisi varki elestirenleri burda doguduklarina pisman ediyorlar resmen...

Su anki durumda senol güneste suc görmeyenler maclari tekrar izlesin...

Kadrosununda genis olmasi nedeniyle oyuncu secimlerinde sacmalayan ve sezonu en erken acan takimlardan biri olmamiza ragmen takim hic ama hic hazir hale getiremeyen senol günes...

Yeni takimimiz var tamam dogru ama bu futbolu gördükten sonra sanki adamlar tam limitte oynuyormus gibi bir görüntü var ve gelecek icin su an hic umut vermiyor
        Peki Ağabey Bu takıma kim geldide Şenol Hocadan daha iyi performans gösterdi 25 yılda..1-2 ay sabır çok mu zor...
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".

Yorum

• Tolga
          Celustka-Giray-Glo-Cech
          Zokora-Aykut-Colman
          Halil-Pawel-Burak

Taktik: 4-1-2-3

Yorum

• Şikeye destek amaçlı maça giden kadınlara özenenleri gördükçe içim acıyor.
            Bizim tek sıkıntımız maratondan ses gelmemesi. Stad gayet de doldu İBB maçında. Kale arkalarında boşluk vardı. Bunun sorumlusu bizler değiliz, kulüptür.
            İstanbul'da şikeye destek için milyonlar toplansa ne ifade edebilir bizler için?
            Sanırım ben hatalı düşünüyorum. Onlar büyük bir tebriği hak etmiş. Günümüzde çirkin işlere rağbet edilmesi takdir görüyor da benim mi haberim yok bilemiyorum. Ha diyorsunuz ki, onlar bu kötü olaya rağmen dolduruyor o stadı da biz niye dolduramıyoruz?
            Burdaki taraftarı acımasızca eleştirmekten vazgeçmenizi istiyorum.
            Eminimki burdaki atmosferi, yaşamı, ve düşünceleri bilmeyen çok kişi var. Herkese değil bu sözlerim. Ben de herkes gibi üzülüyorum bu duruma. Ben de ses çıksın yıkılsın stad istiyorum. Ama kimse bu yüzden taraftarı harcamasın.
            Her başlıkta Trabzon taraftarını eleştirmekten zevk alanlar var.
            Gerekli olanı söyleyin, ama abartmayın.
            O stadı dolduramayan yüreği bordo mavi ateşle yanan, acı çeken çok taraftar var burda.
            Ben onları gördükçe, dinledikçe, yaşadıkça anlıyorum.
            Haksızlık edildiğini düşünüyorum. Bazı eleştirilerin acımasız olduğuna inanıyorum.
            İçlerine yılların hüznünü basmış insanlar. Anlamak istemeseniz de öyle.

Ve gelip burda Trabzon bu takımı hak etmiyor demek, hakaretten öte değil... Herkes bu konuda lütfen artık duyarlı davransın.

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bırakın bu işleri, kimse utanmaz bir fırsatçılıkla şenol güneş'i bezdirmeye çalışmasın...trabzonspor tarihinin en başarılı insanıdır kendisi ve biz de eğer tırnak ucu kadar seviyorsak trabzonsporu desteklemektir payımıza düşen, şenol güneş'e futboldan anlamayan beyinlerimizle saldırmak değil!!!
              ya ne abartıyorsunuz bu kadar? bana adamı biraz eleştirdik diye bi küfretmediğiniz kaldı.

niye bu kadar koruyorsunuz? göstermelik olsun diyemi? 3 maçtada hatası var. galibiyet alamamızın sebebi de o. bu taktiklerle devam ederse sezon sonuna kalmadan gider zaten.büyük ihtimal bizde kümeye oynarız.

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Peki Ağabey Bu takıma kim geldide Şenol Hocadan daha iyi performans gösterdi 25 yılda..1-2 ay sabır çok mu zor...
                Sene 1996 önce Breams sonra Leekens in Sadri Şenerle beraber kurduğu kadroyu Şenol Güneş oturmuş halde alır ve şampiyonluğa oynatır.

Sene 2004 2005 Atay Aktuğ ve kısmen Ziya Hoca tarafından kurulan takım Şenol Güneş tarafından devr alınır ve şampiyonluğa oynatılır

Sene 2010-2011 Ersun Yanal ve Sadri Şener tarafından kurulan takım Şenol Güneş tarafından devr alınır ve gene şampiyonluğu oynanır.Sonuç mahkemelik bize göre şampiyonuz.

Burada ki esas nokta Şenol Hocanın ilk defa Trabzonspor da takım kurması.Evet bir jenerasyon milli takımı bence Şenol Hoca kurmuştur veya en azından üstüne başarılı eklemeler yapmıştır.Ama şu an ortada neredeyse tamamı kendisi tarafından kurulan bir takım var 27 senenin en başarılı hocasıdır rakamlar yalan söylemez ama bir de yukarıda yazdığım gerçekler var.Gerçek sınav şimdi başlıyor yeni kadro ve Şampiyonlar Ligi...

Yorum

• Necmi adam daha ne yapacak nerdeyse ilk yarı Celutska yla depara kalkacaktı.Benim gördüğüm kenardan en ÇOK maça müdahil olan hoca.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şikeye destek amaçlı maça giden kadınlara özenenleri gördükçe içim acıyor.
                    Bizim tek sıkıntımız maratondan ses gelmemesi. Stad gayet de doldu İBB maçında. Kale arkalarında boşluk vardı. Bunun sorumlusu bizler değiliz, kulüptür.
                    İstanbul'da şikeye destek için milyonlar toplansa ne ifade edebilir bizler için?
                    Sanırım ben hatalı düşünüyorum. Onlar büyük bir tebriği hak etmiş. Günümüzde çirkin işlere rağbet edilmesi takdir görüyor da benim mi haberim yok bilemiyorum. Ha diyorsunuz ki, onlar bu kötü olaya rağmen dolduruyor o stadı da biz niye dolduramıyoruz?
                    Eminimki burdaki atmosferi, yaşamı, ve düşünceleri bilmeyen çok kişi var. Herkese değil bu sözlerim. Ben de herkes gibi üzülüyorum bu duruma. Ben de ses çıksın yıkılsın stad istiyorum. Ama kimse bu yüzden taraftarı harcamasın.
                    O stadı dolduramayan yüreği bordo mavi ateşle yanan, acı çeken çok taraftar var burda.
                    Haksızlık edildiğini düşünüyorum. Bazı eleştirilerin acımasız olduğuna inanıyorum.

Ve gelip burda Trabzon bu takımı hak etmiyor demek, hakaretten öte değil... Herkes bu konuda lütfen artık duyarlı davransın.
                    Tamam biraz fazla yükleniyorlar ama 3 gün önce dünya devi İnter'i yenerek çıkıyor takım maça ve hadi tribünlerin doluluğunu boşluğunu geçtim ordaki mevcut taraftarın daha ateşli olması lazımdı. Dilekolay, interi yenerek geliyor takım.

Yorum

• Şenol Güneş ' in dün yaptığı tek şey benim gibi oturup izlemekti . Bende söylerdim takıma soyunma odasında 1-0 öndeyiz geri yaslanalım böyle bitirelim demeyi .

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Necmi adam daha ne yapacak nerdeyse ilk yarı Celutska yla depara kalkacaktı.Benim gördüğüm kenardan en ÇOK maça müdahil olan hoca.
                        ayrı maç izledik galiba, birtek gol yedikten sonra bağırmaya başladı.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şikeye destek amaçlı maça giden kadınlara özenenleri gördükçe içim acıyor.

kardeşim dediklerine katılmakla beraber, bu taraftar topluluğu ben dahil olmak üzere en pahalı transferleri istemeyi biliyoruz ya da Trabzon klübünün gerçekleriile örtüşmeyen yıllık ücretleri verelim demesini de biliyoruz. bizim durumumuz halden anlamayan çocuk gibi. anneden babadan herşeyi isteriz.ama bu aile bütçesinin gerçekleri ile örtüşürmü hiç düşünmeyiz.

Yorum

• İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tamam biraz fazla yükleniyorlar ama 3 gün önce dünya devi İnter'i yenerek çıkıyor takım maça ve hadi tribünlerin doluluğunu boşluğunu geçtim ordaki mevcut taraftarın daha ateşli olması lazımdı. Dilekolay, interi yenerek geliyor takım.
                            Bu konuda hemfikiriz. Ben de eleştiriyorum bu noktada. Maçta sinirden kendi kendimi yedim zaten.
                            Maraton orta yaşların çoğunluk olduğu kısım. İnsanlar bağırmıyor, bu olayların üzerine futboldan da belli ki soğumuş çoğu kişi. Grup da kalmamış maratonda. Bu yüzden fazlaca kötü oldu bu durum.
                            İnşallah bir şeyler düzelir.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ayrı maç izledik galiba, birtek gol yedikten sonra bağırmaya başladı.
                              Bilmem benim izlediğim maç Samsun daydı senin ki nerdeydi.Yahu ben açıkçası Şenol Hoca dan öyle çok da fala haz etmem ama adam maçı kenarda yaşıyor gir çık kademe yap hakkını yemeyin.

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sene 1996 önce Breams sonra Leekens in Sadri Şenerle beraber kurduğu kadroyu Şenol Güneş oturmuş halde alır ve şampiyonluğa oynatır.

Sene 2004 2005 Atay Aktuğ ve kısmen Ziya Hoca tarafından kurulan takım Şenol Güneş tarafından devr alınır ve şampiyonluğa oynatılır

Sene 2010-2011 Ersun Yanal ve Sadri Şener tarafından kurulan takım Şenol Güneş tarafından devr alınır ve gene şampiyonluğu oynanır.Sonuç mahkemelik bize göre şampiyonuz.

Burada ki esas nokta Şenol Hocanın ilk defa Trabzonspor da takım kurması.Evet bir jenerasyon milli takımı bence Şenol Hoca kurmuştur veya en azından üstüne başarılı eklemeler yapmıştır.Ama şu an ortada neredeyse tamamı kendisi tarafından kurulan bir takım var 27 senenin en başarılı hocasıdır rakamlar yalan söylemez ama bir de yukarıda yazdığım gerçekler var.Gerçek sınav şimdi başlıyor yeni kadro ve Şampiyonlar Ligi...
                                Peki ağabey o kadroları kuranlar niye kalmamışta kadrolarını oynatamamışlar.Ersun Yanal zamanında oynadığımız futboldan zevk alıyor muydunuz? Evet Sınav Vakti doğrudur.Peki 1-2 ay sabır çok mu zor?Belki Karabük ve Lille maçlarındanda üzüntülü ayrılacağız ama ben bu takımda ışık görüyorum bana da bu yeter.Eldeki imkanlar ya da yönetim beceriksizliği.Şenol Hoca yönetimle kavgalı olsa transfer yüzünden bu seferde vay efendim bir rahat yüzü göremeyecek miyiz?Transfer yapamıyor diyoruz ee peki o transfer yapamıyor ama sen ne kadar sabırlısın diye sormazlar mı adama??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X