Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen maçtan önce de yazmıştım.

Umarım şu Trabzonspor'u sevmeyip sadece Trabzonspor yenilince buralara yazılar dolduran hiç bir şeyi beğenmeyen, tebrik etmeyi beceremeyen kişilerin susması için kazanırız.

Trabzonspor yenilsin, yensin benim için farketmez. Benim sevgim değişmez. Şenol hocaya, Ünal'a, Tolga, Giray, Burak'a olan sevgim değişmez. Maç içinde kızarım, maç bitince üzülürüm ama dokunulmazlarıma bir iki maçta şanssız bir şekilde puan kaybettik diye dil uzatamam.

O yüzden kendim için değil, Trabzonspor'un en güzel ortamı olan bordomavi.net'te yüzlerce ağlak insan görmek istemediğim için kazanalım istiyorum. Kazanalım da susun.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geçen maçtan önce de yazmıştım.

Umarım şu Trabzonspor'u sevmeyip sadece Trabzonspor yenilince buralara yazılar dolduran hiç bir şeyi beğenmeyen, tebrik etmeyi beceremeyen kişilerin susması için kazanırız.

Trabzonspor yenilsin, yensin benim için farketmez. Benim sevgim değişmez. Şenol hocaya, Ünal'a, Tolga, Giray, Burak'a olan sevgim değişmez. Maç içinde kızarım, maç bitince üzülürüm ama dokunulmazlarıma bir iki maçta şanssız bir şekilde puan kaybettik diye dil uzatamam.

O yüzden kendim için değil, Trabzonspor'un en güzel ortamı olan bordomavi.net'te yüzlerce ağlak insan görmek istemediğim için kazanalım istiyorum. Kazanalım da susun.
      Teşekkürler ama Anlayana Tabii...
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• YApabildiğimiz kadar rotasyon yapalım.

Lille maçı var...Kim takar Karabük maçını , isterlese fark yesinler.

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne olursa olsun pazar günü Avni Aker dolmalı ve yensede yenilsede herzaman Trabzonsporun yanında olduğumuzu dosta düşmana göstermeliyiz.Gün birlik ve destek günüdür.
          Abi cumartesi dolsun pazar günü işimize yaramaz
          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Onu bunu anlamam çıkıp şu maçı kazanmaları lazım. Ligde ilk 3 puanımızı alarak rahatlamamız lazım. Oyunculara da biraz güven gelmeli.

Yorum

• Aha Buraya yazıyorum bu maçı 3-0 alacağız...
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi cumartesi dolsun pazar günü işimize yaramaz
                Ctesi sahi ya!!!E napalım hayden ozaman cumartesi stada...

Yorum

• Takım üzerimizdeki kara toprağı atmak adına farka gidecektir erken bol bulursak şaka değil cidden fark olabilir diyorum ya fark ya çok zor geçecek.
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Sahada 1-0dan sonra rahat oynayan takım görmek istemiyorum. 3-0 a kadar kimseye rahat yok. Ona göre oynasın topçular.

Yorum

• İnşallah kazanırız.En az futbolcular kadar strese giriyorum.Her geçen hafta daralıyorum.
                      Takım olamadık maalesef.Oyuncular tek tek iyi,ara ara iyi işler çıkıyor.
                      Ancak maalesef oyunun geneline yayamıyoruz.
                      Tüm bunlara rağmen direkten dönen toplarımızın sayısındaki artış sinir bozucu.
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• En büyük handikapımız ideal kadromuzu bulamamış olmamız ne yazıkki bu kadro yapısıyla zor, çünkü elimizde o kadar çok forvet mi ortasaha mı belli olmayan oyuncu varki bunlarla bir sistem kurmak çok zor. Ancak fizik olarak çok güçlenirsen bu tip bir takımla başarılı olabilirsin. Yani ön taraftaki oyuncularımızın fizik olarak çok kuvvetli olması ve kanatlardan gelecek akınlarda beklere yardım etmeleri lazım.

Yorum

• İlk olarak canibus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben Senol Hoca gönderilsinmi dedim ? Ben Senol Hocayi cok severim bu takimin basinda olabilecek en iyi kisidir. Ben sadece yeni takim puan kayiplari normal diyenlere bahane üretiyorlar diyorum. Su üc mactan en az 7 puan toplamaliydik. Ayrica takimdanda yinede ümitliyim dedim. Cevap yazicam diye yazma yazdiklarimi iyi oku.
                          Sen cevap yaz diye yazmıyorum... Rahat ol... Eleştirirkende kelimelerini seçerek eleştir sende... Okurken zorlanmayalım
                          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
                          Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
                          FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Sakin olun arkadaslar. Ya takim cok kötümü ya fark mi yiyiyoruz allah askina ?

Sadece kücük problemlerimiz var, bunuda normal karsilayin. Takimdan gecen sene DIREK oynayan 5-6 kisi yok. Kolay degil.

Sabir..
                            #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• Süper ligde en son galibiyetimizi Karabük'e karşı almışdık.İnşAllah bu sezonun ilk galibiyetinide Karabük'e karşı alırız.Almamızda lazım,bıçak kemiğe dayandı.CL ye gittik diye ligi bu kadar boşlamamak lazım.
                              Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• Kazanmak SART!
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X