Sözde 2 haftadır kafaları Lille maçında olan futbolcularımız Lille maçından 3 gün önceki Karabük maçında nasıl bir performans sergilerler acaba?Bence cevabı çok açık.Şu maçtan galip gelme şansımız bana göre yok.2-3 haftalık periyotta da galibiyet falan alacağımızı düşünmüyorum.Malum Lille maçından sonra CSKA maçı varya kafalar oraya yönelir artık..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
bence bu maçta (samsun) bişeyler değişti, kafa olarak yani, ben farklı bir görüntü sergileyeceğimizi düşünüyorum.Artık 3 maç oldu ve onlarda anlamıştır 1-0 la olmuyor . Farklı olacak emiinim.İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözde 2 haftadır kafaları Lille maçında olan futbolcularımız Lille maçından 3 gün önceki Karabük maçında nasıl bir performans sergilerler acaba?Bence cevabı çok açık.Şu maçtan galip gelme şansımız bana göre yok.2-3 haftalık periyotta da galibiyet falan alacağımızı düşünmüyorum.Malum Lille maçından sonra CSKA maçı varya kafalar oraya yönelir artık..Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
Bugün akıllar Lille maçındaydı, sence o maçta olmaz mı?İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkıllar Lille maçında olmaz inşallah.
Zokora ve Glowacki kesinlikle dinlendirilmeli...Yerlerine Mustafa ve Aykut oynasın daha verimli olur...
Yorum
-
Bu sefer şeytanın bacağını kırsak ..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Gelelim bu maca...
Taraftar olarak iskence cekecegiz orasi kesin, cünkü macin hakemi...
Abitoglu..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İnter maçından sonra stad dolmuyorsa eğer bu maça gelmişler gelmemişler hiç farketmez.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜzgünüm ama baya bir seyirci kaybı bekliyorum...
Neyse. Hayırlısıyla alacağız bu sefer.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3'den aşağı atmayız.
Manisaspor maci öncesi..."Manisa'yi da yenemiyorsak kapatalim dükkani"
IBB maci öncesi..."Bu maci rahat aliriz"
Samsunspor maci öncesi..."Cok rahatim fark bekliyorum"
Karabük maci öncesi..."
"
Peki ya sonrasi?
Küfür, öfke ve istifa cagrilari...
Beyler! Beklentiyi en aza indirin ve cözüm üretin.
Not: Genel anlamda söylüyorum.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum