Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Arkadaslar senol hoca takimda duzen kurmaya calisiyor bunun icinde adamlari deniyor. Bakin GS,FB,BJK hepsi su anda sistem denemeye calisiyor. Cunku zorundayiz ligin icine ettiler erken bitirelim,play-off derken gorursunuz bu sene Avrupa Sampiyonasina bile gidemeyiz bu fiksturle ya sakatliktan adam oynatamayiz yada yorgunluktan. Karabuk ileri uclari tehlikeli olan bir takim degil ama cok iyi defans yapiyorlar. Inter macini hatirlayalim Karabuk ve Lille macinda oyle oynarsak puan cikaririz 2 mactanda
    Zafer mutlak inananlarindir...

Yorum

zaten gelmeyen seyirci bomboş bırakır trübünü..yazık çok yazık,o formanın değereni bilmeyen oyuncularla olmaz bu iş
      [PHP][/PHP]61>34+16

Yorum

biz bu oyun anlayışıyla süper ligte hiçbir takımı yenemeyiz buna karabük te dahil...
        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

geçen seneki gs'nin durumuna düşmekten korkuyorum, bu maç sanırım bunu tescilleyecek.
          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

Puan kaybedeceksek bile adam gibi kaybedelim. 3 maçtaki aynı senaryo olmasın.
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

1-1 bu kez 90+1de yeriz golü....
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Seyirciyi İBB maçında kaybettik biz.

Ben seyirci meyirci istemiyorum, zaten sadece seyredip küfrediyorlardı.

Bana mücadele ve inanç lazım.

Futbolcuya da TDye de.

Ligle ilgili planım yok ne demek ya?

Yorum

İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Puan kaybedeceksek bile adam gibi kaybedelim. 3 maçtaki aynı senaryo olmasın.

Lige nasil baslarsan öyle bitirirsin...ya üst siralarda yada alt siralarda
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hemen 11 verelim

Celustka-Giray-Glowacki-Cech
                    Zokora-Colman
                    Burak-Adrian-Alanzinho
                    Paulo Henrique
                    naptın kardeş kaç yabancı oldu halilsiz çıkmam abi ben kesilene kadar kesildikten sonra volkancıyım.
                    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      naptın kardeş kaç yabancı oldu halilsiz çıkmam abi ben kesilene kadar kesildikten sonra volkancıyım.
                      Mustafayı koyarsın olur biter.Acilen futbolculara Trabzonspor'un büyüklüğü anlatılmalı !
                      En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 21.09.2011, 23:50.
                      Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

Artık yeneriz diyorum ihtimal vermiyordum Samsun ve Karabük'e puan kaybedeceğimize ciddi ciddi ilk 5 hafta galibiyetimiz olmaz düşüncesine kapıldım.Bu maç ardından Lille maçı ve sonra Eskişehirspor deplasmanı of offfffff.
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

artık iyi bir şekilde hemde baya bi patlamamız gerek!!
                          "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

----------Tolga-----------
                            ------Zokora-Colman-------
                            ---Burak----Halil----volkan---
                            -------Paulo Henrique------

kadro budur ,adrian sonradan girsin fizik gücü şuan yetersiz.

Yorum

İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ----------Tolga-----------
                              ------Zokora-Colman-------
                              ---Burak----Halil----volkan---
                              -------Paulo Henrique------

kadro budur ,adrian sonradan girsin fizik gücü şuan yetersiz.

futbola ihanet ediyorsun halil in ne işi var orada Allah aşkına reyiz sen yapma bari.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                futbola ihanet ediyorsun halil in ne işi var orada Allah aşkına reyiz sen yapma bari.
                                halil şuan da bu takımda kesin oynar,bugünün son dakkalarını çıkar, oraya koymamın sebebi topu iyi kontrol edip pas atıyor golde böyle geldi farkındaysan adamım,bence orda iyi top dağıtır,2 yarıda diri adrianı koydunmu arkasınıda saparayla besledinmi süper olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X