Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamı zıvanadan çıkartmayın, sizden icazetmi alacaz şenol beyi eleştiriken. Şampiyon yapmış ,neyi kim yaptı. Şampiyonluk kupası nerede faraler mi yedi o kupayı? Bu federasyonun o şampiyonlık kupasını bize vereceğine inanan, ya beşikten düşmüş ya da küçükken menenjit geçirmiştir. Herkes kendi takımında görmek istiyormuş bursalılar ertuğrul,fenerliler aykut ,gsliler fatih terimin adını sayıklıyor. Boş boş konuşuyormuşum, ben konuşuyorumda sen konuşma dahil konuşamıyorsun ;çünkü kör bir şenol güneş hayranlığı bu takımın düştüğü hali görmene engel bir katarak çekmiş gözlerinin önüne. Hay lanet olsun bu şampiyonlar ligine. Takım neredeyse kümeye oynayacak olsun şam.ligine katıldık.... Kardeş ilk defa senmi katılıyorsun bu kupaya, senden önce dört takım daha katılmış okupaya ne olmuş? Bu kadarmı küçük düşünülür. Sen üzülme yüce konfüçyusunuz bir fener şampiyonluğu daha illettirir bize zaten başımızda olduğu sürece sürekli fener şampiyon oluyor alıştık......
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok yanlış düşünüyorsun.Şenol Hoca hakkındakı değerlendırmelerın çok yanlış,evet şenol hocam basında olduğu takımları hep ikinci yapıyor ancak bizim ligdeki durum malum,korede ise barcelonayı calıstırmadı ya bu adam,sıradan bır kulübün basındaydı ve o takıma tarıhınde göremeyeceği basarıları tattırdı. Şnol Hoca istikrarlı bır hocadır. Kadron ıster yıldızlar topluluğu olsun isterse dandiksporun oyuncuları toplanmış olsun şunu bilinki en kötü ihtimalle ligi ikinci bitireceksiniz. Çapulcu bursa lafınada katılmıyorum, o sezon adamlar oynadı ve kazandılar,sampıyon olabilen takımlar neyse artık onlarda oyle
      Sevgli tokatlı arkadaş tarihinde lig üçüncülüğünü bile bir tek kez kazanan bir takım( bu takım bizden önce kurulmuş bir takım dikkatini çekirim)kusura bakma sıra takımıdır ve çapulcudur; haaaaaa biz kendimizi kandırıyoruz ya bursa dahil şampiyon oldu diyemiyoruz ya ;çünkü birilerinin maskesi düşecek. Bu ligde, şöyle bir futbolun oynandığı ligde şampiyon olmayı kaf dağının arkasında göstereceklerya bize, o yüzden bursayıda büyük takım diye yutturrlar. Çabulcu bursa değil büyük bursa şampiyon oldu derler.....
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Birseyi karistiriyorsunuz...

Senol Günes her dönem az cok uyum saglamis bir takimin basina gelmistir. Yeni yapilanmaya gitmis bir takimin basina hicbir zaman gelmemistir!
        Iste Hoca´nin eksikligi burda maalesef!!!

Ama bu kadronun bu hale gelmesnin bas sorumlusu YÖNETIM ´dir.

Cünkü bu takimi en iyi yönetebilecek, basarilara ulastirabilecek Hoca, SENOL GÜNES´tir.
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Senol Hoca bir arayis icinde..maalesef bu arayista isler, istedigi gitmemekte! Bircok oyuncuyu degisik mevkilerde denemekte ama alinamayan puanlar yüzünden günah kecisi secilmekte!

Evet, bende bazi denemelerini begenmemekle birlikte, Senol Günes´in benden cok daha donanimli oldugunu düsünüyorum!

Yepyeni bir kadro, yepyeni bir yapilanma...Lille macinda bir galibiyeti, Senol Hoca´da cok ben istiyorum!
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Birseyi karistiriyorsunuz...

Senol Günes her dönem az cok uyum saglamis bir takimin basina gelmistir. Yeni yapilanmaya gitmis bir takimin basina hicbir zaman gelmemistir!
            Iste Hoca´nin eksikligi burda maalesef!!!

Ama bu kadronun bu hale gelmesnin bas sorumlusu YÖNETIM ´dir.

Cünkü bu takimi en iyi yönetebilecek, basarilara ulastirabilecek Hoca, SENOL GÜNES´tir.
            Şenol güneş bu sefer dağılmak üzere olan, 5 futbolcusu kadro dışı kalmış, Kasımpaşa'ya 3-1 yenilmiş bir takımın başına getirilmiş, geldikten sonra o sezon tek hedefi olan Türkiye kupasını kazanmış, bir sonraki sezon şampiyon olmuş ve tarihinde ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçında deplasmandan 3 puan alan bir takım oluşturmuştur.

Yorum

• 3 haftada 2 puan toplayarak Trabzonspor,
              lig tarihinin en kötü başlangıçlarından birini de yapmıştır ibaresini unutmayalım..
              Hep pohpohlamayalım...
              ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kimse seninle aynı fikri paylaşmaya mecbur değil, şenol güneş çalıştırdığı hiçbir takımda şampiyonluk yaşamamış bu nasıl bir tesadüf korededemi önünü kestiler. Tarihi başarıymış başlayacam tarihi başarıya kardeşim ben ikinciliği başarı olarak görmüyorum çapulcu bursanın şampiyon olduğu ligde ikincilik benim için bir hiç, 3 maçta iki puan ve samsuna defans yapmak ise utanç verici bir durumdur.
                basarai istiyorsan sana tercihim barcelona olacak !!!

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3 haftada 2 puan toplayarak Trabzonspor,
                  lig tarihinin en kötü başlangıçlarından birini de yapmıştır ibaresini unutmayalım..
                  Hep pohpohlamayalım...
                  Takımda giden kaliteli yerlilerin yerini kaliteli yabancılarla doldurmamızdan ligdeki yabancı kontenjanı sıkıntısı ortaya çıkıyor.
                  kulübede skoru değiştiribilecek adamlar yabancılar.
                  hatta tribündeki yabancılar bile skoru değiştirebilecek kalitede adamlar.
                  Ve özellikle defans ve ortasahada yabancı köntenjanını kullandığımızdan hücum hattında kaliteli ayaklarımızı kullanamıyoruz.
                  Pawel, Henrique, Alanzinho ve Sapara'ın rahatlıkla oynayabileceği bir takımın kolay kolay puan kaybedeceğini düşünmüyorum bu ligde.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol güneş bu sefer dağılmak üzere olan, 5 futbolcusu kadro dışı kalmış, Kasımpaşa'ya 3-1 yenilmiş bir takımın başına getirilmiş, geldikten sonra o sezon tek hedefi olan Türkiye kupasını kazanmış, bir sonraki sezon şampiyon olmuş ve tarihinde ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçında deplasmandan 3 puan alan bir takım oluşturmuştur.
                    Sizi 1994 yilina götüreyim o zaman...Leekens bu takima kazandirdigi (özellikle 2. ligten ) oyunculari ile lig yarisina devam eder. Ama sansi yaver gitmez, puan kayiplari Senol Günes´in yolunu acar. Senol Günes göreve gelmesi ile puanlar kazanir, takim icin umut vaad eder!

Bu Senaryo´yu yine mi izlemek istiyorsunuz?

Yorum

• Taktik iyiydi 1:0 bitseydi kimse birsey demeyecekti. Kim bilir adamin hayatinin golünü atacagini
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                      Yükleniyor...
                      X