benim ligten düşecek ilk takımım samsunspor adamlar gerçekten çok kötü oynuyor 2. golü atsak puan alamazlardı ve 2. gol için çok pozisyon bulduk ama atamadık her takım bizim gibi değildir bu hafta ordu kesin yener samsunu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta | Samsunspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Kimse seninle aynı fikri paylaşmaya mecbur değil, şenol güneş çalıştırdığı hiçbir takımda şampiyonluk yaşamamış bu nasıl bir tesadüf korededemi önünü kestiler. Tarihi başarıymış başlayacam tarihi başarıya kardeşim ben ikinciliği başarı olarak görmüyorum çapulcu bursanın şampiyon olduğu ligde ikincilik benim için bir hiç, 3 maçta iki puan ve samsuna defans yapmak ise utanç verici bir durumdur.İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledayanamayacağım;
kardeşim nasıl utanmaz bir camiayız biz, tarihimizdeki en büyük başarılarda hep aynı ismin başarısı var (başarısız sezonları da var evet ama kadro kalitemiz acaba kaç defa ist. takımlarına yaklaştı, bugün bile değil)...neymiş konfüçyüs eleştirilemezmiş...kimse öyle bir şey demedi; şenol hoca elbette eleştirilecek ama insanlar buradan gönderilmesi ya da istifa gibi beklentiye ulaşacaklarsa hoooop demek lazım...daha küme düşmedik, inşallah onu da yaşarız da belki bugünün değerini kıymetini azcık anlarız! bir takım her başarısız sezonunda hoca veya kadro değiştirir mi? 25 yıldır yapıyoruz bunu sonuç ortada...3 yıldır belli bir istikrar var en azından ligin tepelerindeyiz hep.
dahası neymiş: leekens, aybabanın,ersunun oluşturduğu kadrolarla başarılı olmuşuz, bu isimleri ne diye gönderdik o zaman kardeşim, bu kadar dar görüşlülük olur mu!
bir de ihanet meselesi var, şenol hocayı eleştiren vatan haini ilan ediliyormuş! evet kardeşim aynen öyle, şu durumda, şu ortamda bizim uslanmaz çenemiz, akıllanmaz başımız hep bir şeyleri yıkmak eğiliminde oldu, her defasında haydi baştan alalım yaşadık bu akıllılar yüzünden ve 84 ten beri 15 tane şampiyonluğumuz var! la azcıkda kendi egonuzdan feragat edin de birilerinin sizden daha fazla bilebileceğini akledin, yeter artık saçmaladığınız!Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Ya 29 yaşındasın sanki çok şampiyonluk gördün geçen sene 2. olmadı takım birinci oldu o zamanda hoca aynıydı şimdi de aynı. Birbirlerine uyum sağladıklarında düzgün de oynarlar. Şenol Güneş gelmeden önce rezil gibi top oynayan takım vardı aynı takım Şenol Güneş geldikten sonra 1 Türkiye kupası bir süper kupa bir lig kupası aldı ikinciliği başarı olarak görmüyomuş bende sevmem ikinci olmayı ama sorun hoca da değil bir anlatsana bir hoca söylesene gelsinde seni birinci yapsın her seneİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse seninle aynı fikri paylaşmaya mecbur değil, şenol güneş çalıştırdığı hiçbir takımda şampiyonluk yaşamamış bu nasıl bir tesadüf korededemi önünü kestiler. Tarihi başarıymış başlayacam tarihi başarıya kardeşim ben ikinciliği başarı olarak görmüyorum çapulcu bursanın şampiyon olduğu ligde ikincilik benim için bir hiç, 3 maçta iki puan ve samsuna defans yapmak ise utanç verici bir durumdur.
Anca konuş tam bizim taraftar işte anca konuş
Yorum
-
Çok yanlış düşünüyorsun.Şenol Hoca hakkındakı değerlendırmelerın çok yanlış,evet şenol hocam basında olduğu takımları hep ikinci yapıyor ancak bizim ligdeki durum malum,korede ise barcelonayı calıstırmadı ya bu adam,sıradan bır kulübün basındaydı ve o takıma tarıhınde göremeyeceği basarıları tattırdı. Şnol Hoca istikrarlı bır hocadır. Kadron ıster yıldızlar topluluğu olsun isterse dandiksporun oyuncuları toplanmış olsun şunu bilinki en kötü ihtimalle ligi ikinci bitireceksiniz. Çapulcu bursa lafınada katılmıyorum, o sezon adamlar oynadı ve kazandılar,sampıyon olabilen takımlar neyse artık onlarda oyleİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse seninle aynı fikri paylaşmaya mecbur değil, şenol güneş çalıştırdığı hiçbir takımda şampiyonluk yaşamamış bu nasıl bir tesadüf korededemi önünü kestiler. Tarihi başarıymış başlayacam tarihi başarıya kardeşim ben ikinciliği başarı olarak görmüyorum çapulcu bursanın şampiyon olduğu ligde ikincilik benim için bir hiç, 3 maçta iki puan ve samsuna defans yapmak ise utanç verici bir durumdur.
Yorum
-
95-96 Sampiyonlugun calindigini herkes biliyor.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şeyi yaptıkda şu at gözlüklerimizi atamadık,kabul edinki Şenol hocamız çok büyük bir antrenör değildir ama çok büyük bir insandır buna laf yok zaten.Trabzonsporun yaşadığı tramvaların her zaman başını çekmiştir.96 yılı,famagusta faciası,geçen yıl gibi örnekler verebiliriz buna.
2004-2005 yine aynisi.
Gecen sene zaten ortada.
Hepsinden Hoca kim ? Senol Günes...
Bos bos konusma......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Şenol Güneşi tartışanlar ayıp ediyor...Şenol hoca bu takımı küme düşürse bile ömrünün sonuna dek bu takımın hocası olmalıdır...takımının iskeleti bozulsun,tamamen toplama yeni bir takım kur ve başarılı ol...yok böle bişey...eleştirilecek yönleri olsa da Bu takımın kafaya oynadığı her sezon takımın başında Şenol hoca vardı...bu konunun tartışılması bile abes...Şenol hoca değil kızılacak biri varsa Sadri Şener dir...giden futbolcular hep onun eseri.....
Yorum
-
Otelul Galati; ligi 14. sırada bitirmek; küme potasındaolan 2 takıma sahanda yenilerek şampiyonluktan uzaklaşmak vs. diye gider.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şeyi yaptıkda şu at gözlüklerimizi atamadık,kabul edinki Şenol hocamız çok büyük bir antrenör değildir ama çok büyük bir insandır buna laf yok zaten.Trabzonsporun yaşadığı tramvaların her zaman başını çekmiştir.96 yılı,famagusta faciası,geçen yıl gibi örnekler verebiliriz buna.
Bunlar travma kategorisine girmiyormu.
Özkan SÜMER
Yorum
-
Şenol Güneşe başarısız hoca diyen insan futbolun f sinden anlamıyodur. Tüm rakiplerimiz keşke şenol güneş gibi bir hocamız olsa diye kendini yırtarken sizler elimizdeki kıymetin değerini bilemeyen onunlada yetinmeyip bizi o kıymetli değerden mahrum bırakmaya çalışanlarsınız.
Yorum
-
Şenol Güneş Trabzonspor'un kazandığı kupaların %90'ında bir fiil futbolcu veya teknik direktör olarak büyük bir pay sahibidir. Yaşanan tramvalar için başka bir kurban bulmanı tavsiye ederim, mhk fenerasyon o dönemlerin yöneticileri biz taraftarlar vs.İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şeyi yaptıkda şu at gözlüklerimizi atamadık,kabul edinki Şenol hocamız çok büyük bir antrenör değildir ama çok büyük bir insandır buna laf yok zaten.Trabzonsporun yaşadığı tramvaların her zaman başını çekmiştir.96 yılı,famagusta faciası,geçen yıl gibi örnekler verebiliriz buna.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Sen şimdi geçen seneki ''facianın'' sebebinin Şenol Güneş olduğunu mu söylüyorsun? Sen... neyseİlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer şeyi yaptıkda şu at gözlüklerimizi atamadık,kabul edinki Şenol hocamız çok büyük bir antrenör değildir ama çok büyük bir insandır buna laf yok zaten.Trabzonsporun yaşadığı tramvaların her zaman başını çekmiştir.96 yılı,famagusta faciası,geçen yıl gibi örnekler verebiliriz buna.
TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Yorum
-
2.lik mi?İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse seninle aynı fikri paylaşmaya mecbur değil, şenol güneş çalıştırdığı hiçbir takımda şampiyonluk yaşamamış bu nasıl bir tesadüf korededemi önünü kestiler. Tarihi başarıymış başlayacam tarihi başarıya kardeşim ben ikinciliği başarı olarak görmüyorum çapulcu bursanın şampiyon olduğu ligde ikincilik benim için bir hiç, 3 maçta iki puan ve samsuna defans yapmak ise utanç verici bir durumdur.
Geçen yıl şampiyon olmadık mı biz?
Yorum
-
Şenol Güneş'e diğerleri kadar bile saygınız olmadığını görüyorum ki bu beni kahrediyor.
Yanlış değişikler yapıyor olabilir, transferde hatalar yapıyor olabilir ama Şenol Güneş'in ismi Trabzonspor'u şampiyonluğa oynatır sadece.
Büyük insandır ve her kesimin saygısını kazanmıştır.
Hocalığında hataları vardır ama bu hatalara rağmen takımı her seferinde ayağa kaldırıp uyandırmıştır.
Trabzonspor kişilere endeksli değildir ama Trabzonspor'un Şenol Güneş'e ihtiyacı vardır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum